Gerçekten pisboğaz mıyım?

Oysa hayat geçiyor. Şimdi yapmaktan zevk aldığımız şeylerden belki bir 10 yıl sonra zevk almayacağız. Ya da sağlık vs sorunlar sebebiyle yapamayacağız. Ama bunu bir türlü anlamak istemiyor.
onun hayattan tek zevk aldigi sey her ay hesabina yatan kira ucreti ve maaşı şükredin iki arabaya takilmamis bu kafadaki insanlar genelde benimkini satalim ben otobusle gider gelirim modunda oluyorlar

Böyle giderse 4. evi de alırsınız( böyle cimri bir eniştem var. Sıfırdan başladı ve dördüncü evini aldı. Ama dört kızını sefil gibi büyüttü). Araçlar adamda amaç olmus resmen. İstekleriniz çok dogal hatta az bile. Bu söylediklerinizi zaten durumu sizinkinin yarısı kadar olmayanlar bile yapıyor. Adam kendine çeki düzen vermezse olan sana olur.

benım kocamda dünyanın öbür ucuna gitsek konuşmadan gider gelir ,
ee neyapayım bunun için koca boşanmaz ki ,
bırak sen keyfine bak , gelmek isterse gelsin istemezse evde kalsın ,

Kesinlikle normal değil. Benim eşim mühendis üniversitede çalışıyor bende aynı üniversitede normal bir elemanım asgari ücret alıyorum. Bir ev bir arabamız var. Biraz müsrüftir gerçi benim için pek hesap yapmaz yapar da yani dışarıda yenilen yemeğin sinemanın hesabını hiç yapmaz. Haftada en az bir kere dışarıda yeriz iyi film olunca mutlaka gideriz kaçırmadan tabii giderdik çocuğumuz var 14 aylık sinemaya gidemiyoruz ama dışarıdan eve söyler yemek yoksa bence ciddi problem yani dışarıda yemek yiyemeyeceksen sinemaya gidemeyeceksen sosyal hayat olmayacaksa o kadar çalışıp kazanmanın ne anlamı var çocuk olunca hiç fırsat olmuyor bu anları iyi değerlendirmek lazım ki tatil yani yazın senede bir olan birşey tabii ki gerek var gayet doğal bunun nesi kötü gençlikte olmayacak da ne zaman olacak

Tutumlu olmak baska cimri olmak baska, evet esiniz cimri
Böyle ömür boyu yasamak istiyorsan tamam benim icin sorun degil diyorsan cocuk yap
Ama bu sekilde yasamak hem de ömür boyu, bir düsün sen bence
Esinizle evlilik terapistine gidin, ikiniz de okunus insanlarsiniz, bu sekilde idare etmek kendi canina haksizlik olur
Esime acaba yemegi desem cümle bitmeden hadi cikiyoruz olur
Zaman buldugumuz an sinemaya kacariz, tatile gideriz
Ki biz de birikim yapiyoruz yani, herkes kendi bütcesine göre kacamaklar yapabilir
Cok tartmadan mi evlendiniz acaba, hayat tarzlariniz uyusmuyor sanki

Bebek işini erteleyin derim para varken yemeyen adamla bir ömür geçirebilecek misiniz

Ben de senin durumdayım para pulla alakası yok bu durumun esin ot gibi yaşamak istiyor belkide cok yoruluyor onun için kendin plan yap bozulursa bozulsun rahatlaman lazım pskolojik olarak arkadasin varsa onlarla takil ilerde de çocuğunla gidersin o gelmezse gelmesin ben boyle planlıyorum sahsen

Eşin cimriligin kitabını yazmış be bacim.

o gün haberlerde vardı, cimrilik psikolojik şiddet sayılarak eş kusurlu bulunmuştu.

Eşin cimriligin kitabını yazmış be bacim.
Ailesindeki çoğu kişi de böyle olunca beni abes görüyor. Örneğin kardeşinin ve eşinin durumu da bize yakın, ikisi de çalışıyor ama evi temizlemek için asla yardımcı vs çağırmıyorlar. Ben de 15 günde temzliğe bayan gelmesini isteyince israfçı görüyor beni.

onun hayattan tek zevk aldigi sey her ay hesabina yatan kira ucreti ve maaşı şükredin iki arabaya takilmamis bu kafadaki insanlar genelde benimkini satalim ben otobusle gider gelirim modunda oluyorlar
İki arabaya başta istekli değildi, ben satmam arabamı deyince mecbur çift oldu. Ama onun arabası daha konforlu diye çoğunlukla ben kullanıyorum. Hakkını yemeyeyim o konuda hiç karışmıyor.

İyi size çocuğu da kendin yap ben karismam demiyor.. Hem cimri hem ruhsuz bence. Ruhu bedenini terk etmiş ara ki bulasin. Emin misin cocuk konusunda?
Çocuğu kendim için istiyorum. Aşırı derecede anne olma isteği var içimde. Ruhsuzluğu belki burada işe yarıyor. Olmazsa da nasibimizde yoktur deriz diyor. yani amansız bir şekilde çocuk da çocuk diye baskı kurmuyor üzerimde (Zaten böyle bir hakkı da yok)

İşi çok rahat canım. Haftada 3 gün çalışıyor. Onda da hiç bedeni ya da zihinsel zorlanmıyor. Mecburen dediğin gibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…