- 5 Ocak 2012
- 1.314
- 610
- 123
- 37
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Belki birinden biri kustu,diğerinin üstüne,eline bulaştı.Peçeteyle orayı temizlediler. Biri banyoda,diğeri lavaboda üzerini temizlemeye gitmiş de olabilir.
Valla yüzlerine bi güzel soyleseydin sizin bu hareketleriniz bizim yasamimiza uygun değil. Birdaha gelmenizi istemiyorum diyebilirsn snin evin is pişirme evi mi? Eşine soyleseydin hemenBenlik bisey degil is pisirmeleri ilk de degil. Bu beni.ilgilendirmez Ama benim evimde olmasi beni cok ama cok ilgilendirir.
Onlar daha nikahi olmayan Nisanlilar tabiki sevismislerdir demeyin öyle
Ahaaa ne yaptin sen yahuuKadinin evinde zina yapılmış pes vallahi
He he kedidir kediBelki birinden biri kustu,diğerinin üstüne,eline bulaştı.Peçeteyle orayı temizlediler. Biri banyoda,diğeri lavaboda üzerini temizlemeye gitmiş de olabilir.
He he kedidir kedisaka bi yana atesle barut mutlaka olmustur biseyler:))gencliklerine heyecanlarina vermek lazim
Hem de ne fırsatları değerlendirmek lazım yoksa ne anlamı kalır gençliğinahahahhaha bibi
He kız öylesi daha tatlı
Bence de pesss ama sanaKadinin evinde zina yapılmış pes vallahi
Valla ben takılmazdım benim evimde olabilir sinirlenmezdimGençler sevişsin tamam da başkasının evinde misafirlikte değil...Ben de olsam sinirlenirdim .Saygısızlık çünkü.
Neden? Dogruyu soyledigim icin mi evli yada bekar sanki cok hayati birşeymi yapmasalar ölecekleri birseymi ki baskasinin evinde yapiyorlar bunu ? Bu tamamen edepsizlikHem de nehayattları değerlendirmek lazım yoksa ne anlamı kalır gençliğin
Bence de pesss ama sana
Valla ben takılmazdım benim evimde olabilir sinirlenmezdim
Evet çok hayati birşey helede hormonları coşmuş iki genç içinNeden? Dogruyu soyledigim icin mi evli yada bekar sanki cok hayati birşeymiş yapmasalar ölecekleri birseymi ki baskasinin evinde yapiyorlar bunu ? Bu tamamen edepsizlik
Neden? Dogruyu soyledigim icin mi evli yada bekar sanki cok hayati birşeymi yapmasalar ölecekleri birseymi ki baskasinin evinde yapiyorlar bunu ? Bu tamamen edepsizlik
Bizde genc olduk ama böyle degilEvet çok hayati birşey helede hormonları coşmuş iki genç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?