Ben de sonradan üzüldüm ama iki arada kaldım ki kadın yapmıcam demedi de kayinvalidemle aram çok iyi annem cekemediginden böyle yaptı sanırım gönlünü aldım ama içim rahat değilYok artik. Evlenecek olgunluga ulasan onun bunun gazına gelmez. Yaptığınız şey bana göre söz bozma sebebi.
Bizimkier de yapmadi,denebilir. Esim kredi cekip yapti herseyi. Hic bi seye ellerini surmediler. Maddiyati birakin,manevi olarak da destek goremedik. Iyi niyet yoktu...bizimkiler düğün bile yapmadılar
Onlarda hiç sormadı adetiniz ne diye birazda o yüzden sıkıntı oldu
aynen biz nikahta ufak bir eglence yaptık bide utanmadan para koparmaya çalışırlar yahu herkes bildiği halde utanmadan düğün tuttuk eşyayı biz aldık bile demişlerdiBizimkier de yapmadi,denebilir. Esim kredi cekip yapti herseyi. Hic bi seye ellerini surmediler. Maddiyati birakin,manevi olarak da destek goremedik. Iyi niyet yoktu...
haklısın deveye diken diye baslayan bir söz var ya onu yaşıyorum bugunlerdeSoyle insanlar el ustunde tutuluyor hicbi seye minnet etmeyenlerin de kiymeti bilinmiyor yanarim yanarim ona yanarim
Bana hicbi sey nasil takmazsiniz diye carladiniz mi gercekten
Bugun de baskasi adina utandim cok sukur
aynen biz nikahta ufak bir eglence yaptık bide utanmadan para koparmaya çalışırlar yahu herkes bildiği halde utanmadan düğün tuttuk eşyayı biz aldık bile demişlerdi
mecbur görüşüyoruz atılmıyorkiBenimkiler de dugunumu.mahvetti. takilari vermedim,olay cikti kavga cikti buyuk olay oldu. Dugunum rezil oldu. Hala etkisinden cikamadim icim sogumadi. Orda babasi bas bas bagirdi salon borcum var verin paralari diye. Halbuki borc onun degil esimindi,kendi yapmis gibi duyurdu millete.. ayrica ayip birsey milletin icinde bu denmemeliydi arka planda halledilirdi soz konusu para.. cok sacma oldu.. hem suclu hem gucluler..
Siz gorusuyo musunz onlarla peki,araniz nasil..
Burada bir listeli gelin konusu vardi. Hep beraber saydirmistik liste yapip erkek tarafinin eline veren kiz ailesine.
Liste felan yapmayin. Anneniz cok istiyorsa kendi konussun. Sizi one surmesin.
Ben de sonradan üzüldüm ama iki arada kaldım ki kadın yapmıcam demedi de kayinvalidemle aram çok iyi annem cekemediginden böyle yaptı sanırım gönlünü aldım ama içim rahat değil
aha benim kayınvalidemleri anlatmışsınSözüm meclis dışı yanlış anlama sakın
Kızını zengin aileyle evlendirmeye çalışan
Sırf bak benim damadım benim kızıma bunu şunu aldı diye hava atan
Erkek çocuğu olduğu halde kızını evlendirirken erkek tarafını yolunacak tavuk olarak görüp herşeyi erkek tarafına yıkmaya çalışıp kendi oğlunu evlendirdiğinde " kız tarafı biraz anlayışlı olsun " diyerek triplere giren
Erkek tarafıdır yapacak tabi biz kız tarafıyız deyip yine oğlunu evlendirirken düğünü bile karşılamayan
Kaç bilezik takılacak oturup onun pazarlığını yapan
Kendi kızı çalışmıyor herhangi bir okul mezunu değilken erkek tarafının diplomasına rütbesine bakıp ona göre kızını veren
Ama kendi oğlunu evlendirmeye geldiğinde benim oğlum gibi birini bulmuş daha ne istiyor para pul saadet getirmez diyen ailelere saygılarımı sunuyorum !
Senin konuna dönecek olursak eğer canım arada kalmak kötü birşey birdaha böyle birşey olursa annene söyle kv ile muhattap olsun seni aracı kılmasın ayrıca liste yapıpta vermeyin sakın kv çok anlayışlı biri olsa gerçekten herşeyin en iyisini yapar
Oda biseymi gelinin yanında düğünde kuaföre kim gidecek kavgası oluyor bi çok yerdeAllahim ya halla varmi bu
Afedersn sozum meclisten disari.
Sabanin flimi geliyo aklima bu tarz seyler okuyunca.
Niye bisey takmak zorunda oluyorlarki.
Illa soylenmesimi lazim bu alincak su yapilcak diye.
Bitakin hedige olarak ne takicaksa dugununuzde taksin
o kadar onemliydi de anneniz soyleseydi adetlerinizi.anneniz para pul altin derdine dusucegine sizin huzurlu bir evliliginiz olacak mi acaba diye dusunsunOnlarda hiç sormadı adetiniz ne diye birazda o yüzden sıkıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?