Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

İyi oku dert derken eski konularım dan bahsettim bundan değil
Anladım bu konu nereden icap etti? Bazen oluyor insanda arkadaş eksikliğinden geyik çevirip biraz stres atası geliyor o minvalde açılmış bir konu mu konunuz? Stresli bir dönem mi geçiriyorsunuz, eski sevgiliyi değil de geçmişte yaşanan şeyleri hatırlamak iyi gelebiliyor insana böyle bir şey mi yaşıyorsunuz? Neyse üzülmeyin yinede akşam akşam sinirinizi bozmayın.Benim de çok haklı olduğum pek çok konuda olur olmaz şeyler yazanlar çıktı, çok rahatlatıcı şeyler yazanlar da çıktı.

Teşekkür ediyorum en aklı başında siz çıktınız biraz olsun iyi geldi

Karşısında seviyeli kalmayı gerektirmeyen biri için, bazen seviyemi yan odada bırakıp diyalog kuruyorum. İhtiyaç duymadım sizi görünce.
Sen yan odanın kapısını kilitli unutmuşsun heralde anahtar da içerden. Seviyen mide mi bulandırdı uzatma yol al hadi

Teşekkür ediyorum en aklı başında siz çıktınız biraz olsun iyi geldi
rica ederim.Ben çok sinirimi bozacak yorumlar gelirse çıkış yapıyorum tekrar girdiğimde de gelen yorumlara bakmıyorum bilinçli olarak.sanal dünyadaki insanlarız, sizde öyle yapın bugün isterseniz.Konularınıza muneyi etiketleyip çıkışınızı yapın.Giriş yaptığınızda da gelen yorumlara bakmadan ana sayfadaki konulara odaklanın.Geçip gitsin bu gece.Hiç tanımadığınız, belkide asla görmeyeceğiniz insanlar için bu denli yıpranmaya gerek yok.

Resmen toplu linç ettiler bu kadarda gelinmez ki insanin üzerine. 1 kişinin üstüne 20 kişi geliyor

Duydunuz zilin sesini, en popüler cevabı arıyoruz, polemiğe giren, üsluplara dikkat etmeyen, geyik yapan, dalga geçen, hakaret eden üyelere ne yapıyoruz?
Bolca raporlanmış topikte kavga çıkmış demektir, tartışma çıkan konular kapatılır kuralı devreye girer, şimdi bavullarınızı görelim, KK F Tipi piyangosu kimlere vurursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…