Hesapçıyı yanlış anlıyorsunuz, hesapçı demek para hesabı yapan cimri demek. Sizde biraz bu mevcut. Yaşları büyük üç çocukla tek tabakla kurtarmak istemeniz absürtAbim konuşmama müsade etmediği için, lafalari arka arkaya sıralayıp beni susmak zorunda birakinca hirslandim hesapci biri olarak lanse edilmem bana haksızlık, gerçekten öyle biri değilim ya
Mekana kahvaltı 20 kişilik denmiş. Biz çocuklarla beş kişiyiz, 350 fazla geldi.cocuklar arada kaynar dedi abim, ama nasıl kaynar ne demek onu ben de anlamadimyani serpme kahvaltı 140 tl aslında.
bir serpme kahvaltıyı (2 kişilik) 3 çocuğunuz için alsanız 280 tl ödeyecektiniz aslında.
350 nasıl bulundu anlamadım ben.
iki kişilik kahvaltı sonuçta iki kşiiye servis ediliyor. kızınıza bölüp getirmeyeceklerdi yani.
zaten hiçbir yerde de serpme kahvaltı 1 kişilik olmuyor. gidip tek de yeseniz iki kişilik boyutta geliyor ve iki kişi parasını ödüyorsunuz.
Ya bir de şu pandemiden sonra hiçbir mekan toleranslı davranmıyor o kadar net farkındayım ki , böyle bi dönemde hiç hoşgörmezler.
210 yani 3 kişi, ben tam ödemek istedim. Abim odettirmemis kasada 3 kişi alın oradan demis
Bu durumda abi hatalı abi mekana tam olarak soracaktı fiyatları. Çocuk ile büyük aynı fiyatmı diye. Sizin yerinizde olsam yarın aynı yeri arar sorarım fiyatlarıMekana kahvaltı 20 kişilik denmiş. Biz çocuklarla beş kişiyiz, 350 fazla geldi.cocuklar arada kaynar dedi abim, ama nasıl kaynar ne demek onu ben de anlamadim
Tek tabak?o kadar çok yemek kaldı ki arkamizdaHesapçıyı yanlış anlıyorsunuz, hesapçı demek para hesabı yapan cimri demek. Sizde biraz bu mevcut. Yaşları büyük üç çocukla tek tabakla kurtarmak istemeniz absürt
Mekana kahvaltı 20 kişilik denmiş. Biz çocuklarla beş kişiyiz, 350 fazla geldi.cocuklar arada kaynar dedi abim, ama nasıl kaynar ne demek onu ben de anlamadim
Tek tabak?o kadar çok yemek kaldı ki arkamizda
Ama mekanı işleten sizin gibi düşünmez. Siz çok yanlış bakıyorsunuz bu hesapçılık işte. Ah canım yiyemediniz hep arttı dur indirim yapayım demez. Kaç kişi kaç servis açacak ona bakar.Tek tabak?o kadar çok yemek kaldı ki arkamizda
Hesabı alırken, masadiler kişi sayısı vererek ödemiş, yanlış hesap mı bilmiyorum.hala da anlamıyorum zaten20 kişiye 10 tane çift kişilik serpme gelecekti.
siz iki tane serpme yani 280 tl ödeyecektiniz.
neden kişi başı saydınız anlamadım. hesap tek yerden çıkıyor
siz eşinizle bir serpme alacaktınız, 3 çocuğunuz da bir serpme alacaktı
3 çocuk 2 kişilik kahvaltıdan da yerdi sanırım
yani 70*5 hatalı olmuş
2 serpme için 140*2 ödeyecektiniz maksimum
siz yanlış hesaptan dolayı rakam farkını çok bulmuşsunuz
Aynen öyle. Dışarda yenen yemek artabilir. Bu ücreti etkilemez ki. Bu direkt hesapçılıl.kahvaltı konusunda sizin gibi düşünen çok kişi var.
bence bu fikirde olanlar cidden dışarıda kahvaltı yapmasın çünkü keyif vermiyor yedikleri yemek onlara
hiçbir şey ziyan olmuyor aslında, sokak hayvanlarına veriliyor o yemekler
Iyi de bu sizin sorununuz, mekanın degil.Tek tabak?o kadar çok yemek kaldı ki arkamizda
Hesabı alırken, masadiler kişi sayısı vererek ödemiş, yanlış hesap mı bilmiyorum.hala da anlamıyorum zaten
Aynen öyle. Dışarda yenen yemek artabilir. Bu ücreti etkilemez ki. Bu direkt hesapçılıl.
Yada otele beş kişi gidip tel yatakta yatarız biz diyip tek kişi parası ödeyelim o zaman.Iyi de bu sizin sorununuz, mekanın degil.
Mekan kisi sayisina bakar, o zaman az yiyen uc yetiskin de tek tabak soyleyip biz doyariz yeter bize desin.
Ben salata sevmem, yemegin yaninda varsa getirmeyin derim. Bazen unutup getiriyorlar, ziyan oluyor. Hesaptan dusun demiyorum sonucta.Yada otele beş kişi gidip tel yatakta yatarız biz diyip tek kişi parası ödeyelim o zaman.
Artan yiyecek mekan sahibini bağlamaz ki, üç çocuk iki yetişkin var mı var. Yaşları büyük mü büyük. Bitti
Dışarıda kalabalik kahvaltı bize göre değilmiş, malesef acı bir şekilde anladım.Bir daha da düşünmüyorum zaten. İnsanlar hangi parayla nasıl geciniyor bilmiyorum. Ben yetişmekte zorlanıyorum ay sonuna ki maaşı almaya 10 gün kala elimde bir şey kalmıyor.bizim için lüks oldu bu kahvaltı işi.Allah daha kötü durumda olanlara sabır versin, yardım etsin. Belki de o kalabalığın içinde maddi anlamda zorlanan bir ben varım, ya da herkes zorlanıyor ama belli etmiyor. Hesap etmeden nasıl oluyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?