Akşam eşim gelince oturuyordu telefonunu falan kurcaladi. Eşimin hobisi var balık malzemeleri gösterdi bana bunu alayimmi 2500lira dedi. Ahanda maviş tam zamanı dedim konuyu yapıştırdım.
Daha geçen ay aldın bu ay olmaz az para gibi konuşuyorsun sanki olmaz altın alcam ben dedim. Valla son başka uzun süre almam falan demeye başladı bende açtım konuyu hemen
Hayır ayrıca yeri gelmişken söylüyorum su forma işini netlestir alamam diye soyle sürekli ne zaman alacaksın diye her sordugunda tepenin tüyü kalkıyor beni ablana karşı dolduruyorsun çünkü oda çocuğuna sus demiyor birşey birkere istenir ne bu böyle. O formayi almayacaksin sadece forma değil boş beleş hicbisey almayacaksin lütfen sıkıntı yaşamak istemiyorum bu konu hakkında yoksa ben söylemek zorunda kalacağım biseyler istemeyi kesin artık diye dedim
Eşimde sen bunami canını sıktın almayacagim zaten okadar bütçe ayırıp harcamam takma kafana sen sıkıntı yapma kendine daha önce konuştuk bunu ben anladım. Sen konuşma sen konuşursan başka yere varır iş ben hallederim konuyu kapatırim dedi
Teşekkürler kızlar verdiğiniz taktik uzerinde ilerledim. Fikirleriniz işime yaradı

tartışmama gerek kalmadı içim rahat sorunda yok