- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Sizene millet ne yasta ne ögreniyorsaAklima normalde duz yolda yuruyemeyen gorumcemin dugun icin ozel tango dersi almasi geldi,cok komik ya,neden dans etmeyi kendiniz ogrenmiyorsunuz da su devirde elin koronali midir degil midir hocasini tutuyorsunuz?
Bu yasa kadar ogrenmediyseniz bundan sonra zor zaten.
Kendi fikrimi soyledim,izin verirseniz konu sahibiyle konusuyoruz,kendisi bile bana hak verirken sizin uzerinize pek vazife kalmadi gibi sankiSizene millet ne yasta ne ögreniyorsa
Youtubede cok guzel videolar var oradan cok rahat bazi figurler ogrenilebilir aslinda. Ders almak cok anlamsiz,hem gereksiz para kaybi,hem de zaman.haklısınız ya .Ben basta gereksiz sekilde istedim gelin kaprisi yaptim biraz o da olacak bu da olacak dans da böyleolcak diye.
Ben de sizin yorumunuzla ilgili fikrimi söyledim.Kendi fikrimi soyledim,izin verirseniz konu sahibiyle konusuyoruz,kendisi bile bana hak verirken sizin uzerinize pek vazife kalmadi gibi sanki
aa yok bak bu konuda katılmadım size yanlış bence düşünceniz tabiki tercih meselesi ama bizde dans kursuna gittik eşimle ama düğünde o kadar zevkle oynadık ki bize çok güzel bir anı kaldı evde bazı dans mekanlarında bile dansımızı ediyoruz o kadar eğleniyoruz ki eşimle ortak yaptığım ilk aktivite ve ilk dansım sağa sola hareket ederek değil bize özel bir stille oldu. Hatta eşim anısı kalacak ilk ve son kez olacak diye zeybek ekibi bile tutmuştu o kadar para vermemize rağmen düğünde gözümüze gözükmedi iyi ki yapmışız dedik
Tabi o durum ayrı ben isteyerek yapıldı sanmıştım yeni tam yorumlarını okuyorum.Zorlamayla olacak iş değil hele ki ev ortamında bilmem nereden gelen bir bayan ya da erkekle olacak iş asla değil komik duruma düşersiniz düğünde muhteşem oyundan ziyadeama konu sahibi zevk alma modunda değil ki
bakın siz ne kadar mutlu anlatıyorsunuz evet iyi ki yapmışsınız ama konu sahibi gerilmiş
burada kurs yok, hoca yok, bulduğumuz bir kişi var o da böyle diye dert yanıyor
muhtemelen düğünün olacağı şehir başka yer ve oralarda düğünde dans etme modası var
aslinda bana da gereksiz geliyor.Hoca bi bana bi esime gösterse sorun olmayacakti ama onda tam hoca degil.Yani okuyarak degil görerek ogrenip kendini gelistirmis.dusunememis de olabilir ama istemszice kıskandım esimle daha cok ilgileniyor gibi hissettim
“Size ne” bir fikir belirtme yontemi degildir. Yine de sorun degil hadi affettim,hic kindar degilimdir neyse kiBen de sizin yorumunuzla ilgili fikrimi söyledim.
Korona günlerinde vals dansınızı kaç kişi izleyecek?
ama konu sahibi zevk alma modunda değil ki
bakın siz ne kadar mutlu anlatıyorsunuz evet iyi ki yapmışsınız ama konu sahibi gerilmiş
burada kurs yok, hoca yok, bulduğumuz bir kişi var o da böyle diye dert yanıyor
muhtemelen düğünün olacağı şehir başka yer ve oralarda düğünde dans etme modası var
Sizin yorumunuzda da kisisel fikriniz olduguna dair bir belirti yoktu. Gayet yargilayici ve genelleyiciydi. Affetmeyi gerektircek bir durum yok yani.“Size ne” bir fikir belirtme yontemi degildir. Yine de sorun degil hadi affettim,hic kindar degilimdir neyse ki
evet lise mezunuymuş ama kendini gelistirmis . 4 yildir da zumba hocaligi yapıyormuş. kucumsemek icin demedim yanlis anlasilmasin ama bi ucret oduyorsam da tam karşılığıni almak istiyorum.Videolardan baka baka yaptırdı derste de zaten.Şarki degistigi an o da şaşırdı ne yapacağını calisip geleyim dediGereksiz kislancligim evet farkindayim aslinda ama huzursuz ediyorum kendi kendimi
Ya dans hocası erkek olsaydı o zaman ne olacaktıKizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda
ay ne buyittunuz. ben dansla ilgili rahatsiz oldugum durumu sordum hoca daha cokgercekten cok komıksınız. allah akıl fıkır versin.
sizin dans hocası sızın esınıze aklını takmıs ondan boyle davranıyor.sanki bir tek dunyada sizin esınız nısanlınız mı var.
bu kadınların kendı yanındakı partnerlerini asırı kıskanıp sankı dıger kadınlar sureklı onu ellerinden almaya calısıyor gıbı tavır takınmalarını cok gulunc buluyorum.
keske sız hıc dansa falan gıtmeyeyıp adamı bır odada kılıtleyeydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?