thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Aslında sorun değil ama sinirlendiğim birşey var. Bir kuzenim var, genel itibarıyla soğuk bir insan. Kendi dünyasında yaşıyor. Kendisi, kocası, çocuğu. Başka şeylerle ilgisiz. İki üç haftada bir muhakkak kocası ile fotoğrafını paylaşır. Bir aktivitesini paylaşsa beğeneceğim de sürekli iki kafa, ya da üç kafa. Ne anlıyor bilmiyorum, o da öyle mutlu oluyor demek ki. Başkasının gönderdiği birşeyi de beğenmez.
Şimdi ben artık bu kuzenimin gönderdiği kafa fotoğraflarını beğenmek istemiyorum, ama diğer akrabaların iletilerini beğenirken bununkini beğenmemem kıskanıyor konumuna düşürür mü beni diye de beğenmek zorunda kalıyorum. Çünkü o evli, ben evli değilim. Yani allah başka dert vermesin tabi
ama valla evli olsam direkt ana sayfadan çıkaracağım, sırf bekarım diye beğeniyorum.
Şimdi ben artık bu kuzenimin gönderdiği kafa fotoğraflarını beğenmek istemiyorum, ama diğer akrabaların iletilerini beğenirken bununkini beğenmemem kıskanıyor konumuna düşürür mü beni diye de beğenmek zorunda kalıyorum. Çünkü o evli, ben evli değilim. Yani allah başka dert vermesin tabi