- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi PembeDantel
-
Erkekler deHayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
senin guzel hasletlerin ne yazik ki karsindakinin anladigi kadar.. Allah kiymet bilenlerle karsilastirsin derler ya, ne demek oldugunu ben yeni anliyorum..Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
Okypete buranin modu, ona mesaj atarsan yardimci olur.Konunun buradan silinmesi için ne yapmam lazım acaba???
Allah mesut etsin, hayirli olsun. Konunu okumadim ama sonunun iyi bitmesine sevindim.Bu hafta nikah günü alıyoruz...Nikaha kadar arkadaşında kalacak zaten, Herşey yolunda
Okypete buranin modu, ona mesaj atarsan yardimci olur.
Ama konu silinmez, anca kapatilir.
Allah mesut etsin, hayirli olsun. Konunu okumadim ama sonunun iyi bitmesine sevindim.
Hadi yine iyisin. Zorla kabul ettirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?