Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Konu sahibi bahsedince daha önceki konusuna da baktım üşenmeden.
(Zina diyenler bunu okumasın kalplerine inebilir) Bu nişanlı çift zaten aynı evde yaşıyorlarmış. Öyle yazmışsınız.
O zaman nedir bu sanki sırf sevişmek için sizin evi kullanmışlar gibi lanse ediyorsunuz anlamadım?

[QUOTy"PammukSeker, post: 48176686, member: 207429"]Konu sahibi bahsedince daha önceki konusuna da baktım üşenmeden.
(Zina diyenler bunu okumasın kalplerine inebilir) Bu nişanlı çift zaten aynı evde yaşıyorlarmış. Öyle yazmışsınız.
O zaman nedir bu sanki sırf sevişmek için sizin evi kullanmışlar gibi lanse ediyorsunuz anlamadım?
[/QUOTE]
Zina yi sevimli görür olmuşuz ya vay halimize

Ya gençler sevişsin tamam da benim evimde yapılmasını bende istemezdim açıkçası, ne bileyim irrite edici bir olay, çarşafları falan atardım heralde :)) aşırı titizim düşününce bile sinirlendim :)

yok artık dha neler bence bayan olana direk söyle hatta yüzüne vur ve bir dha evimde böyle birşey olacaksa gelmeyin de cnm iğrenç ya

Buna müsade etmeniz pek hoş olmamış imkan tanımışsınız sizde suçlusunuz ateşle barutu neden yan yana koyuyorsunuz. sonra da çok sinirlendim iğrendim diyorsunuz. Biraz kendinize dönüp bakın?

Benim koltugumun uzerinde iş pişirmelerinden banane evet hi bide benim evimde ben uyanikken yapmalari hele hic beni ilgilendirmez

Ay cok haklısın ya ne munasebet bende sınırlenırım bu duruma ya ayıp ya edep yahu bızde gencız gencın halınden anlarızda bu kadar da olmaz degıl esımın akrabası kendı kardesım dahi olsa kuplere bınerım yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…