- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
İşte kızı çalışıyor ben evdeyim ya hani görümcemin yaptıgı seyleri benden beklerler mi sürekli diye onu sormuştum. Sürekli sürekli isterlerse hayır demeyi bilirim inş :)Kadının kızı varmış.Kızı varsa sizden iş beklememesi lazım.Sonuçta siz onun öz çocuğu değilsiniz.Bir şey beklemeye kalkarsa uygun bir dille yoğun olduğunu ilgilenemeyeceğini söylersin.Bir defa reddedersen bir daha beklemezler zaten
Ben kayinvalidemin alt dairede oturuyorum cnm :) hayir hicbir beklentisi yok.SiZin de eviniz yakın mı veya eşiniz şuan sizden bu noktada bir şey bekliyor mu :)
Bence bir an evvel çocuk yapın çocukla ilgilenmem lazım gelemem dersinizİşte kızı çalışıyor ben evdeyim ya hani görümcemin yaptıgı seyleri benden beklerler mi sürekli diye onu sormuştum. Sürekli sürekli isterlerse hayır demeyi bilirim inş :)
Ne güzel ya ne anlayışlı insanlarmış masallah diyim.. bizimkiler de öyle şimdilik ama inş değişmezlerBen kayinvalidemin alt dairede oturuyorum cnm :) hayir hicbir beklentisi yok.
Görüstügümüz zaman caylarimiz bittiyse bile bir ben kalkip tazelerim bi kayinvalidem yada görümcem kalkar.
Hatta gecen sabah tüm aile kahvalti yaptik masayi toplamaya kalktim görümcem otur sen ben yaparim dedi..
Hahaha içimden bir ara geçirdim vallahi :) içimi mi okudunuz :))Bence bir an evvel çocuk yapın çocukla ilgilenmem lazım gelemem dersiniz
Amin insallah hep böyle kalirlar kuzum :)Ne güzel ya ne anlayışlı insanlarmış masallah diyim.. bizimkiler de öyle şimdilik ama inş değişmezler
Uzuleeek soyluyorum ki mutlaka ve mutlaka sizden gelinlik bekleyecek o beklemese gorumcenız bekleyecek o beklemese komsusu ee gelin yardım etmiyormu diyip aklına dusurecek o dusurmese akrabalardan falancanın gelini de pek yardımcı seninki yapmıyor mu denecek. Denecek yani kesin kural bu. Onemli olan senin tavrın mesafeyi koydun koydun koymadın biraz uzerler gibiGeçenlerde bir konu açılmıştı kv temizliğe gider misiniz diye. Okudukça benim de aklıma düştü.
2 ay sonra düğünüm var. Evi kv yakınından tuttuk.
Kendisi 65 yaşında ve şeker hastası. Bundan sebep bir sürü rahatsızlıkları var. Evde hiç yemek yapmaz, çoğu zaman nişanlım yumurta kırıp yiyor. temizliğini karşı binada oturan görümcem yapıyor ayrıca çalışıyor görümcem.
6 aydır nişanlıyım hiç kötü bir lafını duymadım kv’nin. Daima Gülümser pek de konuşmaz.
Ben çalışmıyorum. Ev yakın olunca sürekli benden temizlik yemek Yani “gelinlik” beklerler mi diye endişelerim vardı. Nişanlıma açtım konuyu. Oda “her zaman olmasada arada gider halini hatrını sorar, benlik bir iş var mı dersin. Oda zaten yok kızım der “dedi.
Burdan okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum hep “ya benden sürekli böyle bir şey beklerlerse” diye endişeleniyorum.
Veya böyle hiç kötülüğü görülmemiş kv siz olsanız yardımcı olr musunuz ?
Uzulerek soyluyorum ki mutlaka ve mutlaka sizden gelinlik bekleyecek o beklemese gorumcenız bekleyecek o beklemese komsusu ee gelin yardım etmiyormu diyip aklına dusurecek o dusurmese akrabalardan falancanın gelini de pek yardımcı seninki yapmıyor mu denecek. Denecek yani kesin kural bu. Onemli olan senin tavrın mesafeyi koydun koydun koymadın biraz uzerler gibi
“Veya böyle hiç kötülüğü görülmemiş kv siz olsanız yardımcı olr musunuz ?”Yanlış anlamaya ne kadar meyillisiniz. Baya hararetli yazmışsınız ama anlamamışsınız anlatılmak istenileni. Ben yapmam demiyorum elbet yaparım. Bu konuda da oldukça da merhametliyim. Benim anlatmak istediğim bu benim bir görevimmiş gibi algılarlar mı. Yani süreklilik anlamında soruyorum. Benim kendi evim, çevrem vs var yakın olsa dahi her dk kosamam. Şimdilik bir şey yok ama ilerde değişirler mi ? Düğüne az kala gereksiz endişelerimden ötürü yorumlarınızla içimi ferahlatmanızı istemiştim. Neyse selametle.
İnşallah da olmaz ama 65 yaşında ki bir insana 25 yaşında ki bir insanın enerjisi bir olmaz. Sen yemek yapamıyor filan deyince ben muhtaç durumda sandım . Neyse bence sürekli de olsa hep bunlar sevap hanemize yazılıyor . Tabi bunu zorunluluk olarak görmeseler iyi olurYapmam demiyorum zaten ben süreklilik anlamında sormuştum. Ayrıca muhtaç durumda değil şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?