gereksiz endişelerim (kv yakın olmak)

Yemek yapamadığı için mi yoksa yapmıyor mu bilmiyorum ama belki de hastalığından ötürü enerjisi olmuyodur. Allah rızası için yapmaya çalışacağım

Güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim. Masallah size bu konuda şanslısınız :) inşallah bende öyle olurum. İnsan seve seve yapar tabii böyle bi durumda

Bende üzülerek okudum

Okuduğuma göre kv niz tatlı birisine benziyor aranızdaki muhabbete masallah :)

Bunu da açık açık konuştum birisi geldiğinde çağırmak zorundamıyım diye nişanlımda hayır herkesin yeri ve geleceği zaman ayrıdır dedi inşallah düşüncesi değişmez

Bunu da açık açık konuştum birisi geldiğinde çağırmak zorundamıyım diye nişanlımda hayır herkesin yeri ve geleceği zaman ayrıdır dedi inşallah düşüncesi değişmez
eşin ne derse desin kaynana ile ilişki farklıdır yani ona ayıp olmasın diye mutlaka dusuneceksin ama inşallah iyi olur senin icin

Bende kayınvalidemle çok yakınım arka sokağımda tam tersine hiç yaptırmaz, ben çalışıyorum ama evde olsamda yaptırmaz birbirimizin gönlünü hoş tutmamız yetiyor boşa endişeye düşüp beynini kurcalama arada bir teklif edersin o yüzden şuan için nişanlılığın düğün hazırlığınıntadını çıkar :)

tatilden tatile gordugum icin zaten kahvaltidan baslayip aksama kadar birlikteyiz, temizligi, yemegi, cayi kahvesi, herseyi yaparim. usenmem, gocunmam, hatta dogrusunu soylemek gerekirse yorulmam bile. zaten agir temizlik filan yaptirmazda iste supurge toz alma filan. ki ayni sekilde annemlere gittigimdede boyleyim.
herkes kendine yakisan sekilde davranir, benim karakterime yan gelip yatmak, yada misafir gibi gidip gelmek uymadigi icin seve seve yapiyorum. sende sana yakisani yaparsin olur biter. kaldi ki bitanecik bi kadin, onun ne isi olabilir ki Allah askina. haftada bir cagirsan yemegi sizle yese ne olur ki, bi hayir duasini alirsan fena mi olur sence. dereyi gormeden pacalari sivamak, ustelikte henuz negatif hicbirseyini gormedigin bir kayinvalideden, cok sacma.

Çekilin ben geldim, çünkü kv ile yanyana oturuyorum. Hayatımın hatası. Bir çok sorun yaşadık. Temizlik vs beklemedi ama hep gelinsin gidilsin istedi, sürekli bizim eve girip çıktığımız saati gözledi, gece ışığımızın yandığı saate kadar biliyordu. Her akşam yemeğe çağırıyordu vs vs. Sonra 1 sene küs kaldık, eşimle boşanma aşamasına geldim bir çok olay yaşadık. Araya aile büyükleri girdi, kv annemlerle küstü vs derken başlarda her gün çağırmaya başlamıştı sonra zamanla azalttım şimdi normal sıklıkta görüşüyoruz. En son bayramın 1. günü gördüm mesela.

Tavsiyem uzağa gitmeniz. Mutlaka beklenti olacaktır. Benim kv de melek gibiydi evlenmeden valla iç yüzünü sonradan anladım.

Evlendikten sonra gerçek yüzünü görürsünüz.
O zaman ona göre hareket edersiniz
Gerçekten iyiyse eğer arada bir yardım edersiniz

Görümcem sağolsun zaten onların evini çekip çeviriyor bende ona yardımcı olurum ama görümcem elini ayağını çeker mi ben varım diye ondan endişeliyim
Sen de aşırı becerikli görünme , ortadaki tek rolün ara sıra görümcenin işimin ucundan tutmak olsun , görümcen yokken iş yapma , sahiplenme işleri sen üstlenme , o hep yaptığı gibi yaparken sen de ucundan tut ara sıra , daha ne olsun ... görümceni ara bazen iş yapmaya gideceği zaman, ben de geleyim sana biraz yardımım dokunur hem muhabbet ederiz de, ona sorma sen git istediğin zaman onla , o yokken yapma
Bizim gelin olsa bu şekilde yapsa bile ne ala

Kadinin huzur bozma cabasi yoksa ztn siz yapmak istersiniz o esinizin annesi tabiki faydaniz olmali destek olmalisiniz yrn siz de yaslanacaksiniz simdiden vesvese yapmayin

İnsan rahata kolaylığa pek rahat alışır, sen içlerine girdin diye extra bir rahatlık yaşamalarını sağlama şakın canım

Ama işte BÖyle ben de yaşlanacağım benim gelin de bana yapsın diye düşünülerek yardım etmek kişiye zarar , kardeşimiz bile yaptığımız fedakarlıklara karşılık vermezken , yaşlılıkta birileri de bize yardım eder diye beklemek o düşünce ile yardım etmek sonradan çok üzebilir İnsanı

Canım şimdiden olasılıklar üzerinden strese girme bence.. Eğer ilerde öyle bir istekte bulunursa ve aranızda da sıkıntı yoksa yaparsın ne olacak ki.. Görümcen varken sana iş kalmayabilir de zaten şuan da o yapıyormuş. Mutluluklar diliyorum

Aranizdaki iliski ve iletisime bagli biraz bence, gercekten iyi niyetli ve iyi anlastiginiz bir kayinvalideniz varsa o istemeden bile gidip yardim edersiniz,tipki anneniz gibi.

olurdum elbette gidip geldikçe de oluyorum zaten
kv niz hasta ve yaşı varmış arada hatrını sormak iyi olur diye düşünüyorum
bu eşinizi de mutlu eder ve evliliğiniz için de iyi olur
ayrıca bir yaşlıya hayır yaptığınız için sevabı da çok olur
bu durumlarda empati kurmak gerek aynı durumda eşiniz olsa
sizin anneniz yaşlı ve hasta olsa ve dışarı işleri olsa erkek işi yani
yapmasını ummaz mıydınız
böyle düşünün bence, abartmadan yıpranmadan kv nize yardım edin
bu konuda rahat olun ki huzursuzluğunuz evliliğinize yansımasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…