gerçekten tanımadı mı :(

tanımaması imkansız. sınıf bomboşken yanıma geldi oturdu bana dönüp bişe dedi.tabi suratımı çevirdiğimden duymadım. kaç defa bana bakarken yakaladım

Aynı şeyleri yaşadım.Hayatımda ilk kez dershane arkadaşıma aşık olmuştum.Onun da bana ilgisi vardı ben de senin gibi heyecandan karşılık veremedim ve bir yıl sonra cesaretimi toplayıp sosyal medyadan yazdım beni tanımadığını söyledi zoraki hatırladı falan..sonra tiye alarak konuştu silip englledim.
Bana kalırsa zamanında yüz vermediğim için intikam almıştı.Sen de eğer karşılık vermediysen bariz ilgisine geçmişin intikamıdır yok belli etmedi diyosan naz yapıyodur.Bence açıl çünkü ben ondan sonra kimseye aşık olamadım.Olmazsa da önüne bakarsın.

Komşunuz biliyor mu? Ona bahsettiniz mi oğlunla iş yapıyor falan diye... ben olsam ben de aynı tepkiyi veririm.. senin tepkin.... alınırdım ortada bişey yokken bile. Bence tesadüf yaratmaya çalış,onun olduğu yerlerde falan takıl.. inşallah çok mutlu olursun.. çok sevilen olursun inşallah

:)))) bence wentyworty yi dinle.. seneye bu zamanlar belki seni evlilik hazırlığı topiğinde görürüüz

Bu kadar unutamayıpta halen neden çekinik davranıyorsunuz ki?Çok mu utangaç bir yapınız var?Ne istediğinize tam emin mi değilsiniz yoksa?

Saka gibisiniz! ergen kiz tribi bu yaptiginiz. Olabilir hatirlamayabilir. Boyle davranirsaniz daha cooook platonik takilirsiniz

Sürekli suratınıza çevirmeniz hiçte umut verici değil, ne yapabilir ki? Keşke öyle hemen silmeye kalkışmasaydınız.

Bu arada komşunun kaç oğlu var? Maşallah hiç bitmiyorlar bence herşeyi olacağına bırakın çünkü siz kafanızı çevirdikçe bu iş olmayacak.

sen bu çocuk için tayinden vazgeçecektin sanırım cidden vaz mı geçtin?

madem vazgeçtin bi adım atsaydın doğru dürüst bari.

resmin yokken nası tanısın? ben bi kere üniversite arkadaşımla konuşurken suratına çıkaramadım dedim, halbuki baya da muhabbetim olan biriydi, olabiliyor yani, insanları aklında tutmayan dikkat etmeyen biridir. biraz abartmışsınız.

Üniversitede 5 yıl aynı sınıfta okuyup ismini bilmeden mezun olduğum sınıf arkadaşlarım vardı. Resimlerini görsem tanırım ama ismen bilmem yani. Sizin durum da öyle olmuş olabilir.

Rabbim sizi yillar sonra karsilastirdiysa muhakkak vardir sebebi. Sizde emin adimlarla ilerleyin.Hikayenin sonu ask kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…