Gereksiz ego savaşı

Canım zaten bugun ıcın ben program yapmıştım bugun de o ıptal etti düzgün okursan eger, cuma buluşalım dedı ben de tamam dedım sadece yer ıcın orada buluşmayalım baska yer secelim dedım. Ek olarak babamın gelecegı benım ıcıme dogamaz herhalde ben de ogrendıgım an arayıp haber verdım is çıkışı kalkıp hastaneye gelıyor babam yo yo sen gel benı bekle ben arkadasımla bulusucsm da dıyemem öyle degıl mı

Daha once de oldu boyle seyler ama ben sacma seylerden dolayı aramız bozulsun ıstemedıgım ıcın hep aradım ya da ılk ben adım attım, bundan gocunmam da cunku cok sevdıgım bırısı. Ama benım ona karşı bu kadar yumuşak olmamdan dolayı rahatça üstümden bu sekılde davranabılıyor ben de rahatsız oldum bu olayda acıkcası. Ondan dolayı sordum ama galıba anlatamadım cunku kımse anlamamış

Eğer çok yakın arkadaşsanız aranızdaki tartışma sevgiden de kaynaklı olabilir. İnsan çok sevdiği arkadaşına kırılır, hatta sizde olduğu gibi kendinde size bağırma hakkını görebilir. Çünkü sizi kardeşi ablası vs. görüyordur. Tabi bu yakın arkadaşlar arasında olabilecek birşey. Aksi halde yaptığı densizlik olmuş diyebirim.

arkadaşlar arasında olur böyle şeyler..gerçekten arkadaşsaı-nız kim aradı kim çağırdı önemli olmamalı...
Simdiye kadar ben hep öyle yaptım sacma bır seyden dolayı aramızın bozulması ıcıme sınmıyor cunku, ama artık haklı oldugum ıcın ıcımden de gelmıyor pek aramak.

Evet ben de ondan dolayı sımdıye kadar hıc böyle seylerı sorun etmedim, cunku sevdıgım bır ınsan ve bundan dolayı aram bozulsun ıstemem, o trip attıgında da ben ararım kı devam etmesın. onun ınsanların gözünde hep böyle Cool görünmek ıstedıgını bıldıgım ıcın grupta da o gun programın benım yüzümden ıptal olduğunu -gruptaki kısı cok cok yakınımız olmasına rağmen- yansıtmadım, cunku o bunu sorun eder redvelvet benı ettı ezık durumuna düştüm dıye ama o gıdıp benım zaten ısım var program ıptal sorry canım falan dedı yani cok komik bu yaptıgı da.

canım yazın çok karışık. biyerde de ararsa arasın bıktım tarzı bişey yazmışsın ,insanlar ondan öyle sanıyodur. ben seni anlıyorum ya hep alttan almışsın, aranız güzel olsun diye, ama o bu durumu seni az karakterli sanarak yanılmış. büyük ihtimalle de arkadaşın kendini gereksiz beğenen ve milletin dedikodusunu yapan biri dimi. uzak dur ondan gerçekten böylesi insanı sadece gıcık eder

Sizin arkadaslarinizdan çektiğinizi koca kk kaynanalardan cekmedi yemin ediyorum. Ne bitmez çileniz varmis ya. Alt tarafı arkadaş yahu nedir yani görüşmeye senet mi imzaladiniz ? Konularınızin %90i arkadaş %10uda 30 yaş üstü erkek. Yok tenceremi vermedi yok arabama bindi yok trip atıyor.. Sanki 20 yıllık kocaniz. Ne cekiyosunuz tribini ? Ayrica tamam burası dertlerin paylaşıldığı bir platform evet herkes istediğini yazabilir ama redvelvetcake yazisini görünce bana bi carpinti geliyor artık. Rahat olun biraz. Konu açacak kadar ciddi bişey yok. Sakin olun. Sakiinnn...

Ne yapayım evlenınce de koca kaynana görümce derdı konusu acacağım zaten, sımdı arkadastan baska kımden söyleneyım. bır de soyle bır sey var kaynana bır tane var ama arkadas bır sürü. Dolayısıyla bır sürü konu demek oluyor bu da. Erkeklerın yaslarını da konu daha net olsun dıye soyluyorum daha spesifik yorum yapabilsin ınsanlar dıye cunku soruyorlar yasları. Zaten ben 92liyim, 6 yas çık dırekt 30+ oluyor. Bu da normal bır fark zaten. Kaldı kı ben bu konuda kımsenın fıkrını sormuyorum, ben kendım kabullenmısım nıye ınsanlar dert edıyor. Neyse bundan sonra arkadas konularını da kuzenım dıye acarım :) sıze bır sey olmasın..

Valla Bu kadar kasması dışında Inan baska hıcbır kötu ozellıgı benı böyle rahatsız etmıyor. Sonucta ınsan sevdıgi bırı uzerınden kendısını kanıtlamaya çalışmaz. O yuzden uzuldum ve ıcımden ıyı bır sey yapmak gelmıyor

belki seni o kadar da sevmiyordur. düşün bi bunu

Ben sana hak verdim . İşin çıkmış olabilir anlayışla karşılamak lazım. Ayrıca o yazısı ve sürekli ben zaten kizlarlayim demesi beni soguturdu.
Sen istersen çok seviyosan açıkça bir konuş bakalım. Bu şekilde davranması hoş değil

Ay bayıldım yaa çok tatlısın

Bence cuma gunune kdar haklisin.
Ayrica kalabalik yerlerde bulunulmamasi gerek buda dogru.
Ama ordan snrasi haksizsin.
Cuma gunu orda olmaz dedikten snra baska bi teklifle gelmeliydin. " orasi kalabalik tehlikeli, surda bulusalim bence sizede uygunsa" denmesi gerekti.

Cuma sonrası ben salı gunü ıcın yanı bugun ıcın demıstım o da dun yazıp bugünü ıptal ettı. Onumuzdekı cuma goruselım dedı aynen ben de dedım zaten baska yerde buluşalım dıye cunku buluşalım dedıgı yer de eminönü o yuzden ben ıstemıyorum oraları. Bir de suna sıkıldım ben, cuma gunü elımde olmayan bır sebepten dolayı ıptal oldu program ama bugun ıcın o kızlarla ısım var kızlarlayım hep ısım var zaten yemek yemem ben diyetteyım dıye kırıcı bır sekılde yazması. Bunu dedıkten sonra da gece bana mcdonalds snapi attı yanı.

Evet ben de acıkcası ona kırıldım, yoksa aradın aramadın buluştun buluşmadın olayı o kadar da sorun degıl. Kırıldığım ıcın de konuşmak ıcımden gelmıyor

Ya hassasiyetlerle alakalı sanırım. Arkadaşın bu iptallere ekilme olarak bakıp sinirleniyorsa yani hassas noktasıysa normal.
Benim bir arkadaşım var iki görüşürsek üçüncüde bir sorun çıkar görüşemeyiz. Hani bir oldu anlayışlı oldum iki oldu anlayışlı oldum ama sonra baktım hep benle olan planlar ikinci plana atılıyor artık ben görüşmüyorum.
Hassasımdır ben. Yani ölüm kalım veya hastalık tarzı bir şey olmadığında buluşacağımız gün bana yok görüşmeyelim denmesine tahammül edemiyorum ben. Bir iki gün önceden söyle yani son dakika bana bunu yapma diyorum.
Başka bir arkadaşım öyle bana iki gün önce sinemaya gidelim demiş sonra ay ben önce başkasına söz verdim sen de gel diye beni başka planın yancısı yaptı onla da samimiyetime bir ayar çektim yani.
Eğer bu durum elinde olmadan sık oluyorsa kendini önemsiz hissetmiş ve cidden gönül koymuş da olabilir. Açıkçası pek hoş olmuyor üç saat önceden arayıp görüşmeyelim demek insan kendini nedeni ne olursa olsun ekilmiş hissediyor. Buna sinirlenmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…