- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Teşekkür ederimBebeğin annesi sizsiniz.
Bebeğinize zarar verecek yapmamışsınız, diğer çocuğa da zarar vermemişsiniz.
Yaptığınızda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Öncesinde odada rektum sonradsn geldilerÇocuk mahremiyeti konusunda haklisiniz ancak sizin baştan başka odaya gidip bu işi yapmanız gerekiyordu.
O zaman kesinlikle haklısınız. Ben de oğlumu başka insanların çıplak görmesinden yana değilim. Hele ki iki yaş tam merak cağı. Siz doğru olanı yapmışsınız.Öncesinde odada rektum sonradsn geldiler
Görümceniz yanınızda mı alt değiştirirken, sonradan mı geldi? Çocuk sonradan geldi, görümce ise oradaydı gibi algılanıyor yazıdan. O zaman haksızsınız. Siz tekken geldilerse haklısınız. Gelip bakmasınlar, sinema gösterilmiyor.Herkese iyi akşamlar
Bugün kızımın altını değiştiriyordum kızım 5 aylık , görümcemin oğlu da 2,5 yaşında yanıma geldi izlemek için, ben de dedim ki şimdi altını temizleyecegim sonra gelirsin tamam mı dedim . görümcem oğluna sadece bak elleme tamam mı dedi o an sinirlerim bozuldu ve kızımı alıp başka odaya gittim . Arkamdan "o daha çocuk yani " dedi sonra oğlu yine yanımıza gelecekti gel seni istemiyorlarmis dedi .
Ben de içeri girdikten sonra dedim ki kızımın mahremiyeti benim için önemli diye konuya girip açıkladim ama takmadi çok. Şu an tatil için kv deyiz o da buraya gelmişti ve kalktı gitti.
Esimde bana sen haksızsın bu konuda sen odaya gidince utandim dedi.
Ben kizimin banyosunu alt değiştirmesini en az kişiyle yapma taraftariyim ama anlaşılmadım oğluna sapik muamelesi yaptım sanıyor ama asla öyle değil . eşimde öyle düşünüyor ben kendimi anlatmaya çabaladim fakat anlatamadım.
İçimi dökmek ve fikir almak istedim sizlerden
Herkese iyi akşamlar
Bugün kızımın altını değiştiriyordum kızım 5 aylık , görümcemin oğlu da 2,5 yaşında yanıma geldi izlemek için, ben de dedim ki şimdi altını temizleyecegim sonra gelirsin tamam mı dedim . görümcem oğluna sadece bak elleme tamam mı dedi o an sinirlerim bozuldu ve kızımı alıp başka odaya gittim . Arkamdan "o daha çocuk yani " dedi sonra oğlu yine yanımıza gelecekti gel seni istemiyorlarmis dedi .
Ben de içeri girdikten sonra dedim ki kızımın mahremiyeti benim için önemli diye konuya girip açıkladim ama takmadi çok. Şu an tatil için kv deyiz o da buraya gelmişti ve kalktı gitti.
Esimde bana sen haksızsın bu konuda sen odaya gidince utandim dedi.
Ben kizimin banyosunu alt değiştirmesini en az kişiyle yapma taraftariyim ama anlaşılmadım oğluna sapik muamelesi yaptım sanıyor ama asla öyle değil . eşimde öyle düşünüyor ben kendimi anlatmaya çabaladim fakat anlatamadım.
İçimi dökmek ve fikir almak istedim sizlerden
Onlar mutfaktaydi sonradan geldilerGörümceniz yanınızda mı alt değiştirirken, sonradan mı geldi? Çocuk sonradan geldi, görümce ise oradaydı gibi algılanıyor yazıdan. O zaman haksızsınız. Siz tekken geldilerse haklısınız. Gelip bakmasınlar, sinema gösterilmiyor.
Zaten ben odada tektim sonradan geldilerhaklıyken haksız duruma düşmüşsünüz,
niyetiniz doğru, davranışınız yanlış.
gerçekten mahremiyete dikkat ediyorsanız bundan sonra boş bir odaya gidip kapıyı kapatın, böylece başkalarını da çocukları üzerinden kırmamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?