- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Saliha dayandim diyorum 1 ay. Nasıl bozayim işi. Yanına yatarsam geri adımı ben atmış olurum kisirdongu tekrar başlar.git yanina yat .küs küs . :) yuz vermeden ha ha haa hic dayanamazlar:) :) :)
Hep mutlu olun inşallah. Aile büyükleri önemli evet. Ama biz iki tarafa da uzagiz. Özür çok önemli birsey ya.Bizimkiyle aramızda hiç konuşulmamış bir anlaşma gibidir tartışmalarımız sonrası barışma sürecimiz.
Kim daha haksızsa (genelde eşimdir) ortalama 3-4 saat sonra gider, sinirli sinirli oturan ve daha haklı olana (genelde benimdir) sarılır, özür diler.
Sadece bir kere çok ağır bir kavga yaşadık, evliliğimizin ilk senesi, dış kapının dış mandalı bir akrabanın hadsizliği yüzünden, onda da sonuna kadar haklıydım. Ancak eşim bunu idrak edememiş ve abarttığımı düşünmüş (Sonradan konuştuk, hak verdi). 2 gün boyunca bir tavır yaptım, hiç huyum olmayan bir şekilde. Konuşmadım. Kakır kikir gülen, olayları heyecanlı heyecanlı bebe gibi anlatan ben, 2 gün boyunca sirke sattım. Yatak ayırmadık ama sırtımı döndüm yattım, yemekte sohbet ederdik, suratına bakmadım. Anneler - babalar 3. gün devreye girdiler, olayı dinlediler, bana hak verdiler, eşime ufak bi nasihat çekti babası, barıştırdılar.
Çünkü bir küstüm pir küstüm herkese, dünyaya, her şeye küstüm. Fark edip müdahale ettiler.
1 aya yakın olmus, valla kendii mutlulugun icin o esseklik yapiyorsa sen yapma. Evlilik danismanimiz bana bunu ( alttan alman senin mutlu gecirecegin zamanlarin demek. Gereksiz yere Gurur yapman ise sıkıcı boğuk kös kös gecirilen zaman demisti )hakli oldugunu dusunuyorum. Sen karar ver bu duruma.. bazi kavgada eşin adim atar bazinda sen..( kim haksizsa o adim atmiyor bazen iste,inatt izin vermiyor :))Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.
Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
Ya o kadar kadıniz burada kimsede etkili bir taktik yok mu?
Ya o kadar kadıniz burada kimsede etkili bir taktik yok mu?
Benle bir paylaşımı yok kendisinin.Peki ayıptır sorması bu zaman zarfında cinsel yönden napti eşiniz
Su an oyle bir durumdayim. Ama geri adım falan atmam. Atmayacagim. Inceldigi yerden kopsunKızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.
Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
Benle bir paylaşımı yok kendisinin.
Su an oyle bir durumdayim. Ama geri adım falan atmam. Atmayacagim. Inceldigi yerden kopsun
Su an oyle bir durumdayim. Ama geri adım falan atmam. Atmayacagim. Inceldigi yerden kopsun
Bakın bu konunun tüm kadınlara faydası var. Birşey bulmak zorundayız.Su an oyle bir durumdayim. Ama geri adım falan atmam. Atmayacagim. Inceldigi yerden kopsun
Benimki de akrep burcuBen evde pek giyinik gezmem. Küslük de pek sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?