- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Akrep.zehirli hem de.
Ben bayadir evliyim canım 17 yıl. Ama şu olaya bir taktik gelistiremedim. Hep aynısı oluyor.Canım kardeşim gel bi sarilasim sana
Nedir bizim bu akrepler çektiğimiz
Ben de yeni tartıştım bu taktiği uygulucaktim hep öyle tavsiye alıyorum
Sen ne kadarlık evlisin
Taktik lazım. Birşey lazım bana.
Bayilsam mi?
Benim normallesebilmem için ufak da olsa bir geri adım atması lazım. Yoksa gitsem Naber hacı desem küslük kalmaz. Ama ee o zaman 1 ay niye dayandim.Ahhh akrepler, daha cevabınızı görmeden kesin dedim.
Eşinizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz. Normal hiçbir şey yokmuş gibi davransanız, temas olmadan ama. Örneğin eve geldi, akşam yemeği hazırlasanız nasıl geçti günün vs normal muhabbet. Bi süre böyle devam edin o da normalleşir. Sonra sakinleşip normal konuşmalar başlayınca bu konudaki tavrın sizi üzdüğünü anlatsanız
Bozuk attım. Yani mecbur olmadıkça konusmadim.aynen o da.
git yanina yat .küs küs . :) yuz vermeden ha ha haa hic dayanamazlar:) :) :)
Hadi ya...hiç geri adım atmadi mi...ya şu eşleri Özür dileyen sırnaşan kendini affettirmeye çalışan eşlere sahip kadınlar çok sanslisiniz bilin bunu.Nasil benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun napsam da dikkatini gelsem diye düşünürüm bende ve tartisma okadar ilgisiz ki sanki evde bu yokum
Bu surat yapma bir kadın ev hanimi olarak yapman gerekeni yap luzumluymus gibi konus hatta oyle konular bul ki aslinda konusmak istemiyorum ama mecburum havasi estir halbuki konuşmaya konu bul
Bide böyle sene
Şu ama kadar benimki hic adım atmadi o da kızsa ben de kizsam
Kızlar asıl sorun bu. Bir şekilde geri adım atması lazım.Benim normallesebilmem için ufak da olsa bir geri adım atması lazım. Yoksa gitsem Naber hacı desem küslük kalmaz. Ama ee o zaman 1 ay niye dayandim.
Benim normallesebilmem için ufak da olsa bir geri adım atması lazım. Yoksa gitsem Naber hacı desem küslük kalmaz. Ama ee o zaman 1 ay niye dayandim.
Hadi ya...hiç geri adım atmadi mi...ya şu eşleri Özür dileyen sırnaşan kendini affettirmeye çalışan eşlere sahip kadınlar çok sanslisiniz bilin bunu.
Yaptım olmuyor. Evi diskoya cevirdim sanirsin senlik var ama yok yok yok.Yahu niye trip yapıyorsun , süslen püslen neşeli ol , umursamaz görün her insanda işe yarar yüzünü asma aksine hep tebessüm et . Er kişisi bakıcak hatun oooo hiç tınlamıyor kedi gibi yanaşacak
Yaptım olmuyor. Evi diskoya cevirdim sanirsin senlik var ama yok yok yok.
Ben de öyle. Konuyu açarsam haksız eder beni. Konuyu hiç açmadan üstünü örtüp devam edebiliyoruz sadece. Eee 1 ay olmuş dayanmisim boşa mi gitsin.bir taktik lazım.Naber hacı demekle o bitiyorsa sizde ne guzel ben hakliyken haksız bile olabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?