Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

Erkekler de
Aşk ister.
Ve Aşk duygusunun, insanın içinin dışının, optimumun üstünde olmasıyla alakası yok!
Öyle olsaydı, boka da konmazdı bazı gönüller...

Nikah olmadan da aynı nikahlı gibi yaşamışsınız.Adam alacağını almış hiç hoş değil dost hayatı

Erkekler taviz verdikçe yaklasmiyorlar uzaklaşıyorlar.Sizin bu evliliği deli gibi istediginizi ve herseyi yapabileceğinizi anlamış durumda.Onun için cazip hiçbirşey kalmamış durum bu.Tugce Işınsu diye bir kadın var google da yazın okuyun.Kacan erkeklerle ilgili güzel ve dogru şeyler yazıyor. Faydalı olabilir.

Bir erkeğin bir kadın için yapması gereken bişey kalmamış sa uzaklaşır. Kadinin boyu, posu, mesleği, tipi ne olursa.İsterse ev kızlarının sonuncusu olsun:).Erkeğin isteklerini yerine getirince daha cok sevecek sanmak tamamen bir yanılgı ve kadınlar bu yanilgiya cok cok düşüyor. Keşke aynı evfe yaşamayı kabul etmeseydiniz.Gorusup istediğinizi yasasaydiniz.Simdi karşı taraf kendince bütün hedeflere ulaştı.

senin guzel hasletlerin ne yazik ki karsindakinin anladigi kadar.. Allah kiymet bilenlerle karsilastirsin derler ya, ne demek oldugunu ben yeni anliyorum..

2 gün sonra yne konu açarsınız terkedildim diye bu kadar taviz vermişsiniz adama zaten almış alacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…