Geri adım?

Ayyy boyle erkekte insani deli ediyor yipratici birsey,ben nazli kucuk seye kusen biriydim kocama doyasiya naz yapamadim vallahi ondaki inat dusman basina eskilerden cok boyleydisimdi birazdaha iyi tabi, surat assam konusmaya basliyor ancak 10 senede duzeldi bende tabi oyle herseye kusmüyorum artik birbirimizi idare etmeye ancak basladikaramiz bozulsada kucuk bir adimda barisirim hatali olsada adim ettıginda uzatmiyorum bilirim kocami inat edersem daha yanasmaz gecte olsa duzeldi sukur

Kız 1 ay surat asılır mi. Ben gulerim dayanamam. Sen sürekli düşünüp sorunu buyuttukce buyutmusun hayatını yasa tatlım.
O evde yokmuş gibi telefonla konuş olayları anlat yakın bi arkadaşına dayanamaz konuşur hatta küçümse sorunu ufak bi sorun özür dilese çok mutlu olurum özledim ama ben hakliyim falan de duyacağı şekilde. Öküz değilse yumuşar.

Hep mutlu olun inşallah. Aile büyükleri önemli evet. Ama biz iki tarafa da uzagiz. Özür çok önemli birsey ya.

1 aya yakın olmus, valla kendii mutlulugun icin o esseklik yapiyorsa sen yapma. Evlilik danismanimiz bana bunu ( alttan alman senin mutlu gecirecegin zamanlarin demek. Gereksiz yere Gurur yapman ise sıkıcı boğuk kös kös gecirilen zaman demisti )hakli oldugunu dusunuyorum. Sen karar ver bu duruma.. bazi kavgada eşin adim atar bazinda sen..( kim haksizsa o adim atmiyor bazen iste,inatt izin vermiyor :))

Su an oyle bir durumdayim. Ama geri adım falan atmam. Atmayacagim. Inceldigi yerden kopsun

Benle bir paylaşımı yok kendisinin.

Pislikler ya akrep burçları bu konuya düşkün olurlar bide demekki bu yönden yapılacak birşey yok kendinizi yataktan kalkamayacak şekilde bikac gun hasta etseniz yada yapabiliyosaniz rol yapiniki dakikalık bayilmayla kusmayla tav olmaz bunlar hasta olursanız ev işleri vs etkilenir hem belki merhamete gelir

Su an oyle bir durumdayim. Ama geri adım falan atmam. Atmayacagim. Inceldigi yerden kopsun
Bakın bu konunun tüm kadınlara faydası var. Birşey bulmak zorundayız.
En son ihtimal beni köpek ısırdı deyip dismacunuyla ağzı kopurtecegim adamı colugu çocuğu isiracagim. o durumdayim. yani.

Valla akrep burcuyum ben bile bir tavsiye veremicem ama konu her neyse kendini haklı görüyordur yoksa az da olsa bir adım atardı .Akrep ve cinsellik malum duramazdı.

benim bir arkadaşımın başına geldi birkaç ay önce
onlar da 1 ay boyunca konuşmamışlar
arkadaşım artık dayanamamış eşi işteyken ona okkalı bir msj atmış
sonra gitmiş mutfağa yemek yapmaya falmış, telefonu da sessizde kalmış
kocası bir sürü msj atmış, 30 kere aramış, tabi cvp yok
adam korkmuş, apar topar işten izin alıp gelmiş
öyle barışmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…