Geri adım?

Aklımdan çıkmadı konunuz aslında. Benim için büyük bi yıkım olurdu çünkü. Bilemiyorum habersiz birsekilde tayin isteyen bi adamın hak verilecek yanı var mıdır. Üstelik hem cinsellik hem de böyle muhabbet etme konusunda bencillik yapan bi adam.. sizi mutsuz bir evliligi olan biri olarak hissediyorum ve üzülüyorum gercekten. Yanlış anlamayın acımak degil asla ama niyeyse sizin yerinize kendimi koyup hissediyorum.
Bak okudum yine kinlendim. Bırak ya.

Bir uzmandan yardım almak ister misiniz? Bir danışmandan fikir almak isinizi kolaylastırabilir bence. Esinizin karakterine göre onda etkili olacak yöntemi şapadanak söyleyiverirler bakarsınız, sonuçta isleri insan ruhu :)
Çok teşekkür ederim ama istemem çünkü o yönde biraz egitimim var. Aslında oluruna birakmam lazım belki de. Ama kaderim konusunda hep mudahaleci olmusumdur.

Taktigini soylemedin
Kasap Et derdinde kuzu can derdinde. Şaka saka canım. Yazacaktım sana.
Rapor yapacaktım kendime doktordan. Öyle ciddi bir hastalık değil de ne bileyim guatr falan olabilir. Ortaya da bırakacaktım görsün bakalım buna nasıl bir tepki verecek. Ama yine kinlendigim için kaldı şimdilik.

Aynı durumdayım 4 gundur falan konuşmuyoruz 1 ay sonra dugunum var vs vs. Ama konuşmuyorum adamla çünkü haksız. Ve bu kez ben adım atmiycam.

Eşimle 4 aydır ayriyiz saçma sapan sebepler değildi aynı evdede kalamadim ben. İkimizde gereksiz gururumuzdan boşanma kararı aldık asla geri adım atmadim. Ne kadar kararlı olduğumu dilekçeyi alinca anladı çok surttu burnu ama ne fayda son pişmanlık fayda etmiyor... Diyeceğim o ki evliliklerde gurur yaramıyor huzurlu olmak alttan almak varken yazık ediyorsunuz kendinize...

ben bu gibi durumlarda eger bu sekilde agir kusme durumunda hakli da olsam gidip oksuyorum onu.

neden biliyor musunuz ? merhamet ediyorum demek ki bu adamin benden daha az seviyesi diyorum . kendi daha bir seyleri asamamis diyorum . gururumu bırakıyorum normal konuşuyoruz . . sariliyorum öpüyorum vs. . . inanin yumusatma isleminden sonra akli basina geliyor ve benim hakli oldugumu anliyor.

haa seytan dio ne hali varsa gorsun diye ama seytan mi kocam mi :)

zaten de seytanin en sevdigi sey kari koca arasini acmakmis pis seytan

bir de dua edin salavat cekin . salavat cok etki eder.
barisinca yazarsiniz demi?

Aynı durumdayım 4 gundur falan konuşmuyoruz 1 ay sonra dugunum var vs vs. Ama konuşmuyorum adamla çünkü haksız. Ve bu kez ben adım atmiycam.
Sevgiliyken nisanliyken işler daha kolay oluyor. Uzun yillardir bir evliliğin varsa aman sayiyla mi verdiler boşanmaya cikayim diyemiyorsun.

Üzülme barisirsiniz sevgi aşk ağır basar.

Sevgiliyken nisanliyken işler daha kolay oluyor. Uzun yillardir bir evliliğin varsa aman sayiyla mi verdiler boşanmaya cikayim diyemiyorsun.

Üzülme barisirsiniz sevgi aşk ağır basar.

Ben her citirtida boşanma taraftarı değilim halledilecek şeyler vardır elbet. Aslında evliyken yan yana daha kolay gibi barışmak.
İnsallah sizde barisirsiniz :)

ben bu gibi durumlarda eger bu sekilde agir kusme durumunda hakli da olsam gidip oksuyorum onu.

neden biliyor musunuz ? merhamet ediyorum demek ki bu adamin benden daha az seviyesi diyorum . kendi daha bir seyleri asamamis diyorum . gururumu bırakıyorum normal konuşuyoruz . . sariliyorum öpüyorum vs. . . inanin yumusatma isleminden sonra akli basina geliyor ve benim hakli oldugumu anliyor.

haa seytan dio ne hali varsa gorsun diye ama seytan mi kocam mi :)

zaten de seytanin en sevdigi sey kari koca arasini acmakmis pis seytan

bir de dua edin salavat cekin . salavat cok etki eder.
barisinca yazarsiniz demi?
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmissiniz böyle hafiften bir içim titredi gözüm doldu. Yenemiyorum gururumu.

Affedemeyecegim birşey değilse, küs kalmıyorum. Çok sinirliyken zaten astım atağı geçiriyorum. Oda dayanamayıp özür diliyor :KK45:.

Astım yoklamadigi zamanda duramiyorum. Hic birşey olmazsa tokami eşime firlatiyorum. Elim ayağım durmuyor:KK53:.

ama yine de kazanan oluyor insan .
serden degil hayırdan olmak.
boylece kocalar terbiye oluyor .
her sey de vardir bi hayir boyle olmasi gerekti demek ki.

hee benim dedigim cilve degil ha :)

benim dedigim merhametle sevmek sarilmak.

Canım 17 senelik evli olduğuna göre belli ki benden yaşça çok daha tecrübelisin. Bu tavsiyeyi sana vermek benim haddime mi onu da bilmiyorum ama benim 2 yıllık evlilikten öğrendiğime göre bir tartışma olduysa yapman gereken sinirin geçince kendine şunu sormak "ben haklı mı olmak istiyorum mutlu mu olmak istiyorum?" Haklı olmak istiyorum dersem her seferinde kazanan da olsam yine kaybediyorum ama mutlu olmayı seçersem kaybetsem de kazanıyorum :)
Belli ki aranızda yılların yaşanmışlığı var ve belli ki birbirinizi seviyorsunuz. Ayrıca 1 aydır boşanmayı düşünmediğinize göre belli ki o kadar da mühim bir mesele değil... gelin siz de mutluluğu tercih edin. Üç günlük ölümlü dünyadayız daha birkaç gün önce komşumuzun eşi trafik kazasında vefat etti. Kadıncağız hala diyordu ki sabah beni uyandırmadan çıkmış keşke uyansaydım da bari son kez vedalaşabilseydik...

Siz de tamam özür dilemeyin ama Mesela eşinize ilk evlendiğiniz yıllarla ilgili basit ama sizin için özel bir anıyı anlatan bir mektup yazın. En sonuna da "ve o sevdiğim adam 17 yıl sonra bugün yine yanımda ama artık 1 ay bensiz kalacak kadar bana uzak..." yazın bakalım hala içinde birşeyler kalmış mı?

Bir de başka konuda yazdığım bir taktik vardı ama dini içerik olduğu için uyarılmıştım. Çok ayrıntıya girmeden anlatayım bakalım inşallah bu sefer dini içerik saymazlar :D ilk evlendiğimiz dönem eşim incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele yüzünden benle inatlaşıp ayrı odada yatmıştı. Ben de gurur yapıp ne özür diledim ne de yanına gittim. 3. Gün telefonuna "3 günden fazla küs olmanın helal olmayacağı" ile ilgili bir hadis var onu mesaj olarak attım. O akşam hiç birşey yokmuş gibi eve geldi, eskisi gibi muhabbet ettik gülüştük kimse özür dilemedi kendiliğinden barıştık ayrıca o gece yatağımızda yattı :)

Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.

Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
kırmızı gecelik bu işi çözer canım ...
giy kırmızıyı , yüz de verme bakalım ,olay nereye gidecekk

Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.

Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?

Bence gurur yapmaya gerek yok. Durumu tam bilmiyorum. Ama insanin eşi yani cok buyuk bişey olmadigi sürece adim atan tarafin siz olmanizda ne gibi bi sakinca olabilir ki. Yapici olmak her zaman artıdır. Yani hatta utandirin onu. Ha sonra arayi iyi yaptiktan sonra tatli tatli konusabilirsiniz bu meseleyi. Yuzune vurmadan suclamadan sadece çözüm odaklı olarak kirginliginizi dillendirerek..

Madem haklısın ,eşinde inatçı ben öyle durumlarda sitem ediyorum ..haksızsın !gelip özür dileyeceğine, beni görmezden geliyorsun! diyip ,bi başlıyorum öyle konuşa konuşa bi bakıyorum oda karşılık verip konuşuyo konuşmanın sonunda ise bi bakıyorum ki istediğim kıvama gelmiş özür dilemiş benden ,ilk defa 10 gün küs kaldık haksız bendim onda da dedim ki ; bakıyorum da bensiz çok rahatsın ,mutlusun ,konuşmamamız umurunda değil ... öyle başladık konuştuk barıştık.

Back
X