gerekten istemiyor mu?

erkek ayriligin sebeplerini tartismak dahi istemiyor sadece istemiyorum diyorsa
geri donusu yoktur
buraya yaziyorum

ahh siz kızlar hep aynı hatayı yapıyorsunuz, gıtmek ısteyen adam gıtme demıyeceksınız. gıt de demıyeceksınız sen bılırsın dıyecek ve sessız sedasız bekleyeceksınız. gelme ıhtımalı varsa kesın gelır. gelecek adamı bıle sogutuyorsunuz kendınızden,aramayın,sormayın,bırakın özlesın sizi.

evt gulkurusu cnm çok haklısın hemde çok,ama önümde çok önemli bir sınavım olduğu için bu konuyu netleştirmek istedim aslında öyle de sabırsızım ki

ahh siz kızlar hep aynı hatayı yapıyorsunuz, gıtmek ısteyen adam gıtme demıyeceksınız. gıt de demıyeceksınız sen bılırsın dıyecek ve sessız sedasız bekleyeceksınız. gelme ıhtımalı varsa kesın gelır. gelecek adamı bıle sogutuyorsunuz kendınızden,aramayın,sormayın,bırakın özlesın sizi.

kesinlikle dogru
%100
gidenin ustune dusmek gelecegi varsa da bunu engellemektir
kendinizden anlayin, surekli ustunuze gelen bi erkek ne kadar ceker sizi? kacip kurtulma hissi uyandirir
yalniz kalsin, bi bosluk hissetsin
erkekler yalniz birakilinca sucu daha cok kendinde buluyorlar kavgadan sonra
emin olabilirsin

fakat daha once cok ayrilip barisildiysa o zaman gercekten bitmis olabilir

canımcım çok haklısın. zaten adamın isteği yoksa böle şeyler ona bahane olur. hanne cim elinden geleni yapmışsın . bence allaha hayırlısı için dua et canım . ayrılsanızda ayrılmasanızda hayır penceresinden bak olaylara. belki ayrılacaksanız ileride iyiki olmamış lafını kullanacaksın . senin durumuna bende düşmüştüm çok yalvarmıştım ama ne yaptıysam dönmedi . ama şimdi bi başkasıyla nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum iyiki geçmiş bitmiş diyorum. çünkü öle bi insanla bi hayat paylaşamazdım . sana olumsuz gibi görünen şeyde belkide bizim göremediğimiz bi hayır var. sen şu an onun sevgisiyle o kadar dolusunki eğriyi doğruyu ayırt edemiyosun. sen elinden geleni yatıysan artık arama ve allaha hayırlısı için çok dua et canım . allah yardımcın olsun . bu durumu yaşamış biri olarak sana önerim bu . ve ayrıca inan bana güzelim başka insanda seviliyo şu an senin matığın acaba ayrılırsam ne yaparım başka bi insanla olamam deyip kahrediyosundur kedini . sakın ha bunları düşünme allah herşeyin en güzelini çıkarıyo insanın karşısına ona güven yeter a.s.

arkadaslar destegınız ıçın teşekkur ederım ve sevgılı hanne sınavın daha önemlı konuyu netleştırmesen de sunu netleştır kafanda, senı ıstmeyenı sen özleyebılır, sevebılır acı çekebılırsın ama bunu o bılmesın. çokkk sevgıler tatlım.

ßende coq uzuldum aqladım don dıye yalvardım ne kdr ustune dustukce daha coq ıstemedıı 10 gun snra 2 ayımız dolcak ayrılıqımızın son 15 gundur mesajları herseyı bıtırdm hoscakal mesajı ıle bıtırdı tamamenn artk yazıcak ugrasıcak bırseyım kalmadı su an beklemedeyım hayatmda senn kadar kmseı sevmedım deger vermedım vermemde dıyen bı ınsan su an yoqq yanımda alıstım zamanla ama unutamadım her gun aglıodum artık her gun aglamıyorum..zamanla gercekten gecıyoo alısıyosunn ...bu yuzden sen bence sessız kal sınava yogunlasss canım bır erkek ıcın gelecegınıde bıtırme:)

terbiyesinden sakinliğini koruyordur....
seviyordur ya da sevmiyordur diyemem.
bence özür dileyin, pişman olduğunuzu söyleyin ama aramayın bir daha...

artık konuyu netleştirmek istiyodum kafamda,bi yandan kendime söz veriyodum aramayacağım diye ama tutamadım tam bir kapalı kutuydu ne hissettiğini,ne düşündüğünü anlayamak zor.cvp almak için eğer hayatında biri varsa söylermisin,bir daha seni rahatsız etmiycem dedim,tepkisini merak ettim,eğer var dedeydi gerçekten ne yapardım bilmiyorum,ama hemen cvp geldi hayatımda kimse yok bi süre istemiyorum falan böyle bişeyden bahsettiğimde bu kayıtsız adam kendine gelip yok diyebiliyodu bu yüzden ben içinde yine birşeyler olabileceğini düşündümazda olsa kaybetme korkusu vardı içinde sanki,hem kendimi de onun yerine koydum ağırşeyler söylemiştim,,herneyse tlfunu açtı ve benimle konuştu ama sevgili olmak değil arkadaş kalabiliriz dedi bende ne gurur kaldı ne bişey,,yaptıkların çok gücüme gitti dedim mecburdum dedi bitti ben bişey hissetmiyorum diyor ama kırgın bi hali var sadece yani belki buda zaman alacaktır bi geiş döneminde şuan bilmiyorum başka türlü olsaydı sınav olayı bitmişti kafamda hiçbi şeekilde kendimi veremiyodum

şimdiden sonra arama canım. arkadaş filan kalaım desede sen arama. arayacaksa o arasın. sen sınavına çalış. emin ol hiçbişey geri gelmiyo. belki biraz sana gaddarca gelebilecek ama beni ileride bişeyleri kaybedince anlarsın( dilerim öle bişey olmas). demem o ki geleceğini düşün sevgi aşk iialki bi insanda bulunur ama sınavı kaybedersen hayatındaki 1 koca seneyi geri getiremezsin . hayırlısı olsun sabret olurmu güzelim ...

bencede yani aramasın arkadaş. olcaksa olur zaten... ama olmuyorsa yaptığınla söylediğin laflarla kalıveriyosun sadece oana bin dedğer katıyorsun... bırak onun okadarda önemli bi insan olmadığını onsuz da yapabileceğini göster.

Aramışsın,dayanamamışsın .ıyi telefonu açmış.Ben seninle konuşmaz diyordum ama
hiç yoktan iyidir.Rahatlamış olmalısın biraz.......................................................

belli olmaz,
çok kırılmış yıpranmış olabilir
şok olmuş da olabilir ilerde birşey söylemeyeceği anlamına gelmez..
ya da dinleniyordur ama eğer gerçekten seviyorsa eninde sonunda arayacaktır..

Back
X