Gerçekten haksız mıyım

Haklısınız. Çocuğa sapık muamelesi de elbette yapmadınız. İstediklerini düşünsünler. Geri adım atmayın. Doğru olan bu.

Görümceniz yanınızda mı alt değiştirirken, sonradan mı geldi? Çocuk sonradan geldi, görümce ise oradaydı gibi algılanıyor yazıdan. O zaman haksızsınız. Siz tekken geldilerse haklısınız. Gelip bakmasınlar, sinema gösterilmiyor.

haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz,
niyetiniz doğru, davranışınız yanlış.
gerçekten mahremiyete dikkat ediyorsanız bundan sonra boş bir odaya gidip kapıyı kapatın, böylece başkalarını da çocukları üzerinden kırmamış olursunuz.

Bebegin mahremiyetini keske altını değiştirmeye karar verirken dusunseydiniz ve başka odaya geçseydiniz en bastan. Çocuk merak edip bakabilir bunda anormal bir şey yok. Ama siz boyle bir ortama zemin hazırlamışsınız. Benim cocuguma yapmış olsaydınız aynısını bir daha sizinle muhatap olmazdim.

Benim bütün arkadaşlarım bebegin altı bu temizlemek için ayrı oda istiyorlar geldiklerinde. Benim yanımda bile temizlemiyorlar çok yakin olmamıza rağmen ki çok doğrusunu yapıyorlar.

Ben görümceniz yerinde olsaydım.Ben oğlumu alıp uzaklaştırırdım.Çünkü oda bir anne olması gerekende bu değil mi?Ben bir erkek annesi olarak oğlumun görmesini istemezdim..Yani siz uyarmışsınız ama uyarmamış olsanızda olması gereken bu..

Bebegım var bızde uyarıyoruz saygıyla karsılıyor kardeslerım .. Elimden gelse babasına gostermem .. Edepten mahremıyetten .. Sapıklıktan degıl .. Haklısınız .. Gorumce yer aramıs sanki gıcık oldum oglun gormese gururu mu kırılacak !

Çocuğa sapık muamelesini yapan siz değil annesi olmuş , ne alaka mahremiyetten alınganlık göstermek? İyi bari anası alınmasın diye siz de tuvaletin kapısını açık bırakın sizi de izlesin çocuk , ne olacak alt tarafı 2.5 yaşında diyenlere bu da mantıklı geliyor mu acaba

Mahrem olan mahremdir , bebeği çocuğu büyüğü Yok. Hayır anası kendi oğluna mahremiyeti nasıl öğretmeyi düşünüyor acaba? Böyle uygulamalı öğretmediği sürece çocuğa kimsenin özel bölgesine bakma kimseye özel bölgeni gösterme deyince peki annecim diyip sindirecek mi çocuk bu bilgiyi?

Konu sahibi sonuna kadar haklısın. Bırak küsen küssün , çok mühim değilşer

Çok haklısınız. 2.5 yaş çocuğu içinde doğru bir şey değil. Asıl görümcenizin dikkat etmesi lazım. Cinsel eğitimi ne kadar erken verirseniz o kadar iyi. Bir arkadaşım çocuğuna ona izinsiz kimsenin dokunamayacağını öğretmiş. 2.5 yaşında. Biri dokunduğu zaman dire gelip söylüyor. Demek ki bunu anlayabiliyor.

Tepki göstermekte çok haklısınız bence, önemsenmesi gereken konular bunlar.

Onlar mutfaktaydi sonradan geldiler

Zaten ben odada tektim sonradan geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…