Gereksiz yere mi takıyorum acaba ???

sormamasında art niyet var o zaman.daha önce başkasına sorup yaptıysa ve size yapmadıysa.bence evinize geldiğinde sizde aynı şekilde davranın ona.anlar belki.

yapma sende canim. benim yasimda biri benden su isticek? yasiniz ayni olsada sen onun yengesisin ve sana saygi göstermek zorunda. ben getirmem, "hayirdir bacaklarindan mi rahatsizsin" derim getirmem yani.

yaptıklarının hiçbirinin karşılığını vermedim.veremiyorum ben .
kimseyi kırmak istemiyorum .ama zorlada olsa değiştirmem lazım bu huyum.

yaptıklarının hiçbirinin karşılığını vermedim.veremiyorum ben .
kimseyi kırmak istemiyorum .ama zorlada olsa değiştirmem lazım bu huyum.

canim madem buna benzer davranislarda bulunuyorlar özelikle görümcen bu sadece ikram da degildir böyle..ters davranmak degilde daha da seyrek gitmeye bak ve gittinmi kisa bi ziyaret yapar gibi. görümcenin üstüne düsen görevleride birak o yapsin sen sadece gerektigi yerlerde zaten kalkip yardimci olucaksindir.cizgini koy ondan öte gecme düsüncesindeyim

çok üzüldüm seni saymıyorda ondan böyle çok iş yapmışsın kendini önemsememiş gelinim yapıcam demişsin değer görmemişsin bundan sonra ona göre davranırsın ben 17 yaşındayken işyerinde er cuma sabahı departmanlara poğaça gelirdi bölüm sekreteri alır peçeteye koyar herkesin masasına bırakır benim poğaçamı bırakmazdı masama ben ondan küçüktüm ama daha iyi konumdaydım diyeymiş bende buna rağmen kahve yapsam herkesle beraber onada sorardım utanmaz içerdi allahından bulsun buluyoda

bence evin genç kızı olsa bile evin gelini olarak sizin yapmanız ve sormanız gerekirdi açıkçası. sizden bazı şeyleri belkide hiç göremedikleri için böle davranıyolardır bilemedim. mesela bizde öle gelin evin büyük kızı muhabbeti yoktur. eşimin teyzesi kahve içermisiniz der kendi yapar kahveyi ama çogu zaman o ortamda ben varsam ben yaparım teyze derim. oda yok kızım otur elimemi yapışcak der ama yinede zaman zaman yaptırmam ben yaparım. ben bunu yaparak belki ufacık bişey ama kayınvalidemi ve teyzesini onore ettiğimi düşünürüm. ve bunu bana her zaman hissettirirler bana açıkçası. büyükler sizin belkide farkında bile olmadıgınız konulara daha çok takılabiliyor ve isteyebiliyor. ben böle davrandıgım için onlarda bana çok saygı gösterirler çogu şeyi bana yaptırmazlar. ben bunu yaparak bişey kaybetmem evde büyük kız varmış başka gelin varmış hiç takılmam. bence biraz böyle düşünün

yaşadığımız durum bi nevi aynı şey.ben bana yapılan herşeyi görmezden geldim.uymadım görümceme belki değişir diye.ama hiç bi değişiklik olmadı.
senin arkadaşın seni kıskandığı için öyle davranıyor.belki görümcemde beni kıskanıyor

çok doğru söylüyorsunuz.yazdıklarımı okursanız bu yaptıklarınızdan çok daha fazla şeyler yaptığımı anlarsınız.ben kayınvalidem demem teyzesi halası daısı demem heryerde yardım ederim.ayak ayak üstüne atıp hizmet bekleyen gelinlerden değilim.
ayrıca evin gelini olarak sizin yapmanız gerek lafına asla katılmıyorum.
evin gelini yapar diye bir kural mı var varsa ben bilmiyorum.
evet benim bi pas pas olmadığımı gördüler onu görseler çok saygı duyarlar eminim.
bende bir görümceyim .gelinimizle anneme gitiğimde.ben oturayım nasılsa bi gelin var yapsın kahveyi çayı demedim demem de .insanlığa ters bu birkere.
o sorar yada ben değişmez.ben sorduğumda anneme kardeşime misafirimize soracam geline gelince sus sen evin kızısın yaparsın diyecem.varmı böyle bişey.kızkardeşime de sorarım neden sordum peki??? o evin nesi acaba??

sırf görümcem yüzünden kayınpedeime kayınvalideme sırt dönmek istemiyorum
ama elimden de bişe gelmiyor artık:
bundan sonra dedeiğiniz gibi seyrek gidecem

yok ne benim ne eşimin ailesinde gelinden bekleme gibi bişey yok. herşeyi gelin yapar mantıgıda yok. koskoca kadın bana kahve yapar getirir bende öyle. ama genelde hep öle denir ya biraz daha alttan alsanız belki değişirler demek istedim. beklemeleri normal yanii. ama siz elinizden gelen herşeyi yapmışssanız ve size saygıları yoksa seyrek görüşün ezdirmeyin tabii kendinizi

Bencede sormaları gerekirdi.yinede sen orada misafirsin.bir arada yaşamıyorsunki evin ayrı.benimde kayınvaldemler geldiğinde onlara soruyorum birşeyler ikram ediyorum.çünkü misafirler.bende oradayken öyle oluyor.kendi kendime gidip birşeyler yapamam,çekinirim.

Bence Kesinlikle haklısın. . . Sanada sorulması gerekiyordu. . .
Ayrıca evde görümcen olmasaydı kahveyi senin yapman sorman gerekliydi belkide
Ama evde kız varsa ben hiç oralı olmam. .. Olmuyorumda. . Hıh -tatlicadiarzu-

görümcem yokken kayınvlideme yaptırmıyorum.
görümcem varken dahi her işe elimi atardım.
işin kötü tarafı ben kahve çay herneyse vereceğim zaman görümceme bile sorardım ama o beni tınmadı hiç.
valla bende hiç oralı olmuyorum artık.ohhh zemuszemus

kendimi misafir gibi görmemiştim kayınvalidemlerde.ama insanı zorla soğutuyolar kendilerinden .
çok haklısın canım .nasıl onlar bize geldiğinde her türlü hizmetlerini yapıyosak onlarda bana yapacak misafirim çünkü.

bence haklısın ben bunu eşime söylerdim böyle böyle oldu bende bozuldum diye sonucta sende orda misafirsin beraber oturmuyorsunuz ki

anliyorum seni, ama senin icin daha iyi yoksa yipranicak olan sensin yani sirt dönme gibi görme olayi senin icin en sagliklisi.

her hafta 2 kez 3 kez görünce offf sinirim alt üst.
dediğin gibi canım çok sağlıklı bir karar verdim.3 hafta görüşmedim ohhh çok rahattım valla.
napiyım seyrek görüşecem ki kafam rahat etsin biraz.

bence haklısın ben bunu eşime söylerdim böyle böyle oldu bende bozuldum diye sonucta sende orda misafirsin beraber oturmuyorsunuz ki

eşim herşeyin farkında herşeyi görüyor.şimdiye kadar çok uyardı adam gibi davran diye.ama abisini bile takmaz.
ben gidelim demesem ailesine gitmez çünkü eşimde soğudu ailesinden.
eşim her konuda benim yanımda zaten.şimdi bide bunu söyleyip canını sıkmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…