Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

Sizene millet ne yasta ne ögreniyorsa

haklısınız ya .Ben basta gereksiz sekilde istedim gelin kaprisi yaptim biraz o da olacak bu da olacak dans da böyleolcak diye.
Youtubede cok guzel videolar var oradan cok rahat bazi figurler ogrenilebilir aslinda. Ders almak cok anlamsiz,hem gereksiz para kaybi,hem de zaman.

gereksiz kıskançlık yapmış olma ihtimaliniz çok fazla. velev ki dans hocası kadın egolu diyelim dur şunun nişanlısıyla sarılmalı dans edeyim de kudursun( böyle insanlarda yok değil) şeklinde bile yaklaşmış olsa nişanlınıza güvenip cool olmanız gerek. insan ilişkileri bunu gerektirir.

ama konu sahibi zevk alma modunda değil ki

bakın siz ne kadar mutlu anlatıyorsunuz evet iyi ki yapmışsınız ama konu sahibi gerilmiş

burada kurs yok, hoca yok, bulduğumuz bir kişi var o da böyle diye dert yanıyor

muhtemelen düğünün olacağı şehir başka yer ve oralarda düğünde dans etme modası var

gercekten cok komıksınız. allah akıl fıkır versin.
sizin dans hocası sızın esınıze aklını takmıs ondan boyle davranıyor.sanki bir tek dunyada sizin esınız nısanlınız mı var.
bu kadınların kendı yanındakı partnerlerini asırı kıskanıp sankı dıger kadınlar sureklı onu ellerinden almaya calısıyor gıbı tavır takınmalarını cok gulunc buluyorum.
keske sız hıc dansa falan gıtmeyeyıp adamı bır odada kılıtleyeydınız

Gereksiz olmuş kıskançlığınız. İnternetten kendinizde bakabilirsiniz bazı kolay figürlere.

Bence madem baslamissiniz kursa biraz daha dayanin ve tamamlayin kursu. Sonra esinizle hep kendiniz dans edersiniz:)

Tabi o durum ayrı ben isteyerek yapıldı sanmıştım yeni tam yorumlarını okuyorum.Zorlamayla olacak iş değil hele ki ev ortamında bilmem nereden gelen bir bayan ya da erkekle olacak iş asla değil komik duruma düşersiniz düğünde muhteşem oyundan ziyade

Erkege daha cok gosterilmesi normal, cunku 2li danslari erkek yonetiyor. Dansin cogunu erkek yapiyor yani

Özentilik. Herkes yapıyor ben neden eksik kalayım kafası. Başka bir şey değil bence. Ve cidden gelinlik, damatlık bu tip danslara uygun kıyafetler değil. Olmuyor, oturmuyor ve bence komik oluyor.

“Size ne” bir fikir belirtme yontemi degildir. Yine de sorun degil hadi affettim,hic kindar degilimdir neyse ki
Sizin yorumunuzda da kisisel fikriniz olduguna dair bir belirti yoktu. Gayet yargilayici ve genelleyiciydi. Affetmeyi gerektircek bir durum yok yani.

Eeee o zaman madem CV belli bastan gitmicektiniz. Hem hocanin profesyonel dansci olmadiigni biliyorsunuz, hem de bile isteye gidiyorsunuz.

Ya dans hocası erkek olsaydı o zaman ne olacaktı
Düğününüz için dans dersi almaya karar vermişsiniz ne güzel bence de siz boşuna kıskançlık yapıyorsunuz

ay ne buyittunuz. ben dansla ilgili rahatsiz oldugum durumu sordum hoca daha cok
erkekle dans etti bu normali mi diye bilen arkadaslar da erkek yonetir bu normal dedi. Hayir goren olsa şu mesaji çok kiskandim esimle kavga ettim sirf bu kiskancliktan baska kadin yaklasmayacak diye konu açtım sanir ben de farkinsayim gereksiz kiskanlicgimin ve sordum burada bu normal mi kursta boyle mi olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…