gercekten şanssızmısım.......

evet ama devamı olmayınca kötü olmus ya tatlımm.
haklısın hersey nasip kısmet..
Sendeki gibi bir mucize olsa keske...keskeee

nasıl bi ortammış öyle canım hiç mi tanıyan bi Allahın kulu yok :26: yada ulaşma imkanın yok :44:

evet ama devamı olmayınca kötü olmus ya tatlımm.
haklısın hersey nasip kısmet..
Sendeki gibi bir mucize olsa keske...keskeee

Bizde bambaşka şeyler oldu kuzum ya devamı olsa güzel olurdu olmaması daha güzelmiş ki demek Allah nasip etmedi.. Ama mucize olur neden olmasın bana olduysa sana da olur

Bizde bambaşka şeyler oldu kuzum ya devamı olsa güzel olurdu olmaması daha güzelmiş ki demek Allah nasip etmedi.. Ama mucize olur neden olmasın bana olduysa sana da olur

ndd arkadaşıma katılıyorum eğer gerçekten çok istersen rabbim karşına çıkarıyor bir yerlerde..benim hiç görme ihtimalim bile olmadığı anlarda bile o kadar çok istedim ki Allah karşıma çıkarttı, sen çok iste ve içten biçimde dua et sonrasını Allah'a bırak :) ümidini kesme canım..

aynen öyle canım..Allah herseyin en iyisini bilir .herseyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım

içime bir umut dogdu siz böyle söyleyince canım...
çok imkansız bişey ama yinede Rabbimden isteyecegim...inşallah olur.

veya bir daha görebilirsem konusabilirim.
madem birsey yapmaya niyetin yok neden öyle bakıyorsun diyecegim.
ayıp degil mi yani yaptıgı .yaralı bir kalbi iyice yaralıyor.

Bence de öyle hermen dökülme ama fırsatın olursa belli et derim.Ama asla net bir şekilde söyleme hep bir muallakta olsun onlar ondan anlıyor , sen açıkça söylersen kaçıyorlar. İma edeceksin gerisini o getirecek

aynen öyle, pat diye söylersen seni üzebilir..ee yani napim bakmak mı bakmadım ki gibi bi cevapla bile karşılaşabilrsin bir arkadaşıma olmuştu çok korkonuç allh göstermesin
belli et ndd.nin dediği gibi ama emin de olmasın, bu erkeklerin sağı solu belli olmuyo, kimisi peşinden koşturuyorsan aşık oluyor, ve aklını kurcalarsın böylece, hep düşünür acaba acaba diye

of o cok uyusuk sanırımm

e işte tatlım sık sık görüşme imkanımız olsaydı dediginin aynısını yapardım.gercekten haklısın.öylede olması gerekir..
ama öyle bir durumumuz yok işte ondan diyorum böyle

Bence uzun süreli birlikteliğini unutabilmen güzel bişey o zaman bunuda unutursun belkide kısmet değilmiş karşına başka biri çıkcaktır.

e işte tatlım sık sık görüşme imkanımız olsaydı dediginin aynısını yapardım.gercekten haklısın.öylede olması gerekir..
ama öyle bir durumumuz yok işte ondan diyorum böyle

poffff...doğru diyorsun..o zaman inşallah çıkartsın allh bir daha karşına diyelim..

Kızlar ben ikinizi de çok sevdim inşallah ikiniz de çok mutlu olursunuz üzülmezsiniz daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…