Kızınız 9 yaşında ise ister yesin ister yemesin tam ödemeniz lazım. Hiç bir mekanda toplu organizasyonda kabul etmez9 yaşındaki kızım, iki çocuğun yediğini yemez kahvaltıda yemedi de.biz ailecek kahvaltıya gittigimizde ya 2 kişilik alıyoruz ya da çocuklar için ayrı ücret veriyoruz.
Ben hesap odöneceği sırada disaridaydim ama eşime tam ödemesini söyledim. Abim müsade etmemiş 3 kişilik geçin oradan demiş. Bu da eşimle ayrı tartışma sebebimiz olduArtık birlikte hareket etmeyiz. Başından beri bize düşeni ödemek isterken, geldiğim noktaya bakın....
Konu sahibinin eşinin yani çocukların babasının yanında nasıl tatsız bir çıkış yapmış abi..bu kadar esip gürleyen abi "tatlım sıkıntı yok..afiyet olsun yeğenlerime ,ben hallettim onların hesabını sen keyfini çıkar kahvaltının " dese anlayacağım ama büyük olasılıkla konu sahibini hesapçılıkla suçlayıp sonrasında yeğenlerinin hesabını ödediyse bile bunu da usulüne uymayacak kabalıkta yapmıştırKonu sahibi çocukların hesabını abiniz mi ödedi?
Herkes gibi borçları olan, kredi kartına yuklenmek zorunda olan, hesap yapan ama asla cimri olmayan biriyim ben. Abim veya diğer akrabalarim tarfindan maddi anlamda idare edilme durumunda da değilim.Biz çok fazla kahvaltıya gideriz , çocuklarla yaptığımız çok sıradan bi aktivitedir, park alanında açık havada oynarlar filan ben severim orda vakit geçirmeyi, kızım 8 oğlum da 2 yaşında iki çocuk, 2 yetişkin 2 çocuk , gerçekten sormam çoğu zaman ne ödedik ne yaptık çocuk parası mı yetişkin parası mı alındı diye, güzel vakit geçirmek için bi aktivite yapmışım artı 100 liranın hesabını yapamam yapacak maddi durumdaysam da termosumu örtümü alır piknik yaparım velhasıl kendimi strese sokamam yani.
Siz de memurmuşsunuz yani sanki asgari ücretlisiniz de eşiniz de çalışıyordur o gün herkesin tadı bozulur ya ne kadar ayıp, ailece toplanılmış bi de cimri olduğunuzu tüm sülale konuşuyordur orda yapmayın bari
Herkes gibi borçları olan, kredi kartına yuklenmek zorunda olan, hesap yapan ama asla cimri olmayan biriyim ben. Abim veya diğer akrabalarim tarfindan maddi anlamda idare edilme durumunda da değilim.
Abimin eşi, annem ve kuzenimAbiniz sizi eleştirirken kimler duydu ve farketti bunu?
Ama kahvaltıda böyle bir şeyi kimse kabul etmez. Az yiyen hesap ödemesin denemez. Yanlışsınız oradaKızınız 9 yaşında ise ister yesin ister yemesin tam ödemeniz lazım. Hiç bir mekanda toplu organizasyonda kabul etmez
Herkes gibi borçları olan, kredi kartına yuklenmek zorunda olan, hesap yapan ama asla cimri olmayan biriyim ben. Abim veya diğer akrabalarim tarfindan maddi anlamda idare edilme durumunda da değilim.
Onunkini odeyeceim zaten, ikizler için ödemek istememiştim.buyugu icinde kahvaltı gelmesin biz 2 kişilik serpme yeter diyecektim ki hesapci oldum....Ama kahvaltıda böyle bir şeyi kimse kabul etmez. Az yiyen hesap ödemesin denemez. Yanlışsınız orada
Hesapci kavramını nasil algiliyorsunuz, maaşına göre yaşamak için parasını hesap eden midir hesapci yoksa kalabalık ortamlar da çocuklarının ücretini başklarına odetmeye çalışan midirZaten yetişkin insanların idare edilmemesi gerekir bu normal bi durum, kendiniz demişsiniz hesapçıyım diye abiniz de size hesapçı demiş buna neden bozuldunuz o zaman?
Hesapci kavramını nasil algiliyorsunuz, maaşına göre yaşamak için parasını hesap eden midir hesapci yoksa kalabalık ortamlar da çocuklarının ücretini başklarına odetmeye çalışan midir
Ucreti baskasina odetmeye calistiginizi soylememis ki adam, o nereden cikti? Kirk yilin basi ciktik, bir servisin pesinde kosma, odenir gider ince hesap yapma demek istemiş?Hesapci kavramını nasil algiliyorsunuz, maaşına göre yaşamak için parasını hesap eden midir hesapci yoksa kalabalık ortamlar da çocuklarının ücretini başklarına odetmeye çalışan midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?