hayal kırıklıklarımızın tek sebebi kendimiz oluyoruz...doğru insanları bulamıyoruz maalesef!.
hemen seviyoruz, kapılıyoruz..kalbimize zaman bırakmıyoruz bile...gözler beğeniyor , beyin kalbi tahrik ediyor ve sonuc hüsran!...
merak etme tatlım bu kalbinin acısı değil
gözlerinin verdiği bir etki sadece..
evet canım yaa..
ama ben aşık oldum bu basit bir etkilenme degil bence
zaten kolay kolay asık olmam ben..
bu olaylardan sonra bide ...
yani öyle içten bakışı vardı birde sanki yıllardır tanıyormus gibi..
insan sevdigine nasıl bakar öyle ..ben bakamadım o an ona ,egdim basımı.çok heyecanlandım..
mesela uzun süredir hiç kimse beni heyecanlandırmamıstı.
canım öyle söyleme
şanslıyım de sürekli
Allah en kötü insana bile, kendini inkar edene bile BU DÜNYADA rızık verir
Onun rahmeti herkesin üzerindedir
sen niye şanssız olasın ki
çok şanslıyım de
sana verilen güzel nimetleri düşün
offff perimle seni ne kadar iyi anlıyorum anlatamam ya okuyunca yazdıklarını şu an resmen benim yaşadıklarımı hissettiklerimi hissetmişsin dedim,
sanki kırk yıldır tanıyorsun da sana sırf gözleriyle bir şey anlatmak istiyormuş gibi, sanki bir şeyler söylüyor gibi o bakışlar ve içine işleyene cinsten değil mi..
sonra da insanın aklında çıkmıyor durmadan gözünün önüne geliyor, kendin bile şaşırıyorsun ne oluyor bana diye değil mii..
böyle hissedince de aşık oldum diyorsun..işte benim hissettiklerim..ama aşk diyemiyorum, çok büyük bir etkilenme ama işte insan adını koyamıyor..
haklısın sagol
ama sadece istedigim gercek mutlulugu bulmaktı ..hiç mutlu olamadım
aynen canım ya aynen..duygularımız tıpatıp aynı ozaman..yazık bize...
ben diyorum ama diyebiliyorum ASIGIM..
onu ikinci defa gördügümde öyle heyecanlandım kiii anlatamam cok baskaydı ...
tek bi bakışla çok aşık olmak mümkün değil canım sen etkilenmişin beğenmişin fakat aşık oldun sanıyosun bence sen aldatan nişanlını unutmayı başardıysan bunu unutman 1 haftanı bile almaz
eğer bir uzvun eksik olsaydı senin için en büyük mutluluk sağlam bir beden olurdu değil mi
bu mutluluk değil mi şirin şey
kendini üzmek için yer arama
elbet seni mutlu edecek biri vardır, karşına çıkmak için zaman vardır, hayırlısının olması için de sana sabır ve dua düşer
yine de aşk demek için erken gibi geliyor bana...bilmem, belki de senden fazla görmüş olmamdan elini falan sıkmış olmamdan kaynaklanıyordur, çünkü bir süre sonra gözlerindenkini okumaya döndürdüm işi.. inşallah dualarımız kabul olur canım yaaa...
amin canım inşallah...
sen daha sanslısın ozaman ..onu az cok tanıyosun hakkında bilgi sahibisin ve benim gibi az görmemişsin onu
ümidini kaybetme canım benimm...
hala var umudum tatlımmm.........ve bikez daha görmeliyim konusmalıyım
imkansız ama cok istiyorum..bilmiyorum ne yapıcam delirmek üzereyimm
bu kadar sıkma kendini bu konud tatlım yaa..yani olucağına varır biraz da...kader kısmettir..sen kendini üzmek yerine dua et, ümit et gerisini allaha bırak..kafan hep bu konuda olunca insan hiçbir şey yapamıyor biliyorum ama yine de başka şeylere meyletmeye çalış :/
böyle bir durum yasayan varmı kızlar yaa
Perimle, seni az çok tanıyorum canım eski konularından, eski nişanlınla olanları falan, çok tatlısın öncelikle, çok sevdim seni canım :), konuya gelecek olursak, benimde başımda böyle bi durum var canım yada vardı, annemin arkadaşının bi oğlu var, çocukla ilk kez parkta karşılaştık, hiç konuşamadım aynı senin gibi, çocuk da nasıl bakıyor ama, aynı senin dediğin bakışlar gibi, oda konuşmadı, benim de konuşma şansım da yoktu, o gün çok üzülmüştüm, konuşamadım tanışamadım diye, ama sonra Allah'a nasıl dua ettim nasıl ki, Allah'ım bi kez daha göreyim, konuşayım, tanışalım diye, nasıl yalvardım, ertesi gün karşıma çıkardı tekrar çocuğu, bu sefer tanıştık, konuştuk, inşallah Allah senin de karşına çıkarır bi kez daha ve bu sefer şans senden yana olur canım, dualarının kabul olması dileğiyle, hiç üzülme, eğer ki çok istiyorsan Allah bi şekilde mutlaka çıkarıyor insanın karşısına, o senin kaderinde varsa elbet karşılaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?