Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Evet arkadaşlar bende çok şaşırdım. Benim lise döneminde sevdiğim bir çocuk vardı ilk aşkım di 20 gün çıktık beni bıraktı köpek gibi acı çektim yıllarca onun yüzünden. Aradan tam 13 sene geçti beni face den bulmuş mesaj attı hakkını helal et diye bende helal olsun dedim o dönem görüştüğüm kişi vardı oda eşim. Sonra o durmadı mesaj lar a devam ettik arkadaşca sonra bana aşık olduğunu söyledi bende liseden kalan duygularım la bununla iki ay kadar sevgili olduk başka şehirlerde idik bu tutuldu bana iyice. Sonra eşim le tekrar barıştık ve onu eşim yüzünden bıraktığım onun zoruna gitti beni unutamadı 4 yıl böyle geçti beni hep bekledi belki ona dönerim diye. Eşim in haberi vardı ondan onunla görüştüğüm den beni affetmişti ve onun acısından bu ilişkinin bitmesini kabullenmedig inin benim için bir anlamı olmadığının farkında idi. Neyse gel zaman git zaman ben eşim le nişanlanmıştım ama o hala vazgeçmemişti sonra düğün tarihi aldık dedim benim düğünüm su tarihte artık beni arama yeter umudunu kes demiştim. Tamam dedi ama son ana kadar bekleyeceğim dedi. Düğün oldu düğün sabah i saat 7 de o iş oldu mu mutlu musun diye yazdı. Şok oldum Allah dan eşim görmedi. O günden sonra da bana yazmadı 2 ay sonra da evlendi. Bunu eşim e onun konusu geçtiğinde geçen hafta söyledim. Allah dan görmemişm mesaj i yoksa çok olay olurdu babam a söylerdim babasını arardı oğlunuza sahip çıkın yoksa kötü olacak derdim dedi. Eşim dedi iyi ki söylemedin bana dedi o psikopat a haddini bildirirdim zehir olurdu düğün filan dedi. İyi ki söylememişm

Bana kızmayın ama siz sadece eşinizle ayrı olduğunuz zaman değil sürekli bir iletişim halindeymişsiniz eski sevgilinizle. Baksanıza sürekli beni bekledi filan diyorsunuz. E bunun sonucu böyke olur tabi. Tamamen iletişiminizi kesmeniz gerekiyordu.

eski sevgilinizin yazdiginami sasirayim eşinizin tepkisine mi daha doğrusu temizliğine mi bilemedim..babası ne alaka kendi halledemiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…