Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Belki birinden biri kustu,diğerinin üstüne,eline bulaştı.Peçeteyle orayı temizlediler. Biri banyoda,diğeri lavaboda üzerini temizlemeye gitmiş de olabilir.

Benlik bisey degil is pisirmeleri ilk de degil. Bu beni.ilgilendirmez Ama benim evimde olmasi beni cok ama cok ilgilendirir.
Valla yüzlerine bi güzel soyleseydin sizin bu hareketleriniz bizim yasamimiza uygun değil. Birdaha gelmenizi istemiyorum diyebilirsn snin evin is pişirme evi mi? Eşine soyleseydin hemen

Bak daha güzelini söyleyim, kizi cek kenara de ki ayy bi kiz varmis nisanliyken herseyi yasamislar akraba evinde. Sonra elaleme lafi cikmis

Tovbesetagfirullah

Daha neler duyacagiz
Keske ayni odada yatirmasaydiniz

Bir muslumana yakismayan hareketler
Allah islah etsin

Sizde sıkmayin caninizi bir daha kalmak isterlerse "musait degilim kusura bakma "

Aslinda anlatmak istedigim ne biliyor musunuz?
Mahremiyet anlayisimizin asla net olusmamasi..
Gecen bir arkadas anlatıyordu burada. Sevgilisiyle yurt dışı tatiline cikmis ayni odadalarmis ancak daha asla cinsellik istemedigi icin yakinlasma dahi olmuyormus.
Kendimi düşünüyorum 8 yıllık birlikteligim var. Şu an nisanliyiz. Yasadigimiz şeyler illa ki bizi ilgilendirir. Bu sebeple kendi ailemizin yada arkadaslarimizin yanında dahi asiri samimi hallere girmeyiz. Birinin aklina kurt düşürüp hadi tatile gidelim de demeyiz.
Birisi bize ayni odada yatin uyuyun dese ve baska odasi yoksa oturur sabahlayip muhabbet edelim deriz. (Etrafimizdaki insanlarda yasadigimiz özel seyleri onlara yansitmayi istemedigimizi bildikleri icin hadi ayni odada uyuyun demez.)
Belki ayni odada uyumakla cinsel birliktelik ayni sey degil ama beraber olmalarini istemediğiniz insanlari ayni odada yatirmamalisiniz. Biz burda yatacaz dediklerinde lakayt bir sekilde yastik vermekle çözüm olamazdiniz.
Tamam o zaman abinle sen burda yat biz nisanlinla diger odada yatariz der gecerdiniz ki ILKELERINIZIN oldugunu anlasinlar.
Yasayip yasamamak herkesin bireysel dogrusu bireysel yanlisidir. Kimsenin bilmesine kimsenin yorum yapmasına gerek yoktur.
Siz sinirlenmissiniz böyle bir duruma alet edildiginiz icin ancak bu duruma acik kapı birakmissiniz üzgünüm.

Etrafı iyice dezenfekte et, bir daha eve alma benim misafirlerım gelecek vs. bir sürü bahane var, çok istiyorlarsa ev kiralasınlar ya da otele gitsinler ben asla almazdım eve , hadi diyelim aldım ayrı odada yatırırdım , tek odam müsaitse hadi başka kapıya derdim zaten, bunlar daha çok gelir diyim yani tavrınızı koyun, sizin evi o iş için kullanıyorlar bariz belli, canınızı sıkmayın.

ahahahhaha bibi
He kız öylesi daha tatlı
Hem de ne fırsatları değerlendirmek lazım yoksa ne anlamı kalır gençliğin

Kadinin evinde zina yapılmış pes vallahi
Bence de pesss ama sana

Gençler sevişsin tamam da başkasının evinde misafirlikte değil...Ben de olsam sinirlenirdim .Saygısızlık çünkü.
Valla ben takılmazdım benim evimde olabilir sinirlenmezdim

Gettiii Gettiii evin namusu getiii

Hakikaten adam kızı dövse bu kadar mevzu olmaz. Hatta konu sahibinin hoşuna bile giderdi belki. Hani böyle ateşli sevisenler batar ama sorun yaşayan çifte bakıp "ay kocişim beni dövmüyor. Benim evliligim daha iyi bunlarinkinden" der ya bazı tipler

Hem de nehayattları değerlendirmek lazım yoksa ne anlamı kalır gençliğin

Bence de pesss ama sana

Valla ben takılmazdım benim evimde olabilir sinirlenmezdim
Neden? Dogruyu soyledigim icin mi evli yada bekar sanki cok hayati birşeymi yapmasalar ölecekleri birseymi ki baskasinin evinde yapiyorlar bunu ? Bu tamamen edepsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…