- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Suphelendigin baska bisey varmi.1 ay cok uzun yaSağol canım. Avmde yalandan elimi carptim eline tutar diye. Yok.
Bakışları da boş boş gibi hissettim bana karşı.
Konussakta evet hataliyim Özür dilerim demeyecek eminim.hatta sorunu konuşmak dahi istediğini sanmiyorum. O yüzden hem tükür hem yala olacak benim ona konusalim demem. Bir aydır sürdürüyorum Nuh diyor peygamber demiyor adam ya.Oturup konuşmanız gerektiğini, bu şekilde olmayacağını söyleyin. Bu akşam bitsin bu işkence
Şüphe çekecek bir hareketi yok ama tabi allah bilir. Yüzde yüz yok birsey diyemem erkek sonuçta.Suphelendigin baska bisey varmi.1 ay cok uzun ya
Ne olursa olsun bi yerden başlamak gerek diye düşünüyorum. Günah ya böyle böyle boşanmaya gider bu. Bir ay olmuş, az buz değil :SKonussakta evet hataliyim Özür dilerim demeyecek eminim.hatta sorunu konuşmak dahi istediğini sanmiyorum. O yüzden hem tükür hem yala olacak benim ona konusalim demem. Bir aydır sürdürüyorum Nuh diyor peygamber demiyor adam ya.
Tabi karakterini bilmedigimiz icin.inat ediyo olabilir.halinden memmundur.altta kalmak istemiyodur.Şüphe çekecek bir hareketi yok ama tabi allah bilir. Yüzde yüz yok birsey diyemem erkek sonuçta.
Konusmuyoken bu sekilde davranmak iyi olurmu.adam direk anlar zaten onu cagirdigini.Üzülüyorsun diye git konuş diye söyledim bu işkence bitsin . Bir arkadaşım eşiyle 1 ay hiç konuşmadı konuda ''aile'' ilgili idi. Adam öle hale gelmiş ki kızın yaptığı yemekleri dahi yemiyormuş. Sonra kız hiç konuşmamış artık yemek yaparken sadece kendine yapmış . Sonra yatağa girerken bile parfüm sıkmış, okula giderken süslenmiş püslenmiş. Neyse en son başka odada uyumaya başlamış . Bir gün pat diye eve bir buket çiçek gelmiş eşi yollamış seni çok seviyorum özür dilerim demiş. Ama kızımız akılı . Kavga sırasında eşi ne demişse hepsini kocaman bir kağıda yazmış kapının arkasına asmışKocası işten gelmiş ona sarılmaya kalkmış demiş ki barışmadık mı bu da elinden tutmuş odaya götürmüş kapıyı kapatmış oku kapının üzerinde yazanları. Tabi adam yerin dibine geçmiş demiş ki ne desen haklısın bir daha yaparken iki kez düşünücem seni üzmicem vs.vs. Sonra adam dökülmeye başlamış demiş ki sen o parfümü sıkıyordun ya gece yatağa girdiğinde deli oluyordum sana sarılmamak için zor tutuyordum kendi mi evde kokun ama sana dokunamıyorum , hele yatağı ayrıdın ya saatlerce uyuyamıyordum . Adamın direnci böle böle kırılmış ve mutlu son adam artık daha temkinli.
Burda adam zaten çiçekti özürdu bir şekilde yapmış. Bu benimkinde yok hiç adam normal devam hayatına.Üzülüyorsun diye git konuş diye söyledim bu işkence bitsin . Bir arkadaşım eşiyle 1 ay hiç konuşmadı konuda ''aile'' ilgili idi. Adam öle hale gelmiş ki kızın yaptığı yemekleri dahi yemiyormuş. Sonra kız hiç konuşmamış artık yemek yaparken sadece kendine yapmış . Sonra yatağa girerken bile parfüm sıkmış, okula giderken süslenmiş püslenmiş. Neyse en son başka odada uyumaya başlamış . Bir gün pat diye eve bir buket çiçek gelmiş eşi yollamış seni çok seviyorum özür dilerim demiş. Ama kızımız akılı . Kavga sırasında eşi ne demişse hepsini kocaman bir kağıda yazmış kapının arkasına asmışKocası işten gelmiş ona sarılmaya kalkmış demiş ki barışmadık mı bu da elinden tutmuş odaya götürmüş kapıyı kapatmış oku kapının üzerinde yazanları. Tabi adam yerin dibine geçmiş demiş ki ne desen haklısın bir daha yaparken iki kez düşünücem seni üzmicem vs.vs. Sonra adam dökülmeye başlamış demiş ki sen o parfümü sıkıyordun ya gece yatağa girdiğinde deli oluyordum sana sarılmamak için zor tutuyordum kendi mi evde kokun ama sana dokunamıyorum , hele yatağı ayrıdın ya saatlerce uyuyamıyordum . Adamın direnci böle böle kırılmış ve mutlu son adam artık daha temkinli.
Kızlar asıl sorun bu. Bir şekilde geri adım atması lazım.
Burda adam zaten çiçekti özürdu bir şekilde yapmış. Bu benimkinde yok hiç adam normal devam hayatına.
Aslında bugün de elime fırsat geçti. Avm de gencten bir adamin teki göz hapsine aldı resmen. O sıra biraz ayriydim eşimden.yanliz sandı beni galiba. Neyse aklıma geldi söyle ilgilenir gibi bakayım diye ama yakistiramadim kendime evli barkli çocuklu kadın. Ayıp ya.yapamam ben.akrepse kiskandirarak geri adim attirabilirsin..
heyt hoyt diye ustune gelirken bi duygu patlamasi yasar hakkini savunabilirsin bence..
ben aslan burcuyum ama yukselenim akrep..
ben cok fena provoke olurum guven konusunda.
Aslında bugün de elime fırsat geçti. Avm de gencten bir adamin teki göz hapsine aldı resmen. O sıra biraz ayriydim eşimden.yanliz sandı beni galiba. Neyse aklıma geldi söyle ilgilenir gibi bakayım diye ama yakistiramadim kendime evli barkli çocuklu kadın. Ayıp ya.yapamam ben.
O zaman pzts günü ise giderken ekstra bir hazırlık yapayım giyim kuşam.hatta biraz da müdahale edeceği birsey seçeyim. Bir de öyle deneyeyim bakayım. Pzts sabah 1 saat hazirlanacagim bakalim ne olacak.yok oyle kiskandirma degil..
soyle ki..
olabildigince bakimli olun.
evde neseli olun cocuklarla sen kahkalariniz cinlasin.
tlfunuzu arada kontrol edin,tlfu yerine koyarken boyle ferah rahatlamis hos bi ifade takinin.
yani hani tabiri caizse boyle havaniz degissin..
hani akrep insaninin yaninda olu taklidi yapsaniz donup bakmaz..
ama havali mutlu alimli olursaniz cildirir
O zaman pzts günü ise giderken ekstra bir hazırlık yapayım giyim kuşam.hatta biraz da müdahale edeceği birsey seçeyim. Bir de öyle deneyeyim bakayım. Pzts sabah 1 saat hazirlanacagim bakalim ne olacak.
Çok teşekkür ederim.yapacagim bunları. Yarından basliyorum hemen. İnşallah fayda verir.yarin bile evde en ozel guzel ev kiyafetlerinizle dolasin
saciniz kokunuz mis ferah olsun..
neseli sarkilar dinleyip kahkalar atin,delirecektir emin olun
pztden itibaren ise gayet sIk gidip mutlu mesut halde donun..
esimde akrep burcu..
ben ne zaman alimli temiz guzel olsam gozleri yuvalarindan oynar,bilgisayarini kapatip beni suzmeye gelir..bi ton ahiret sorgusu ceker.
simdi siz 1 aydir kus oldugunuz icin belki o kadar gelip mudahale etmeye cekinir ama emin olun ne oluyo benim bu hanima diye baslar kafasinda kurmaya..
Hatta yarın alışverişe gideyim ben.
Vallahi onerileriniz bana çok mantıklı geldi. Sanki sonuç alacagim bundan. Pzts siyah kalem etek ince çorap topuklu ayakkabi kırmızı Ruj derken cildirir gibi geliyor bana. İşe bırakıyor beni yolumuz aynı. Görmeme şansı da yok. Bu ara hep pantolon duz ayakkabi takildim. Farki kesin farkeder. Farkettirecegim.Teşekkür ederim. Gelişmeleri yazacağım.valla aklimdan gecti aslinda alisverise gidin diye ama bugun gitmissiniz diye bidaha gitmezsiniz diye dusundugumden soylemedim.
bencede gidip kendinizi guzel bi simartin..
mutlu olun gulumseyin evde..
akrep yapi olarak zaten biraz karamsardir,kafada kuran,esnek olmayan..
siz ne kadar esnek ne kadar rahat mutlu olursaniz onun gorus alanina girersiniz,icten ice sinir olur gicik olur ama akli fikri sizde olur..
uzuldugunuzu kahroldugunuzu gorurse icten ice canima degsin der..
Vallahi onerileriniz bana çok mantıklı geldi. Sanki sonuç alacagim bundan. Pzts siyah kalem etek ince çorap topuklu ayakkabi kırmızı Ruj derken cildirir gibi geliyor bana. İşe bırakıyor beni yolumuz aynı. Görmeme şansı da yok. Bu ara hep pantolon duz ayakkabi takildim. Farki kesin farkeder. Farkettirecegim.Teşekkür ederim. Gelişmeleri yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?