aslinda bana da gereksiz geliyor.Hoca bi bana bi esime gösterse sorun olmayacakti ama onda tam hoca degil.Yani okuyarak degil görerek ogrenip kendini gelistirmis.dusunememis de olabilir ama istemszice kıskandım esimle daha cok ilgileniyor gibi hissettimbence kıskançlığınız gereksiz. hem de en başından biliyormuşsunuz , bu durumda gereksiz. rahatsız olucaksanız başta kursa gitmemeniz gerekiyordu. şimdi sessizce dansı öğrenmeye odaklandı en iyisi.
ya bana da gereksiz geliyor kiskancligim aslinda.Sadece hoca daha çok eşime gosterdi gibi geldi ben cogu yerde seyirci oldum rahatsix etti bu durum benuFolklor kursu alsaydın madem dans hocasının dokunmasını kıskanacaksin.. şaka gibi,hem vals kursu almak istiyorsun hem kadın kocana değmesin istiyorsun.
Bence çok gereksiz bir kıskançlık, dile getirmeyin, gülerler
hayir ogretsin dans etsin.Basta bir defa bana gosterdi sonra izin aldi ve hep esimin uzerinde gösterdi. bu durum beni rahatsiz etti birazKadın me yapıcaktı amuda kalkarak mı öğretecekti pardon ? Kıskanç değilim ama diyip bunu bile kıskandıysanız evet normal bır kıskançlık sınıfına değilde anormal kıskançlık sınıfına giriyorsunuz
Bir dansı erkek yönetir.ya bana da gereksiz geliyor kiskancligim aslinda.Sadece hoca daha çok eşime gosterdi gibi geldi ben cogu yerde seyirci oldum rahatsix etti bu durum benu
hic bi sey yasamadim aslinda guvenimi sarsacak ama bilmiyorum sevgiliyken salsa kursuna gittik kıskanmadım hic.Ama evlendikten sonra daha çok sahiplendim galiba alışamadım boylr durumlaraBir dansı erkek yönetir.
Yönetir demeyeyim de, partnerini taşıyan erkektir.
Bu sebeple ona göstermesi çok normal değil mi?
Dans kursundaki hocadan kıskanacak kadar ne yaşadınız acaba?
haklısınız ya .Ben basta gereksiz sekilde istedim gelin kaprisi yaptim biraz o da olacak bu da olacak dans da böyleolcak diye.Aklima normalde duz yolda yuruyemeyen gorumcemin dugun icin ozel tango dersi almasi geldi,cok komik ya,neden dans etmeyi kendiniz ogrenmiyorsunuz da su devirde elin koronali midir degil midir hocasini tutuyorsunuz?
Bu yasa kadar ogrenmediyseniz bundan sonra zor zaten.
sirada bekliyorlar demedim ki.hocada da suç bulmadim.Sadece daha once vals kursu hic almadim daha cok erkege göstermesi ve donerek beline sarilma harketi en sonda .onu ilk derste gostermesi normal mi ben mi gereksiz kiskanip rahatsiz oldum diyesordumofffff bi salın bence. insanlar işlerini yapsınlar. insanlar bulunmaz hint kumaşı nişanlınızın aklını çelmek için sırada beklemiyor
tam bilmiyor biraz istemeyisimdeki etken de bu.Şarki uzerinden hareketleri gosteriyor biz sarkiyi begenmeyince ben buna calismadim çalışıp geleyim bu sarki daha hareketli dedi.bu işin okulunu okumuş olsa kıskanmayacak mıydınız kadını ? sürekli okumamış ama kendini geliştirmiş diyorsunuz da anlamadım o detayın önemini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?