- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi menekse1380
-
Direkt suçlayarak yazdınız. Siz ailenizi sildiniz herhalde şeklinde? Oysa olayın benimle ilgisi bile yoktu.Haminefendi gayet terbiyeli bir üslupla yazdim kirilacak alinacak tepki verecek bir durum goremedim ben. ne dediğinize dikkat edin lütfen. Herkesin konuşmasından sınıfı belli oluyor. Ailemden birine yardım etmek icin bunu talep etmesini beklemem. Tabiki öncelik eşim ancak eşimi rahatsız etmeden de elimden gelen herşeyi yaparım ailem icin bunu onlarin talep etmesine gerek yok. Talep edilse samimiyet kalkar zaten ortadan. Lutfen seviyeli konuşun. Ben onun ailesi benim diyerek diger aileyi yok saymaniza yorum yaptım sadece bana yanlis geldi.(sizin fikrinize saygi duyarak fikrimi belirttim bunda özgün olduğumu düşünüyorum) Sizin gibi seviyesiz bir yorum yapip aile sifiniza yorumlar yapmadım. Ki buna hakkım yok. Sizin aile sinifima yorum yapmaya hakkiniz olmadigi gibi. İyi günler
Terbiyeli ol benim canım sıkma.
Ailemi neden silip atayım? Ama şöyle bir durum var. Kardeşim istiyor diye eşimle düzenimi bozup 1 saat erken kalkmam. Eşimde aynısını yapmaz. Yapamaz. Yapmamalı.
Sizin bilmem kaçıncı sınıf aile yaşantınızda öyle olabilir ama Zaten bizim gibi üst düzey ailerler de böyle istekler olmaz.
Herkes kendi işine gücüne bakar. Kimse kimsenin hayatını zorlaştırmaz. Gidebiliyorsa gider. Yol üstüyse ve saat uyuyorsa elbette birlikte gidilir ama Gidemiyorsa verir 15 lira abla ya da kardeş her kimse 3 dk lık yolu taksiyle gider eş kişisi de çoluğu çocuğu eşini kırmaz üzmez. Dediği lafa bak. Siz ailenizi sildiniz herhalde. Ne demek??
Herkesin kendi özel yaşam alanı vardır. Ama tekrar söylüyorum sizin gibiler anlamaz.
Nasıl sinirlendiysem ahahahahah kahkaha attım şu an çok yaşayın emi :))Üst düzey aile nedir Allah aşkına
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Jestleriniz ne ara göreve dönüstü de üstünuze yapışıp kaldı önce bi oturup onu sorgulayın bence. Herifin ayarsızlıgı konusmaya degmez ama muhatabımız siz oldugunuz icin ben ona bi ayar vermeyen sizi de şu gidisattan sorumlu tutmalıyız diye düsünüyorum.Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Asla kahvaltı hazırlamayacak başlayabilirsiniz mesela. Boşverin kendisi düşünsünBana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
Merhaba kızlar,
Yoo ben birçok Erkeğin kendi Ailelerini evlenince hiç yerine koyanlarıda gördüm var yâni ama onlar yazmaktan utanıyor sanıyorumAçıkçası eşim böyle biri değildi zaten tepki koyduğum için kavga ediyoruz bir haftadır evde huzur kalmadı. Bu erkekler neden evlenince aileleri değerli oluyor anlamıyorum
Kahvaltı yalnızca evlada mı hazırlanır:)Niye kahvaltıya alıştırdınız ki ?
Annesi misiniz ?
Kalkamiyorum yorgunum deyip yatin. Öylede söyleniyor, böylede soylenecek...
Bence ablada yesin,abla 3 güne kalmadan bu yol sorununu çözer:))Ne münasebet ablası için 1,5 saat erken kalkmak. Madem eşiniz böyle bir karar almış. Zorluklarına da kendisi katlanacak. Akşamdan sandviç hazırlasın, yanına alsın. Zaten işe de erken gidiyormuş nasılsa, orada yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?