Gereksiz sıkıntı takı

Gereksiz olmuş gerçekten. Takının listesi mi olur. O zaten takar birşeyler nişanda düğünde falan. Sizin söylemeniz ayıp olmuş.

Ben nisanlıyım kurban bayramı yaklasıyor iş yerindeki arkadaşlarim koç getirevekler değil mi diyor
Ne koçu diyorum aa olur mu adettendir erkek tarafı kurbanlik getirir kiz evine birde kurdale bağlarlarmış
Akılları sıra beni doldurup doldurup erkek tarafına fişekleyecekler
Ama onlarında erkek kardeşleri abileri var hem kendileri de bekar gorurum o zaman ben onları abisi evlenecegi zaman o kisiler kiz tarafina koç almazsa bu nikah kiyilamaz die araya girecegim
Şaka gibi ya !

Her ilin adeti var ama devir degisti

Evet birde butun mahalleyi toplayip kuafore gidiliyor kizlar dugune kadar saclarini boyatmiyor kestirmiyor ee tabi nasi olsa erkek tarafi dugunde goturecek para vermenin ne anlami var dimi ?!

Erkek ve kiz aileleri gozunuzu seveyim artik yikin su duvarinizi kimsenin kizi altinla malla olculecek kadar degersiz degil ve hickimsenin oglu yolunacak tavuk degil gunahh

Listeli gelin volume 2
Bunun bir de volume 1i vardi onu kim yasamisti acaba?
Liste vermek cok cok cok ayip. Siz birseyler istiyorsunuz iyi guzel hos, peki karsiliginda siz ne goturuyorsunuz merak ettim? Hani aileniz damat beye ne takacak? Sizin kendi adiniza arabaniz eviniz vs var mi? Damat sormaz mi bunlari eline liste gelince? Ben olsam sorarim

Keske kayinvalidenize patlamasaydiniz yazik oldu kadina. Hem altin takmaya niyrtli olmasa bile senin patladiktan sonra sana altin taksaydi mutlu olacakmiydin?
Bir insan icinden geliyorsa zaten yapar zorla istenmeski altin.
Ben öyle bir patlama sözlüyken yasasaydim eminin esim ayrilirdi benden.
Benim esimin ailesinden de hic kimse ne bir ipince bilezik ne bir gram altin takmadi ne ev dösendi ne dügün yapildi. Kimsenin parasina muhtac degiliz cok sükür. Iyikide hic yardim etmemisler cok mutluyum önceden farkli düsünüyordum ama.

Almazlarsa almasinlar muhtac misiniz?

KVnin yerinde olsam uzulecegime, sizi de annenizi de defederdim. Haydi derdim gelin hanim, anani da al cekin gidin beraberce. Kadin yine iyi bir insanmis, oturup dertlenmis bir de.

Soyle insanlar el ustunde tutuluyor hicbi seye minnet etmeyenlerin de kiymeti bilinmiyor yanarim yanarim ona yanarim
Bana hicbi sey nasil takmazsiniz diye carladiniz mi gercekten
Bugun de baskasi adina utandim cok sukur

+1
Kezbanlik yapan tipler genelde daha degerli. Kezban olun genc kizlar, ben olmadim kiymetim bilinmedi ama siz olun. (ciddiyim)

Şaka mısın sen??

Kayınvaliden ile bunları konuşurken hiç utanmadın mı peki..
Bu kadar takıldıysan nişanlına söyleseydin ya da annen seninle tartışacağına konuşsaydı kayınvalidenle..

Daha evlenmeden adın paragöze çıktı bile,sonun hayrolsun.

Saka degil, evlenicem diye karsidan ne koparirsa kar sayan yurdum kizi. Toplum kizlarinin %90i yani.

+1
Kezbanlik yapan tipler genelde daha degerli. Kezban olun genc kizlar, ben olmadim kiymetim bilinmedi ama siz olun. (ciddiyim)
Ben yapamam ya
Annem babam kalksa su kadar bilezik su kadar altin istiyoruz dese( ki kessen demezler) ben yerin dibine girer kirk kere ozur dilerim herhalde karsi taraftan
Benim de degerim bilinmeyecek anlasildi

Ben yapamam ya
Annem babam kalksa su kadar bilezik su kadar altin istiyoruz dese( ki kessen demezler) ben yerin dibine girer kirk kere ozur dilerim herhalde karsi taraftan
Benim de degerim bilinmeyecek anlasildi

Kadinlarin cogu gramli kezban zaten.
Dugununden 10 yil gecmis , artik nasil cetele tuttuysa bana 8 tane 3 gr, 5 tane 5 gram takildi vs diye ayrintisiyla yazanlar var. kuyumcu tartisi mubarek. Yazik hayatlarinda ilk kez para gormusler herhalde.

Seni bilmem ama bazı erkek tarafları fazla birsey yapmamak için hiçbşrsey bilmiyo ayaklarına yatarlar.. Ama senin kv iyi niyetli olablir..

Kız tarafı istemeden erkek tarafı bsyleri paylaşsın gerekeni yapsın istekleri sorsun .. İnsanı bı raddeye getirmesinler bi zahmet...

Kadinlarin cogu gramli kezban zaten.
Dugununden 10 yil gecmis , artik nasil cetele tuttuysa bana 8 tane 3 gr, 5 tane 5 gram takildi vs diye ayrintisiyla yazanlar var. kuyumcu tartisi mubarek. Yazik hayatlarinda ilk kez para gormusler herhalde.
bileziklerimizi şangırdatmak bizim de hakkimiz söke söke aliriz! Bizim neyimiz eksik ya bu konu uzerinde biraz çalışayim

Benim babam ne kadara gücünüz yetiyorsa o kadar yapın dedi .. Sonucta sizin bütçeniz dedi.. Aslan babam yaaa ..

glsn67 abisi yasamisti.

Ne ilk ne son yani.

Aferin sana çok güzel yapmışsın en baştan notunu verdirmişsin kolay gelsin inşallah takılarınla mutlu olursun

biraz da sıkıntı şurda kayınvalidem annemi arayıp şu kadar altın biezik isteyin demiş zamanında sözlümde anneme annem bu kadar şu kadar istesin diyo demiş at koşarken tozur deyince anneme sözde de bişey takılmayınca annem kızdı araya beni koydu bu konuda sözlüm de isteyin hakkındır dedi bana annem ayıp etti o konuda dedi kayınvalidem adetlerine çok düşkün hepte bunu dile getirir ben gelinime şunu bu kadar takıcam diye annemde her devasında size bırakıyorum dedi ta ki söze kadar sıkıntı iki taraftada ama olayın arasında ben kaldım nedense tabi ki yapmıcaktım kvdeme karşı o olayı sözlümde benden yana çıkacağına kadar annesine demesi lazımdı o da onu yapmadı annem gidip konuşması lazımdı o da araları bozulmasın diye beni ortaya attı olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…