Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Ben her yerden engelledim başka numaralar dan aradı hep arkadaşlarından filan her aramasında da diyordu bunu yapmam yanlış ama çok seviyorum merak ediyorum bir daha aramam özür dilerim diyerek iki ayda 3 ayda bir arıyordu dayanamayıp

O zaman siz numaranızı değiştirseydiniz keşke. Walla yatın kalkın Allah’a şükredin eşiniz sizi bütün bu olayları kabul edecek kadar seviyormuş. Başka türlü de olabilirdi sonucu.

Esinin kendisini sevgiliyken aldattigini affeden adam babasina soyler normal geldi bana
ama kendi babasına söyleyecek o da onun babasıyla konuşacak ben öyle anladım yada ben hala o iste kaldım anlamadım

Şimdi ben bu bilgiyle ne yapacağım?

Eskiden gerçek kesit diye bir program vardı. Ben bu olayı o programdaki oyuncularla gözümde canlandırdım, sonunda cinayet, cinnet, ihanet falan olmasa da yakıştı baya.

Bir kiz cocugun erkek arkadasiyla evcilik oyununu okumus olduk... imajinasyonunu hayran kaldim tatli sey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…