Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

Öncelikle bayan değil kadın. Evet gereksiz kıskançlık yapmışsınız yani kıskanç olmadığını iddia eden bir insan da bunu yapıyorsa kıskanç insan ne yapardı acaba? Dans el ele tutuşmalı, temaslı bir aktivite bildiğiniz üzere nesine şaşırdınız da kıskanabildiniz hayret ettim. Dansı yönetecek taraf erkek olduğu için sizinle değil onunla daha aktif çalışması normal. Bunu yapabildiği tek dans halay olan bir insan olarak düşünüyorum da siz neden garipsediniz anlamadım

Virüs varken düğün yapıp vals gösterisi mi olacak? Kadin konu açmış az önce babam covid den entube diye senin derdine bak pes. Yapmayın düğün dernek ya yapmayın
valla siz de haklisiniz keske her sey buradan konsutgunu gibi kolay olsa.Biz degil aileler olacak diye tutturdu düğün nikahimiz olali baya oldu zaten.Ailelerkustu bize basta istemeyince düğünü

bana abes gelen kadının izin alıp onunla dans edebilir miyim demesi

hiççç kıskanç değilimdir ama bunu sorsa neden sordu diye düşünürüm

bir de sonuçta kadın, kendi dans ediyor karşı tarafa da rolünü öğretiyor sonra ikinizi dans ettirip dışarıdan komut verecek

lakin daha bunu kıskanıyorsanız arabasına başka kadınlar binmesin modunda bir kişi olursunuz ileride gibi geldi

tam bilmiyor biraz istemeyisimdeki etken de bu.Şarki uzerinden hareketleri gosteriyor biz sarkiyi begenmeyince ben buna calismadim çalışıp geleyim bu sarki daha hareketli dedi.

bi karar verin. kıskandınız mı yetersiz mi buldunuz ?
ikisi bambaşka konular bence.

valla siz de haklisiniz keske her sey buradan konsutgunu gibi kolay olsa.Biz degil aileler olacak diye tutturdu düğün nikahimiz olali baya oldu zaten.Ailelerkustu bize basta istemeyince düğünü

düğün olsun da ne bileyim yaşınızı bilmiyorum ama anladığım 25 üstü

bu yaşına kadar vals ile işi olmayan birinin sadece düğün için bu işlerle uğraşması gereksiz değil mi

yani siz zevk almıyorsunuz ki sırf başkaları vayy düğünlerinde vals yaptılar desin diye değer mi şu eziyete

huzursuz oldum ya belki gereksiz ama izin aldiktan sonra da hep esimle gosterdi bu beni rahatsiz etti mesela ..bir benimle bir onunla gosterse ben aslinda daha kendimi rahat hissedebilirdim

Gereksiz olarak ifade edilemez bence. Gerçekten saçma. Güzelliklerle yaşayacağız, en heyecanlı dönemlerinizden birini zehir etmeyin ne kendinize ne nişanlınıza.

bi karar verin. kıskandınız mı yetersiz mi buldunuz ?
ikisi bambaşka konular bence.
kiskanclik da oldu yetersiz de buldum.Ve bilmedigim icin de sordum en sonda dönüp beline sarilip gelinin yan yattigi bir hareket var durup durup onu tekrarlamasi beni rahatsiz etti.ilk ders de adımları ogrendik sadece

Kadın eşinize gösterecek normal olarak çünkü dansı eşiniz yönetecek. Ayrıca her şey bitti bi vals kaldı bu yaşa kadar öğrenmemişsiniz düğün kapıda ne gerek var. O kadar emanet duruyor ki zaten böyle bi kaç ders almaya ilk dans yapmak. İlk danslarda gülmemek için zor tutuyorum kendimi artık.

kiskanclik da oldu yetersiz de buldum.Ve bilmedigim icin de sordum en sonda dönüp beline sarilip gelinin yan yattigi bir hareket var durup durup onu tekrarlamasi beni rahatsiz etti.ilk ders de adımları ogrendik sadece

bizim arkadaşlar kendileri izleyip tekrar ederek, biraz da içlerinden geldiği gibi hareket ederek valsimsi birşey yaptılar.
bence sizde öyle bir yöntem deneyin.

aa yok bak bu konuda katılmadım size yanlış bence düşünceniz tabiki tercih meselesi ama bizde dans kursuna gittik eşimle ama düğünde o kadar zevkle oynadık ki bize çok güzel bir anı kaldı evde bazı dans mekanlarında bile dansımızı ediyoruz o kadar eğleniyoruz ki eşimle ortak yaptığım ilk aktivite ve ilk dansım sağa sola hareket ederek değil bize özel bir stille oldu. Hatta eşim anısı kalacak ilk ve son kez olacak diye zeybek ekibi bile tutmuştu o kadar para vermemize rağmen düğünde gözümüze gözükmedi iyi ki yapmışız dedik

Erkek hoca olsaydı eşin de seni kıskansaydı ne kadar üzülürdün kim bilir... Eşine güveniyorsan bir danstan tahrik olabilecek seni bırakacak karakterde değilse sorun yok, ha ne olur ne olmaz diyorsan evlenmene de gerek yoktu bu karakterde biriyle.

Kıskançlığınız gereksiz evet.
Her şey bir tarafa, öğretmenin eğitimsiz olması hoş değil. YouTube videolarından mı öğrenmeye çalışmış? Bunu siz de yapabilirsiniz bence.
evet lise mezunuymuş ama kendini gelistirmis . 4 yildir da zumba hocaligi yapıyormuş. kucumsemek icin demedim yanlis anlasilmasin ama bi ucret oduyorsam da tam karşılığıni almak istiyorum.Videolardan baka baka yaptırdı derste de zaten.Şarki degistigi an o da şaşırdı ne yapacağını calisip geleyim dedi Gereksiz kislancligim evet farkindayim aslinda ama huzursuz ediyorum kendi kendimi

Ya öyle hoca olur mu Allah aşkına!
Asla kabul etmem donanımı yok videoya bakarak öğretiyor.
Hocalıktan çok arkadaş öğretmesi gibi bir de üzerine para alıyor. Bana çok tuhaf geldi gerçekten.

Şimdi bir şey diyeceğim de her şeyi koronaya bağlayan grup geldi yine diyecekler.
Neyse onu demeyeyim. Kıskançlığınızın ne kadar manasız olduğunun siz de farkındasınız. Onu da geçeyim.
Manasız buluyorum gelin ve damadın düğünde şov yapma çabasını. O gelinliğin tarlatanı tuta tuta, damadın yalap şalap hareketlerle yaptığı tangolar, valsler bana ilkokul müsamerelerini hatırlatıyor maalesef.
Zaten hoca da hoca değilmiş sakil bir şey çıkacağına bence paranıza yazık.

Madem hoca videolara bakarak öğretiyor, o zaman siz de evde video izleyerek vals öğrenebilirsiniz. Hem sevgilinize sadece siz dokunacaksınız. Tam olarak öğrenmeniz de söz konusu olamaz gerçi, düğün yaklaşıyormuş.
Kıskançlık konusunda sizi haksız buldum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…