- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Ne konuda? Gercekten hata yaptıysam eger ben arar konuşurum. Farklı bakıs acısı görmek icin actım konuyu cunkubu hikayede ego savaşı yapan sensin gibi...
önce iptal olmuş. sonra kız başka gün demiş sen hayır demişsin. yeni güne artık senin çağırman lazım. gerçi çağırdın mı anlamadım. çağırdıysan o haksız olurNe konuda? Gercekten hata yaptıysam eger ben arar konuşurum. Farklı bakıs acısı görmek icin actım konuyu cunku
Yok hayır yanlıs oldu. Biz gecen cuma günü bulusacaktık iptal oldu ki anlattığım gıbı benim elimde olmayan bir nedenden dolayı oldu ve buna rağmen bana bayagı bağırdı anlamsız bır sekilde. Aradan haftasonu gecti, dun pazartesi, bugun bulusacaktık dun mesaj attı iptal etti işim var zaten bundan sonra salıları yemeğe de gidemeyiz diyete girdim diye. Salı buluşamayız ama istersen cuma görüşelim şuraya şuraya gidelim dedi. Ben de olur gorusuruz ama baska yere gidelim orası kalabalık orası olmasın dedim. Bu kadar.önce iptal olmuş. sonra kız başka gün demiş sen hayır demişsin. yeni güne artık senin çağırman lazım. gerçi çağırdın mı anlamadım. çağırdıysan o haksız olur
Valla dostum aslında kendisi yani ben öyle dusunuyorum ama böyle yapınca onun bana olan duygularını sorguluyorum ciddi anlamdaBence kendi iptal edip kendi programlayip yonetmek istiyo siz persembe arasanizda kabul etmez gibi geldi bana.Bu arada sacede arkadassiniz umarim boylelerinden dost olmazda.
hmm şimdi anladım. karışık yazmışsın biraz konuda. o kızla sen uzun süre arkadaş kalamazsın ya sıkıntılı birisi. bidaha çağırma biyere. biraz kendisini senden üstte görmüş seni rahatca ezebileceğini düşünüyo. araya mesafe koymalısınYok hayır yanlıs oldu. Biz gecen cuma günü bulusacaktık iptal oldu ki anlattığım gıbı benim elimde olmayan bir nedenden dolayı oldu ve buna rağmen bana bayagı bağırdı anlamsız bır sekilde. Aradan haftasonu gecti, dun pazartesi, bugun bulusacaktık dun mesaj attı iptal etti işim var zaten bundan sonra salıları yemeğe de gidemeyiz diyete girdim diye. Salı buluşamayız ama istersen cuma görüşelim şuraya şuraya gidelim dedi. Ben de olur gorusuruz ama baska yere gidelim orası kalabalık orası olmasın dedim. Bu kadar.
Kızlar bir konuda ben bıraz rahatsızım... Sizin de arkadaslarınız arasında boyle oluyor mu bilmiyorum ama ben cok şaşırıyorum. Lafa gelince dışarıya karşı kardeşim, her seyım ama ikili iliskilerde hep bir ego savaşı.
Gecen hafta anneannem hastanede yatıyordu onun yanına gittim. Saat dörtte oradan çıkacaktım ben aksam yedide de arkadasımla bulusacaktık. Benim saat uc buçuğa dogru telefonumun şarjı bıttı, zaten o an önemli ve birine ulaşmam gereken bir durum yoktu. Saat tam dörtte telefonu actım baktım babam aramış. Babamı aradım konustuk iste telefonum kapalı dıye kızdı falan neyse saat dordu çeyrek gece arkadasımı aradım babam geliyormuş bu tarafa aksama yemeği burada yiyeceğiz ben gelemeyeceğim dıye. Bana nasıl bağırıyor nasıl böyle rahat olursun seni anlamıyorum bıraz özenli davran son dakika haber veriyorsun programı mahvettin keyfine bak artık bu saatten sonra ne yaparsan yap bilmem ne. Dedim zaten biz aksam yedide buluşacağız ben de öğrendiğim an sana haber verdim nasıl son dakika, babamla konustum seni aradım yani. Ayrıca babam geliyor ben hayır baba arkadasıma sözüm var diyip geri mı döneceğim.
Bizim baska bir erkek arkadasımızla üçlü whatsapp grubumuz var oradan cocuk sordu ee aksam buluşuyor musunuz falan diye. Ben de yok canım ya iptal oldu program dedim o kadar nedenini ne oldugunu da demedim. Arkadasım hemen benim zaten iptal kızlarla isim var dedi. O an öyle kaldım yani. Hayır ben orada onu keyfi bir sekilde ekip baska birinin yanında onu küçük düşürmek gibi bir sey de yapmadım.
Bu olay gecen hafta cuma gunü oldu ben de bir sey demek istemedim sonrasında, içimden de gelmiyor. Hala bana tripli. Bizim salı günleri hep yemeğe gittiğimiz bir yer var. Dun aksam mesaj atmıs "biz yarın falan da görüşemeyeceğiz benim isim var full sonra kızlarla oluyoruz hep yine birlikteyiz ama cuma şuraya gidelim mı hava guzel olacakmıs" ben de yok dedim cuma gitmeyelim öyle kalabalık yerlere bomba vs oluyor baska bir yere gideriz istersen o gun. O da "yok yani buluşamayız benim isim var hani hep kızlarla oluyorum ve ben diyete başladım zaten yemek falan yok zaten sanırım cumadan sonra da yine x ile birlikte olurum" iyi tamam dedim o zaman gorusuruz bir gun. Dırekt kelime kelime yazdım.
Benim onu arayıp görüşmek icin plan yapmamı bekliyor sanırım ama gercekten ıcımden gelmiyor hıcbır sey, sizce onun aramasını beklesem mi yoksa persembe program yapmak icin ben mi arasam?
Hem hayır diyorsun hem ego savaşı diyorsun.arkadaşın sana değer vermese iyi tamam deyip unursamazdı.kırılmış demekki.yinede değer verip soruyo madem içinden gelmiyorsa burda neden soruyorsun.senden ilgi bekliyor değer veriyor yani doğru söylemiş sonuçta bi plan yapmışsınız baban için iptal etmişsin babanı başka saate alabilirdin arkadaşımla buluşacam diye.ego yapan arkadaşın değil senden ilgi bekliyor bence arayıp davet et biyere inan bir insan sana kızıyorsa değer verdiğinden kızar yoksa hiç umursamasa tepki bile vermezKızlar bir konuda ben bıraz rahatsızım... Sizin de arkadaslarınız arasında boyle oluyor mu bilmiyorum ama ben cok şaşırıyorum. Lafa gelince dışarıya karşı kardeşim, her seyım ama ikili iliskilerde hep bir ego savaşı.
Gecen hafta anneannem hastanede yatıyordu onun yanına gittim. Saat dörtte oradan çıkacaktım ben aksam yedide de arkadasımla bulusacaktık. Benim saat uc buçuğa dogru telefonumun şarjı bıttı, zaten o an önemli ve birine ulaşmam gereken bir durum yoktu. Saat tam dörtte telefonu actım baktım babam aramış. Babamı aradım konustuk iste telefonum kapalı dıye kızdı falan neyse saat dordu çeyrek gece arkadasımı aradım babam geliyormuş bu tarafa aksama yemeği burada yiyeceğiz ben gelemeyeceğim dıye. Bana nasıl bağırıyor nasıl böyle rahat olursun seni anlamıyorum bıraz özenli davran son dakika haber veriyorsun programı mahvettin keyfine bak artık bu saatten sonra ne yaparsan yap bilmem ne. Dedim zaten biz aksam yedide buluşacağız ben de öğrendiğim an sana haber verdim nasıl son dakika, babamla konustum seni aradım yani. Ayrıca babam geliyor ben hayır baba arkadasıma sözüm var diyip geri mı döneceğim.
Bizim baska bir erkek arkadasımızla üçlü whatsapp grubumuz var oradan cocuk sordu ee aksam buluşuyor musunuz falan diye. Ben de yok canım ya iptal oldu program dedim o kadar nedenini ne oldugunu da demedim. Arkadasım hemen benim zaten iptal kızlarla isim var dedi. O an öyle kaldım yani. Hayır ben orada onu keyfi bir sekilde ekip baska birinin yanında onu küçük düşürmek gibi bir sey de yapmadım.
Bu olay gecen hafta cuma gunü oldu ben de bir sey demek istemedim sonrasında, içimden de gelmiyor. Hala bana tripli. Bizim salı günleri hep yemeğe gittiğimiz bir yer var. Dun aksam mesaj atmıs "biz yarın falan da görüşemeyeceğiz benim isim var full sonra kızlarla oluyoruz hep yine birlikteyiz ama cuma şuraya gidelim mı hava guzel olacakmıs" ben de yok dedim cuma gitmeyelim öyle kalabalık yerlere bomba vs oluyor baska bir yere gideriz istersen o gun. O da "yok yani buluşamayız benim isim var hani hep kızlarla oluyorum ve ben diyete başladım zaten yemek falan yok zaten sanırım cumadan sonra da yine x ile birlikte olurum" iyi tamam dedim o zaman gorusuruz bir gun. Dırekt kelime kelime yazdım.
Benim onu arayıp görüşmek icin plan yapmamı bekliyor sanırım ama gercekten ıcımden gelmiyor hıcbır sey, sizce onun aramasını beklesem mi yoksa persembe program yapmak icin ben mi arasam?
Babama baba gelme arkadasımla buluşacağım diyemem kusura bakmayın. Hastaneye geldim anneannem hastanede yatıyor babam da is çıkışı gelecekmiş ne dicem baba sen gelme ya da bekle sonra gel ben arkadasımla yemeğe gidicem.Hem hayır diyorsun hem ego savaşı diyorsun.arkadaşın sana değer vermese iyi tamam deyip unursamazdı.kırılmış demekki.yinede değer verip soruyo madem içinden gelmiyorsa burda neden soruyorsun.senden ilgi bekliyor değer veriyor yani doğru söylemiş sonuçta bi plan yapmışsınız baban için iptal etmişsin babanı başka saate alabilirdin arkadaşımla buluşacam diye.ego yapan arkadaşın değil senden ilgi bekliyor bence arayıp davet et biyere inan bir insan sana kızıyorsa değer verdiğinden kızar yoksa hiç umursamasa tepki bile vermez
Ozaman arkadaşının gönlünü almaya çalışın madem haklı olduğunu düşünüyorsan bizim fikrimizi almana gerek yok ben fikrimi söyledimBabama baba gelme arkadasımla buluşacağım diyemem kusura bakmayın. Hastaneye geldim anneannem hastanede yatıyor babam da is çıkışı gelecekmiş ne dicem baba sen gelme ya da bekle sonra gel ben arkadasımla yemeğe gidicem.
Kusura bakmayın da dışarı çıkıyorsunuz programınızın da var ve telinizin şarjına bakmıyorsunuz. Ayrıca şarjınız bittiyse babanızla nasıl görüştünüz hastaneden çıkınca nasıl şarj ettiniz. Ayrıca arkadaşınıza 4.30 da haber veriyorsunuz gelemeyeceğim diye o kız o saatten sonra ne plan yapsın yani babanıza benim arkadaşıma sözüm var diyebilirdiniz. Ola ki arkadaşınızla görüşseydiniz şarjınız yok ailenizden biri size nasıl ulaşacaktı.
Kaldı ki arkadaşınız tekrar diyor ki şurada buluşalım kızlarla bir randevuyu iptal etmiş olmanıza rağmen yine geri çeviriyorsunuz neymiş kalabalık yer istemiyormuşsunuz da bomba falan oluyormuş ne alaka her yer kalabalık o zaman hi.ç dışarı çıkmayalım yani bahane bu sadece.
Ben haklı oldugumu dusunuyorum zaten o konuda, sadece bu kadar tripten sonra cuma gunü icin ben mı arayayım diye sormuştum.Ozaman arkadaşının gönlünü almaya çalışın madem haklı olduğunu düşünüyorsan bizim fikrimizi almana gerek yok ben fikrimi söyledim
Sana zaten herkes haksızsın diyor haklı buluyorsan kendini devam et egona ara demekte boş bu durumdaBen haklı oldugumu dusunuyorum zaten o konuda, sadece bu kadar tripten sonra cuma gunü icin ben mı arayayım diye sormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?