Gereksiz bonkör eş part 2 eşimle konuştum.

O görümce beleş forma peşini bırakmaz.. Yazdıklarınız gibiyse çocuğu doldurur
Malesefffff sizinle aynı fikirdeyim buzamana kadar aynısı oldu hep çünkü. Amaaa ben o formayı aldirirmiyim 😂 bu sefer avuclarini yalasinlar. Ev arsa alacağım diye çocuklarını eski yırtık pantolon ayakkabı ile dolastiriyo ben 1yasindaki oğluma bile adidas aliyorum diye 15 yaşındaki olan çocuğu dayıma bak en küçük bebeğe bile marka ayakkabı aliyo falan dedi toplum içinde kendi utansın cocugun gözü kalıyor herseyde

Bende gaza geldim görümcem tatlı istediğinde kavga mı çıkarsam🤣🤣
Ben olsam almayı unuttum ya derim belesci sizinkide kaldırsın totosunuda gitsin alsın misafire gelirken pasta getirmi denir ya gidemiyorsa arar eve getirirler birsuru uygulama var ama yok beleşe getirecekler ya

Ayyyy aynı konu geçti aramızda işte bende dedim seni benimi var benden istediklerinde de sonuçta senin kazandigin paradan aliyordum saçmalık falan dedim yok şimdi sürekli soruyo ya sen terslersin olmaz dedi ya eşim biliyor huyumu işte ben hiç laf sokamam yani pat diye yapistirirm lafı ben zaten çocuğa bişey demeyi düşünmüyordum hiç gorumceme su çocuklarına laf anlat sürekli insandan bişey isteyip durmasinlar falan diye sert bı tepki verecektim eşimde gozunde canlandırınca tabi sen karışma dedi 😂
Ben o kadae diyemezdim sanırım küçüğüm bide ben🤣🤣

Ben olsam almayı unuttum ya derim belesci sizinkide kaldırsın totosunuda gitsin alsın misafire gelirken pasta getirmi denir ya gidemiyorsa arar eve getirirler birsuru uygulama var ama yok beleşe getirecekler ya
Akışkanlık canım benim sırf bişey istemek için kendini değerli hissetmek için yapıyor. Eşimde alırmış bekarken sürekli almadığında laf yapıyor. Eşimden istiyor ne yapabilirim ki ? Bende gitmemeyi seçtim en azından böyle 2 3 ayda 1 almış oluyorz

Akışkanlık canım benim sırf bişey istemek için kendini değerli hissetmek için yapıyor. Eşimde alırmış bekarken sürekli almadığında laf yapıyor. Eşimden istiyor ne yapabilirim ki ? Bende gitmemeyi seçtim en azından böyle 2 3 ayda 1 almış oluyorz
Ay her gidişte illaki alinirmi yaa😳 bak pastaneden falan artık öle 400/500den aşağı pasta yok file market varsa çevrende orada mis gibi pastalar var 90tl bari ucuz bişey al 😂

Ay her gidişte illaki alinirmi yaa😳 bak pastaneden falan artık öle 400/500den aşağı pasta yok file market varsa çevrende orada mis gibi pastalar var 90tl bari ucuz bişey al 😂
Beğenmezki özel pastaneden istiyor istediğinden almayınca da öff diyor çakcan bitane ağzına🤣

Eşiniz söz verdiği için ne çocuklar peşini bırakır nede görümce. Eşiniz hatta vicdan bile yapabilir bu aranızı tekrar açacaktır.

Mesela benim eşim olmuş olsaydı "söz verdim sözümde durmam gerek son kez formayı alırım başka hiçbir şey için söz vermem geri çeviririm duymazdan gelirim" derdi. Zaten şuan doğrusu da bu aslında.

Bence eşinizde zaten yeğenlerine kıyamıyor o son kez forma alma olayı gündeme gelir diye düşünüyorum.

Eşiniz söz verdiği için ne çocuklar peşini bırakır nede görümce. Eşiniz hatta vicdan bile yapabilir bu aranızı tekrar açacaktır.

Mesela benim eşim olmuş olsaydı "söz verdim sözümde durmam gerek son kez formayı alırım başka hiçbir şey için söz vermem geri çeviririm duymazdan gelirim" derdi. Zaten şuan doğrusu da bu aslında.

Bence eşinizde zaten yeğenlerine kıyamıyor o son kez forma alma olayı gündeme gelir diye düşünüyorum.
Tabikide bunlar olağan şeyler. O forma tekrar istenecek ama burda eşimin tepkisi önemli. Kesin dille reddetmesi gerek bu bir gerçek. Bu işin doğrusu oda değil ya değil yani. Sonuçta her söz tutulmuyor ben onların isteklerini çok yerine getirdim karşılığında benim çocuğumun elinden 10lira çekip alındı üzülecek bişey yok böyle bir durum tekrarlanirsa yani o forma yine istenecek bu kesin ama alma mevzusunu biz aramızda kapattık tekrar eşim derse söz verdim reddedemiyorum alalm diye o hamleden sonraki muhattabim eşim değil görümcem olur. Görüşmeyi beklemeden o dakika arar bütün düşüncelerimi kusarim bunu yapacağımı bildiği içinde eşim o formayı almaya cesaret edemez. Beni bu noktaya getiren onların bişey almamazligi değil bı yanda çünkü bi zaten 9 yıldır bir fiil alıyoruz özel gün dışında bisyler. Durumu olduğu halde almayıp üzerine bide dalga geçer gibi bir paket sakızı hakettin demeleri. Buyuzden o forma alınırsa ipler kopar. Ben tatlı dille konustummu konustum hır çıkarmadım beni bunada zorlama diye ikaz ettim buyuzden eşimin formayı alacağını gerçekten düşünmüyorum ama onların sürekli biseyler istemesini engellemek bu saatten sonra pek mümkün değil

Back
X