- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Orasını bilemem hiçbir olay olmamış eşiniz ses çıkarmamış buraya konu açmanız bile saçma. Neyse iyi geceler size :)Yalana ne borcum var
Ben her yerden engelledim başka numaralar dan aradı hep arkadaşlarından filan her aramasında da diyordu bunu yapmam yanlış ama çok seviyorum merak ediyorum bir daha aramam özür dilerim diyerek iki ayda 3 ayda bir arıyordu dayanamayıpBana kızmayın ama siz sadece eşinizle ayrı olduğunuz zaman değil sürekli bir iletişim halindeymişsiniz eski sevgilinizle. Baksanıza sürekli beni bekledi filan diyorsunuz. E bunun sonucu böyke olur tabi. Tamamen iletişiminizi kesmeniz gerekiyordu.
Anladım , bence söyleseniz de pek bişi olmazmış gibi,Paylaşmak istedim
Engelledim başka başka numaralar dan aradı hepOldu he carsaf mi istiyorsun denmeli de
En basindan engelleseydiniz de hic gorusmeseydiniz keske.
Esinin kendisini sevgiliyken aldattigini affeden adam babasina soyler normal geldi banaeski sevgilinizin yazdiginami sasirayim eşinizin tepkisine mi daha doğrusu temizliğine mi bilemedim..babası ne alaka kendi halledemiyor mu
O zaman siz numaranızı değiştirseydiniz keşke. Walla yatın kalkın Allah’a şükredin eşiniz sizi bütün bu olayları kabul edecek kadar seviyormuş. Başka türlü de olabilirdi sonucu.Ben her yerden engelledim başka numaralar dan aradı hep arkadaşlarından filan her aramasında da diyordu bunu yapmam yanlış ama çok seviyorum merak ediyorum bir daha aramam özür dilerim diyerek iki ayda 3 ayda bir arıyordu dayanamayıp
Neden paylaşmak istedinPaylaşmak istedim
ama kendi babasına söyleyecek o da onun babasıyla konuşacak ben öyle anladımEsinin kendisini sevgiliyken aldattigini affeden adam babasina soyler normal geldi bana
Şimdi ben bu bilgiyle ne yapacağım?
Kız aferin sana iyi ki söylemissin, kadin dedigin böyle zeki akıllı olur helal olsun . Bu zekani kimden aldin merak ettim.
Bazı şeyler soylenmemeli.
Ben de bilemedim. Telefonu dik konuma getirdim bekliyorumŞimdi ben bu bilgiyle ne yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?