- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.963
- 598
valla siz de haklisiniz keske her sey buradan konsutgunu gibi kolay olsa.Biz degil aileler olacak diye tutturdu düğün nikahimiz olali baya oldu zaten.Ailelerkustu bize basta istemeyince düğünüVirüs varken düğün yapıp vals gösterisi mi olacak? Kadin konu açmış az önce babam covid den entube diye senin derdine bak pes. Yapmayın düğün dernek ya yapmayın
tam bilmiyor biraz istemeyisimdeki etken de bu.Şarki uzerinden hareketleri gosteriyor biz sarkiyi begenmeyince ben buna calismadim çalışıp geleyim bu sarki daha hareketli dedi.
valla siz de haklisiniz keske her sey buradan konsutgunu gibi kolay olsa.Biz degil aileler olacak diye tutturdu düğün nikahimiz olali baya oldu zaten.Ailelerkustu bize basta istemeyince düğünü
huzursuz oldum ya belki gereksiz ama izin aldiktan sonra da hep esimle gosterdi bu beni rahatsiz etti mesela ..bir benimle bir onunla gosterse ben aslinda daha kendimi rahat hissedebilirdimbana abes gelen kadının izin alıp onunla dans edebilir miyim demesi
hiççç kıskanç değilimdir ama bunu sorsa neden sordu diye düşünürüm
bir de sonuçta kadın, kendi dans ediyor karşı tarafa da rolünü öğretiyor sonra ikinizi dans ettirip dışarıdan komut verecek
lakin daha bunu kıskanıyorsanız arabasına başka kadınlar binmesin modunda bir kişi olursunuz ileride gibi geldi
kiskanclik da oldu yetersiz de buldum.Ve bilmedigim icin de sordum en sonda dönüp beline sarilip gelinin yan yattigi bir hareket var durup durup onu tekrarlamasi beni rahatsiz etti.ilk ders de adımları ogrendik sadecebi karar verin. kıskandınız mı yetersiz mi buldunuz ?
ikisi bambaşka konular bence.
aslinda bilmedigim icin sordum evet kiskanclik da yaptim ama merak ettigim buydu.tesekkur ederim
kiskanclik da oldu yetersiz de buldum.Ve bilmedigim icin de sordum en sonda dönüp beline sarilip gelinin yan yattigi bir hareket var durup durup onu tekrarlamasi beni rahatsiz etti.ilk ders de adımları ogrendik sadece
aa yok bak bu konuda katılmadım size yanlış bence düşünceniz tabiki tercih meselesi ama bizde dans kursuna gittik eşimle ama düğünde o kadar zevkle oynadık ki bize çok güzel bir anı kaldı evde bazı dans mekanlarında bile dansımızı ediyoruz o kadar eğleniyoruz ki eşimle ortak yaptığım ilk aktivite ve ilk dansım sağa sola hareket ederek değil bize özel bir stille oldu. Hatta eşim anısı kalacak ilk ve son kez olacak diye zeybek ekibi bile tutmuştu o kadar para vermemize rağmen düğünde gözümüze gözükmedi iyi ki yapmışız dedikda ne bileyim yaşınızı bilmiyorum ama anladığım 25 üstü
bu yaşına kadar vals ile işi olmayan birinin sadece düğün için bu işlerle uğraşması gereksiz değil mi
yani siz zevk almıyorsunuz ki sırf başkaları vayy düğünleri
Erkek hoca olsaydı eşin de seni kıskansaydı ne kadar üzülürdün kim bilir... Eşine güveniyorsan bir danstan tahrik olabilecek seni bırakacak karakterde değilse sorun yok, ha ne olur ne olmaz diyorsan evlenmene de gerek yoktu bu karakterde biriyle.Kizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda
evet lise mezunuymuş ama kendini gelistirmis . 4 yildir da zumba hocaligi yapıyormuş. kucumsemek icin demedim yanlis anlasilmasin ama bi ucret oduyorsam da tam karşılığıni almak istiyorum.Videolardan baka baka yaptırdı derste de zaten.Şarki degistigi an o da şaşırdı ne yapacağını calisip geleyim dediKıskançlığınız gereksiz evet.
Her şey bir tarafa, öğretmenin eğitimsiz olması hoş değil. YouTube videolarından mı öğrenmeye çalışmış? Bunu siz de yapabilirsiniz bence.
Ya öyle hoca olur mu Allah aşkına!evet lise mezunuymuş ama kendini gelistirmis . 4 yildir da zumba hocaligi yapıyormuş. kucumsemek icin demedim yanlis anlasilmasin ama bi ucret oduyorsam da tam karşılığıni almak istiyorum.Videolardan baka baka yaptırdı derste de zaten.Şarki degistigi an o da şaşırdı ne yapacağını calisip geleyim dediGereksiz kislancligim evet farkindayim aslinda ama huzursuz ediyorum kendi kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?