Geri adım?

bı adım atılacaksa o adımı ben atmazdım
oralı olmuyorsa o konunun ustune toprak atılacaksa atılsın o konuda kırıldıgını umursamıyorsa unutmussua naparsan yap unutmustur kımseye bırsey yaptıramazsın ıcınden gelmelı kendısı dusunmelı
sen bırsey yaptın oda gerı adım attı dıyelım yıne senın sayende o gerı adımı atmıs olcak ne anladık ozaman

bence bosver umursama bence bı konuya verılebılecek en buyuk ceza umursamamaktır
 
Oturup konuşmanız gerektiğini, bu şekilde olmayacağını söyleyin. Bu akşam bitsin bu işkence
Konussakta evet hataliyim Özür dilerim demeyecek eminim.hatta sorunu konuşmak dahi istediğini sanmiyorum. O yüzden hem tükür hem yala olacak benim ona konusalim demem. Bir aydır sürdürüyorum Nuh diyor peygamber demiyor adam ya.
 
Ne olursa olsun bi yerden başlamak gerek diye düşünüyorum. Günah ya böyle böyle boşanmaya gider bu. Bir ay olmuş, az buz değil :S
 
Üzülüyorsun diye git konuş diye söyledim bu işkence bitsin . Bir arkadaşım eşiyle 1 ay hiç konuşmadı konuda ''aile'' ilgili idi. Adam öle hale gelmiş ki kızın yaptığı yemekleri dahi yemiyormuş. Sonra kız hiç konuşmamış artık yemek yaparken sadece kendine yapmış . Sonra yatağa girerken bile parfüm sıkmış, okula giderken süslenmiş püslenmiş. Neyse en son başka odada uyumaya başlamış . Bir gün pat diye eve bir buket çiçek gelmiş eşi yollamış seni çok seviyorum özür dilerim demiş. Ama kızımız akılı . Kavga sırasında eşi ne demişse hepsini kocaman bir kağıda yazmış kapının arkasına asmış Kocası işten gelmiş ona sarılmaya kalkmış demiş ki barışmadık mı bu da elinden tutmuş odaya götürmüş kapıyı kapatmış oku kapının üzerinde yazanları. Tabi adam yerin dibine geçmiş demiş ki ne desen haklısın bir daha yaparken iki kez düşünücem seni üzmicem vs.vs. Sonra adam dökülmeye başlamış demiş ki sen o parfümü sıkıyordun ya gece yatağa girdiğinde deli oluyordum sana sarılmamak için zor tutuyordum kendi mi evde kokun ama sana dokunamıyorum , hele yatağı ayrıdın ya saatlerce uyuyamıyordum . Adamın direnci böle böle kırılmış ve mutlu son adam artık daha temkinli.
 
Konusmuyoken bu sekilde davranmak iyi olurmu.adam direk anlar zaten onu cagirdigini.
 
Burda adam zaten çiçekti özürdu bir şekilde yapmış. Bu benimkinde yok hiç adam normal devam hayatına.
 
Kızlar asıl sorun bu. Bir şekilde geri adım atması lazım.

akrepse kiskandirarak geri adim attirabilirsin..
heyt hoyt diye ustune gelirken bi duygu patlamasi yasar hakkini savunabilirsin bence..
ben aslan burcuyum ama yukselenim akrep..
ben cok fena provoke olurum guven konusunda.
 
Burda adam zaten çiçekti özürdu bir şekilde yapmış. Bu benimkinde yok hiç adam normal devam hayatına.


Şöyle yaptı baktı eşi inat asla bir adım atmicak iyice emin olup öyle çiçek olayına girişmiş. Daha önceleri de bir kavgaları olmuş kız özür falan dilemiş, eşi de nasıl olsa gelip özür diler rahatlığıyla 1 ay boyunca konuşmamış Özetle eşiniz sizin napıcağınızı öyle bir alışmış ki , sizde ters psikoloji yaratın. Gerçekten umursamayın ilk zamanlar zor fakat belli bir süre sonra adamın yaptıkları batmicak. İş yerinde bir gün iş arkadaşım ile tartıştık her gün 11 saat boyunca yüz yüze aynı odada çalışıyorduk , tam 3 ay konuşmadım ilk bir hafta falan çok zor oldu . Sonradan onun varlığını unuttum en son dayanamayıp gelip özür dilemişti.
 
akrepse kiskandirarak geri adim attirabilirsin..
heyt hoyt diye ustune gelirken bi duygu patlamasi yasar hakkini savunabilirsin bence..
ben aslan burcuyum ama yukselenim akrep..
ben cok fena provoke olurum guven konusunda.
Aslında bugün de elime fırsat geçti. Avm de gencten bir adamin teki göz hapsine aldı resmen. O sıra biraz ayriydim eşimden.yanliz sandı beni galiba. Neyse aklıma geldi söyle ilgilenir gibi bakayım diye ama yakistiramadim kendime evli barkli çocuklu kadın. Ayıp ya.yapamam ben.
 

yok oyle kiskandirma degil..
soyle ki..
olabildigince bakimli olun.
evde neseli olun cocuklarla sen kahkalariniz cinlasin.
tlfunuzu arada kontrol edin,tlfu yerine koyarken boyle ferah rahatlamis hos bi ifade takinin.
yani hani tabiri caizse boyle havaniz degissin..
hani akrep insaninin yaninda olu taklidi yapsaniz donup bakmaz..
ama havali mutlu alimli olursaniz cildirir
 
O zaman pzts günü ise giderken ekstra bir hazırlık yapayım giyim kuşam.hatta biraz da müdahale edeceği birsey seçeyim. Bir de öyle deneyeyim bakayım. Pzts sabah 1 saat hazirlanacagim bakalim ne olacak.
 
O zaman pzts günü ise giderken ekstra bir hazırlık yapayım giyim kuşam.hatta biraz da müdahale edeceği birsey seçeyim. Bir de öyle deneyeyim bakayım. Pzts sabah 1 saat hazirlanacagim bakalim ne olacak.

yarin bile evde en ozel guzel ev kiyafetlerinizle dolasin
saciniz kokunuz mis ferah olsun..
neseli sarkilar dinleyip kahkalar atin,delirecektir emin olun
pztden itibaren ise gayet sIk gidip mutlu mesut halde donun..
esimde akrep burcu..
ben ne zaman alimli temiz guzel olsam gozleri yuvalarindan oynar,bilgisayarini kapatip beni suzmeye gelir..bi ton ahiret sorgusu ceker.
simdi siz 1 aydir kus oldugunuz icin belki o kadar gelip mudahale etmeye cekinir ama emin olun ne oluyo benim bu hanima diye baslar kafasinda kurmaya..
 
Çok teşekkür ederim.yapacagim bunları. Yarından basliyorum hemen. İnşallah fayda verir.
 
Hatta yarın alışverişe gideyim ben.

valla aklimdan gecti aslinda alisverise gidin diye ama bugun gitmissiniz diye bidaha gitmezsiniz diye dusundugumden soylemedim.
bencede gidip kendinizi guzel bi simartin..
mutlu olun gulumseyin evde..
akrep yapi olarak zaten biraz karamsardir,kafada kuran,esnek olmayan..
siz ne kadar esnek ne kadar rahat mutlu olursaniz onun gorus alanina girersiniz,icten ice sinir olur gicik olur ama akli fikri sizde olur..
uzuldugunuzu kahroldugunuzu gorurse icten ice canima degsin der..
 
Vallahi onerileriniz bana çok mantıklı geldi. Sanki sonuç alacagim bundan. Pzts siyah kalem etek ince çorap topuklu ayakkabi kırmızı Ruj derken cildirir gibi geliyor bana. İşe bırakıyor beni yolumuz aynı. Görmeme şansı da yok. Bu ara hep pantolon duz ayakkabi takildim. Farki kesin farkeder. Farkettirecegim.Teşekkür ederim. Gelişmeleri yazacağım.
 

insallah ise yarar ve kocaniz kiskancligindan delirir
benim esimde akrep burcu,ve onceden yazdigim gibi benimde yukselenim akrep,bu akrepleri dize getirme konusunda kendimce uzmanlastim
kustugumuzde her yolu denedim kendimi odaya kilitledim,bunalim takildim,ustune atlayip kavga ettim,full gormezden geldim vs..ama onu konusturan,ilgisini bana kaydiran hep benim neseli ve kendimle mutlu olmamdi.
cunku dedigim gibi guven ve mutluluk pozlari akrepleri inanilmaz provoke eder
gelismeleri bekliyorum,insallah olumlu olur
bol sanslar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…