Geri adım?

Ahhh akrepler, daha cevabınızı görmeden kesin dedim.
Eşinizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz. Normal hiçbir şey yokmuş gibi davransanız, temas olmadan ama. Örneğin eve geldi, akşam yemeği hazırlasanız nasıl geçti günün vs normal muhabbet. Bi süre böyle devam edin o da normalleşir. Sonra sakinleşip normal konuşmalar başlayınca bu konudaki tavrın sizi üzdüğünü anlatsanız

git yanina yat .küs küs . :) yuz vermeden ha ha haa hic dayanamazlar:) :) :)

Nisanlimla yasadik bizde bir buçuk haftadir susuyorum. Soguk soguk duruyorduk. En son bugün dayanamadim. Stresten hasta oldum da şöyle de böyle de diye.. aslinda aglamayi sevmiyorum ama oturdum ağladim. Af dilemek gibi degildi durum, kendimi kötü hissettigimi bu sekilde gitmedig8ni ifade ettim. Ikimizde he he dedik kapandi konu.
Tabi evlilikte ayni evde ve her bir konuda bu durum farkli isliyor. Insallah en kisa zamanda duzelir araniz.

Taktik lazım. Birşey lazım bana.
Bayilsam mi?

Nasil benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun napsam da dikkatini gelsem diye düşünürüm bende ve tartisma okadar ilgisiz ki sanki evde bu yokum

Bu surat yapma bir kadın ev hanimi olarak yapman gerekeni yap luzumluymus gibi konus hatta oyle konular bul ki aslinda konusmak istemiyorum ama mecburum havasi estir halbuki konuşmaya konu bul

Bide böyle sene

Şu ama kadar benimki hic adım atmadi o da kızsa ben de kizsam

Benim normallesebilmem için ufak da olsa bir geri adım atması lazım. Yoksa gitsem Naber hacı desem küslük kalmaz. Ama ee o zaman 1 ay niye dayandim.

Bizimkiyle aramızda hiç konuşulmamış bir anlaşma gibidir tartışmalarımız sonrası barışma sürecimiz.
Kim daha haksızsa (genelde eşimdir) ortalama 3-4 saat sonra gider, sinirli sinirli oturan ve daha haklı olana (genelde benimdir) sarılır, özür diler.

Sadece bir kere çok ağır bir kavga yaşadık, evliliğimizin ilk senesi, dış kapının dış mandalı bir akrabanın hadsizliği yüzünden, onda da sonuna kadar haklıydım. Ancak eşim bunu idrak edememiş ve abarttığımı düşünmüş (Sonradan konuştuk, hak verdi). 2 gün boyunca bir tavır yaptım, hiç huyum olmayan bir şekilde. Konuşmadım. Kakır kikir gülen, olayları heyecanlı heyecanlı bebe gibi anlatan ben, 2 gün boyunca sirke sattım. Yatak ayırmadık ama sırtımı döndüm yattım, yemekte sohbet ederdik, suratına bakmadım. Anneler - babalar 3. gün devreye girdiler, olayı dinlediler, bana hak verdiler, eşime ufak bi nasihat çekti babası, barıştırdılar.

Çünkü bir küstüm pir küstüm herkese, dünyaya, her şeye küstüm. Fark edip müdahale ettiler.

Hadi ya...hiç geri adım atmadi mi...ya şu eşleri Özür dileyen sırnaşan kendini affettirmeye çalışan eşlere sahip kadınlar çok sanslisiniz bilin bunu.

Güzel giyin süslen çok güzel görün evin içinde gece gündüz ama yine yüzüne bakmamaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…