sizin yüzünüzden mi hasta oldu? yanlış yapmışsınız. bunu söylemek size düşmez ki. kadının gönlünü almaya çalışın. annenize de söyleyin böyle gaza getireceğine kendileri konuşsunlar bir istekleri varsa. siz araya girmeyin.
Onlarda hiç sormadı adetiniz ne diye birazda o yüzden sıkıntı olduNiye anneler kendi aralarinda konusmamis ki.. keske siz karismasaydiniz
yazık ya belki o an durumu yoktu kayınvalidenin gözünde küçüldün bir kere iyi olacaksa olmaz artıkHayırlı geceler öncelikle benim sözüm oldu malum sözde takı falan konuşulur biz de konuşulmadı ama annem sonradan neden takilmadi diye sorun çıkartıp beni pofpofladı işte neden takmamislar neden liste vermemisiz falan diye bende kayinvalideme gidip patladım yazık kadın da neden canını sıkıyorsun ben yapmıcam demedim adetlerinizi bilmiyorum dedi sen listeyi yap verin dedi şimdi ne yapmak kime nasıl davranmam lazım kadın 1 haftadır hasta
benim kideKv niz çok iyiymiş gerçekten.. benimki s.çıp sıvar atardı.. oğlunu da gazlar ayırırdı.. o derece yani.. söyleme şekliniz hiç olmamış.. zaten böyle gaz veren anne babalara ayrıca kızıyorum.. siz kadının gönlünü alın bi şekilde.. inşallah siz sebep olmamışsınızdır..
Gönlünü aldım zaten ama arada kaldım annem hep soruyorKv niz çok iyiymiş gerçekten.. benimki s.çıp sıvar atardı.. oğlunu da gazlar ayırırdı.. o derece yani.. söyleme şekliniz hiç olmamış.. zaten böyle gaz veren anne babalara ayrıca kızıyorum.. siz kadının gönlünü alın bi şekilde.. inşallah siz sebep olmamışsınızdır..
annen mi takacakmışGönlünü aldım zaten ama arada kaldım annem hep soruyor
Yapmıcam tabi onu anneme de dedim ben mal mıyım nedir yani beni altınla mı bir tutuyorsun ama anlatamıyorumListe nedir ya. Cidden sunu bunu istiyoruz diye kagida yazip verecek misiniz?
Liste yapip vermek cok ayip olur bence o ne. Ama size de hak veriyorum,benim basima gelen sizin de basiniza gelebilir. Bizimkiler hic sormadi etmedi birsey isteriz diye diretmedi. Bana nisanimda kucuk altin takmadi ailesi, dugunde 13gramlik ince 2bilezik sadece. Esim yapti herseyi,ailesi birseye karismadi. Aslinda istemek lazimmis ama.. yok ya olmaz listeyle falan. Anneler bi araya gelip konusmali..sizi arada birakmasin anneniz.Gönlünü aldım zaten ama arada kaldım annem hep soruyor
madem böyle düşünüyorsun kv dene niye patrladın peki umarım sözlün aklını basına alıp arkasına bakmadan giderYapmıcam tabi onu anneme de dedim ben mal mıyım nedir yani beni altınla mı bir tutuyorsun ama anlatamıyorum
bizimkiler düğün bile yapmadılarListe yapip vermek cok ayip olur bence o ne. Ama size de hak veriyorum,benim basima gelen sizin de basiniza gelebilir. Bizimkiler hic sormadi etmedi birsey isteriz diye diretmedi. Bana nisanimda kucuk altin takmadi ailesi, dugunde 13gramlik ince 2bilezik sadece. Esim yapti herseyi,ailesi birseye karismadi. Aslinda istemek lazimmis ama.. yok ya olmaz listeyle falan. Anneler bi araya gelip konusmali..sizi arada birakmasin anneniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?