Gereksiz bir sorun

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Aslında sorun değil ama sinirlendiğim birşey var. Bir kuzenim var, genel itibarıyla soğuk bir insan. Kendi dünyasında yaşıyor. Kendisi, kocası, çocuğu. Başka şeylerle ilgisiz. İki üç haftada bir muhakkak kocası ile fotoğrafını paylaşır. Bir aktivitesini paylaşsa beğeneceğim de sürekli iki kafa, ya da üç kafa. Ne anlıyor bilmiyorum, o da öyle mutlu oluyor demek ki. Başkasının gönderdiği birşeyi de beğenmez.

Şimdi ben artık bu kuzenimin gönderdiği kafa fotoğraflarını beğenmek istemiyorum, ama diğer akrabaların iletilerini beğenirken bununkini beğenmemem kıskanıyor konumuna düşürür mü beni diye de beğenmek zorunda kalıyorum. Çünkü o evli, ben evli değilim. Yani allah başka dert vermesin tabi :KK59: ama valla evli olsam direkt ana sayfadan çıkaracağım, sırf bekarım diye beğeniyorum.

Aslında sorun değil ama sinirlendiğim birşey var. Bir kuzenim var, genel itibarıyla soğuk bir insan. Kendi dünyasında yaşıyor. Kendisi, kocası, çocuğu. Başka şeylerle ilgisiz. İki üç haftada bir muhakkak kocası ile fotoğrafını paylaşır. Bir aktivitesini paylaşsa beğeneceğim de sürekli iki kafa, ya da üç kafa. Ne anlıyor bilmiyorum, o da öyle mutlu oluyor demek ki. Başkasının gönderdiği birşeyi de beğenmez.

Şimdi ben artık bu kuzenimin gönderdiği kafa fotoğraflarını beğenmek istemiyorum, ama diğer akrabaların iletilerini beğenirken bununkini beğenmemem kıskanıyor konumuna düşürür mü beni diye de beğenmek zorunda kalıyorum. Çünkü o evli, ben evli değilim. Yani allah başka dert vermesin tabi :KK59: ama valla evli olsam direkt ana sayfadan çıkaracağım, sırf bekarım diye beğeniyorum.
Bu kadar kiskanmaaaaa, senin de olur bir gün :KK14:

Neden böyle bi algı var yıllardır çözemedim ?? Evlilerin başı göğe mi eriyorda Bekarları kıskandırma çabaları var ? Yada bekarlar evlenen arkadaş kuzenlerine karşı neden yarış içindeler?
Sözüm meclisten dışarı ama birçok kişide gördüm böyle şeyler.

İnsanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme canimm. İster beğen ister begenme hayat senin hayatın. Belki hiç öyle bir kompleksi yoktur sana öyle gelmiştir. En iyisi onemsememek

Neden böyle bi algı var yıllardır çözemedim ?? Evlilerin başı göğe mi eriyorda Bekarları kıskandırma çabaları var ? Yada bekarlar evlenen arkadaş kuzenlerine karşı neden yarış içindeler?
Sözüm meclisten dışarı ama birçok kişide gördüm böyle şeyler.

Kıskandırmak için yaptığını düşünmüyorum, genel olarak ben kocam çocuğum kafasında. Herkese karşı soğuktur, o da öyle. Bu sorun değil, benim beğenmek zorunda kalmam sorun benim açımdan. Yani herkesin pekçok iletisini beğenirken onun fotoğraflarını beğenmemek tuhaf kaçacacak diye düşünüyorum. Ama kabak tadı verdi gerçekten. Selfie düşün kocası ile kendi kafası, üçünün kafası falan. Yani biz şuradayız buradayız bile değil. Sadece kafalar

beğenmezsen beğenme

hatta benden sana tavsiye otu b.ku beğenme

akraba diye her paylaştığını neden beğenesin ki

foto vs paylaşmam da paylaşsam da aaa X beğenmemiş ben evliyim o bekar ya beni kıskanmış diye hiiiiç düşünmem

ne önemi var ki

bir de yediğini içtiğini değil de yüzlerini paylaşıyor malum adı üstünde facebook

kendinize dert yaratmayınnn

Vazife olarak mı görüyosunuz beğenme olayını ?
Bence alttan alta iyi takmışsın sen kafanı kuzenine.
Beğenmek istemiyosan beğenme,sen beğenmezsen o eksilmez merak etme

Çok mu zor gördüğünde 10 günde 2 haftada bir beğen tuşuna basmak

Zor, çünkü tuhaf buluyorum. Yani mesela pek çok çocuklu arkadaşım var, bir tanesi her gün çocuğunun resmini paylaşıyor. İstisnasız her gün. Her gün fotoğraf çekmiyor, eski iletilerini paylaşıyor, kolaj yapıyor vs. Bence çok sinir bozucu. Bu kıskanmak değil işte. Çocuğun özel bir günü olur paylaşırsın. Zırt pırt çok gereksiz. Çıkardım mesela onu ana sayfadan. Kuzenimi çıkaramıyorum. Belki de çıkarmalıyım :işsiz:

Zor, çünkü tuhaf buluyorum. Yani mesela pek çok çocuklu arkadaşım var, bir tanesi her gün çocuğunun resmini paylaşıyor. İstisnasız her gün. Her gün fotoğraf çekmiyor, eski iletilerini paylaşıyor, kolaj yapıyor vs. Bence çok sinir bozucu. Bu kıskanmak değil işte. Çocuğun özel bir günü olur paylaşırsın. Zırt pırt çok gereksiz. Çıkardım mesela onu ana sayfadan. Kuzenimi çıkaramıyorum. Belki de çıkarmalıyım :işsiz:
Çıkar o zaman
3 haftada bir görmeye tahammülün yoksa fotosunu

Önce şunu bi anla iyice konu sahibi. Kimse kırılmasın gücenmesin kıskanmasın diye paylaşım beğenilmez. Gerçekten beğendiysen hoşuna gittiyse beğenirsin. Bu annen öz kardeşin bile olsa öyle. Herkesin her şeyine beğeni yapma zorunluluğun yok. Hele ki o senin bişeyini beğenmezken sen neden kasıyorsun bu kadar?

+ Bırak ne düşünürse düşünsün. Neden önemli bu kadar? Birisi bana ''ay sen benim paylaşımlarımı beğenmiyorsun beni kıskanıyorsun'' dese bi taraflarımla gülerim ona.

+İnsanlar ne istiyorsa paylaşır, kocasını çocuğunu paylaşmak istiyorsa onu paylaşır, birisi sürekli kendi selfielerini paylaşır, kimisi şarkı şiir paylaşır, o onun hesabı, nasıl istiyorsa öyle kullanır. Ama bu da senin hesabın, gerçekten hoşuna gitmeyen bişeyi beğenmek gibi bi zorunluluğun hiç yok, sen de kendi hesabını canın nasıl istiyorsa öyle kullan, istemediğine beğeni yapma.

belli ki foto paylaşmak istiyor ama şurada burada olmadığı içinde selfie çekip duruyor.sizde arada sırada beğenin hepsini beğenmeyin,ayrıca para almıyorlar ya beğenmeye beğenseniz nolucak.

belli ki foto paylaşmak istiyor ama şurada burada olmadığı içinde selfie çekip duruyor.sizde arada sırada beğenin hepsini beğenmeyin,ayrıca para almıyorlar ya beğenmeye beğenseniz nolucak.

Olabilir böyle düşünmemiştim. Sürekli kendini tekrar eden fotolar niye paylaşılır hiç anlamam. Bu şekilde bir mantığı olabilir.

Back
X