Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Direkt suçlayarak yazdınız. Siz ailenizi sildiniz herhalde şeklinde? Oysa olayın benimle ilgisi bile yoktu.

Bakın aynı şeyi düşünüyoruz sizde öncelikle olarak eşim dediniz değil mi? Çünkü o sizin aileniz. Ve bu durum kendi ailenizi silip atmak anlamına gelmez.
İyi günler diliyorum.

Sizi sabahın köründe kahvaltı ütü angaryasına süren eşiniz, uyandırdınız diye hakaret eden de eşiniz ama sorunun sebebi görümce öyle mi? Eşinizle didişmeye gözünüz yemeyince hemen görümce kaynana velhasıl bir kadın düşman yaratıyorsunuz ya ben ona üzülüyorum

Evlenince bi anacık Ablacık oluyorlar. Siz kendi kardeşiniz için bunu yapsaydınız kapının önüne koyardı malesef.

Bunu o ablanın düşünmesi lazım, nebiçim insanlar var nasıl kıyıyorsun kardeşine kalk git işine.hadi yağmur çamur okur fırına olur ne bilim yürüyerek gidilmez ozaman götürsün dimi hiç düşünce yok böyle insanlarda

Çok ayıp eşinizin yaptığı.benim eşim bir gün beni kaldırmadı hazırla diye kıyamıyorum diyor.tepkinizi koyun hazırlamayın değerinizi anlasin.gorumceklede konuşun çekemem senin için deyin aramız bozulcak yoksa deyin.oda insan evladı anlar herhalde halden.hem ayrıca kocası yokmu ablası diyosunuz o ilgilensin size ne.

Üst düzey aile nedir Allah aşkına

Ilk evlendiğim zamanlar çocuk yok nasılsa vaktim bol diye bende kalkıp kahvaltı hazırlıyordum. Çocuk doğduktan sonra aksadı aksadı artık hiç hazırlamiyorum :) cidden uyanamıyorum oğlumla uyuyup oğlumla kalkıyorum napim. Eşim ilk zamanlar tepki gösterdi baktı ki olmuyo oda alıştı duruma :) dedim iş senin işin haliyle erkenden kalkıp gitmek senin görevin :)

Evlenmeden önce bende çalışıyordum ozellikle 1 kere bile annemin beni kızım kalk diye başıma geldigini bilmem. Uyayaklip geç kaldığım zamanlar dışında tabi.

Jestleriniz ne ara göreve dönüstü de üstünuze yapışıp kaldı önce bi oturup onu sorgulayın bence. Herifin ayarsızlıgı konusmaya degmez ama muhatabımız siz oldugunuz icin ben ona bi ayar vermeyen sizi de şu gidisattan sorumlu tutmalıyız diye düsünüyorum.

Zira evlilik degil yarım pansiyon maşallah; oda, kahvaltı, duş. Başka ne hizmetleriniz var, günlük oda ücreti ne kadar diye sorası geliyo insanın.

Ben sabah ise giderken kendime bile kahvalti hazirlamam.
Tabiki evlilikten sogursun boyle bebek gibi pispislarsan adami.
Her sabah, hafta ici..kahvalti ütü vs olurmuymus yahu?
Bu fedakarligi ancak annem bana yapar o da belirli yasa kadar veya hastalik vs durumlarinda..sizde cocuklariniza yapin tek.
Koskocaman adam..elini buzdolabina atsa atistirmalik bulur...hic olmadi pogaca vs alsin..ac kalmaz merak etmeyin.

Yola çıkma saatleri birbirine yakın olsa neyse de arada en az 1 saat fark varken arabayla bırakma isteği ilginçmiş Ablası için sizi niye erkenden yoruyor, ya kendi kahvaltısını hazırlasın ya da işe gitmek için hazırlanıp ablasına gitsin kardeş kardeş yapsınlar kahvaltılarını 15dk yürümeye üşenen görümce her sabah kardeşi kahvaltıya gelirse bir süre sonra yürümeyi tercih edecektir bence

Açıkçası eşim böyle biri değildi zaten tepki koyduğum için kavga ediyoruz bir haftadır evde huzur kalmadı. Bu erkekler neden evlenince aileleri değerli oluyor anlamıyorum
Yoo ben birçok Erkeğin kendi Ailelerini evlenince hiç yerine koyanlarıda gördüm var yâni ama onlar yazmaktan utanıyor sanıyorum

Görümcen sevsen bile her gün çekilir mi bu,ben daha bu sabah eşime,kalk kahvaltın hazır,uyuyacağım sana şimdiden güle güle dedim,genelde uğurlarım canım isterse de böyle yaparım.Yok birde görümce için erken kalkacağım,başka?Eşimin işi için öyle gerekse 5 te de kalkarım sorun değil.

Ablasının şoförlüğünü yapmaktan kendisi de memnun değil belli , o sinirle size çemkirmiş.Kahvaltı hazırlamayın artık.Siz ona değer veriyorsunuz beraber kahvaltı yapmak için kalkıp hazırlayıp beraber yiyorsunuzdur.O bunu sizin göreviniz gibi algılamaya başlamış.Eşime kahvaltı hazırlamayı severim , ben zaten daha erken kalkmak zorundayım ama böyle davransaydı heralde kendime hazırlardım sadece.Böyle de mikrobumdur.

Bence ablada yesin,abla 3 güne kalmadan bu yol sorununu çözer:))

Bazi uyeler sacmalamis

Bir kadininin kocasina kahvalti hazirlamasinda ne gibi bir yanlislik olabilir?

Yok niye bastan alistirdin?
Yok hazirlama kendisi hazirlasin?
Insan sadece evladina hazirlar.
Vs vs

Sasirdim valla
Gayet de zevkle kalkar hazirlarim.
Ama o istemez sen uyu ben hazirlarim de o zaman baska

Konu sahibi , kocan ablasina yetisecek diye seni 1.5 saat onceden ayaga dikmekte hatali.

Ablasina gitsin orda yapsin kahvaltiyi sonra birlikte gitsinler nereye gidceklerse.

Neden sabah ütü yapıyosunuz? Evde paralı yardımcı olsa o piti piti bunu seçtim bunu üyüle demez
Hergün gönlek mi değiştiriyo 5-6 gömlek ütüle as onların içinden sabah alıp giysin

Ablası için 7 de kalkıyosa 2 yol var ya birkaç gün 6 da kaldırıp kahvaltı yapıcaksınız birlikte , ablası için erken kalkan eşiyle kahvaltı içinde kalkıcak

Ya totonu devirip yatıcaksın ablan hazırlasın erken oraya git diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…