- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Soyle insanlar el ustunde tutuluyor hicbi seye minnet etmeyenlerin de kiymeti bilinmiyor yanarim yanarim ona yanarim
Bana hicbi sey nasil takmazsiniz diye carladiniz mi gercekten
Bugun de baskasi adina utandim cok sukur
Hayırlı geceler öncelikle benim sözüm oldu malum sözde takı falan konuşulur biz de konuşulmadı ama annem sonradan neden takilmadi diye sorun çıkartıp beni pofpofladı işte neden takmamislar neden liste vermemisiz falan diye bende kayinvalideme gidip patladım yazık kadın da neden canını sıkıyorsun ben yapmıcam demedim adetlerinizi bilmiyorum dedi sen listeyi yap verin dedi şimdi ne yapmak kime nasıl davranmam lazım kadın 1 haftadır hasta
Şaka mısın sen??
Kayınvaliden ile bunları konuşurken hiç utanmadın mı peki..
Bu kadar takıldıysan nişanlına söyleseydin ya da annen seninle tartışacağına konuşsaydı kayınvalidenle..
Daha evlenmeden adın paragöze çıktı bile,sonun hayrolsun.
Ben yapamam ya+1
Kezbanlik yapan tipler genelde daha degerli. Kezban olun genc kizlar, ben olmadim kiymetim bilinmedi ama siz olun. (ciddiyim)
Ben yapamam ya
Annem babam kalksa su kadar bilezik su kadar altin istiyoruz dese( ki kessen demezler) ben yerin dibine girer kirk kere ozur dilerim herhalde karsi taraftan
Benim de degerim bilinmeyecek anlasildi
Seni bilmem ama bazı erkek tarafları fazla birsey yapmamak için hiçbşrsey bilmiyo ayaklarına yatarlar.. Ama senin kv iyi niyetli olablir..Hayırlı geceler öncelikle benim sözüm oldu malum sözde takı falan konuşulur biz de konuşulmadı ama annem sonradan neden takilmadi diye sorun çıkartıp beni pofpofladı işte neden takmamislar neden liste vermemisiz falan diye bende kayinvalideme gidip patladım yazık kadın da neden canını sıkıyorsun ben yapmıcam demedim adetlerinizi bilmiyorum dedi sen listeyi yap verin dedi şimdi ne yapmak kime nasıl davranmam lazım kadın 1 haftadır hasta
bileziklerimizi şangırdatmak bizim de hakkimiz söke söke aliriz! Bizim neyimiz eksik ya bu konu uzerinde biraz çalışayimKadinlarin cogu gramli kezban zaten.
Dugununden 10 yil gecmis , artik nasil cetele tuttuysa bana 8 tane 3 gr, 5 tane 5 gram takildi vs diye ayrintisiyla yazanlar var. kuyumcu tartisi mubarek. Yazik hayatlarinda ilk kez para gormusler herhalde.
Listeli gelin volume 2
Bunun bir de volume 1i vardi onu kim yasamisti acaba?
Liste vermek cok cok cok ayip. Siz birseyler istiyorsunuz iyi guzel hos, peki karsiliginda siz ne goturuyorsunuz merak ettim? Hani aileniz damat beye ne takacak? Sizin kendi adiniza arabaniz eviniz vs var mi? Damat sormaz mi bunlari eline liste gelince? Ben olsam sorarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?