- Konu Sahibi PembeDantel
-
Adam evlenicem diyor....ben karasızım şimdi...yardım edin ...neden böyle kararsız kaldım ???...çok acı çektim tam alışmışken ayrılığa aradı beni...
yıldırım nikaı yapın formaliteyi filan bırakın giyin sade beyaz bir elbise oldu da bitti maaşallah .
size nikah kıyacaksa seviyor demektir bence .Olursa tabiki öyle...ama ben duygularımdan emin değilim şu an onu anlatmaya çalışıyorum...çok acı verdi...ve 3 günde değişti fikirleri...
Git konuş bakalım ne istiyormuş dinle önce
madem duygularindan emin degilsin.Olursa tabiki öyle...ama ben duygularımdan emin değilim şu an onu anlatmaya çalışıyorum...çok acı verdi...ve 3 günde değişti fikirleri...
Bunu sen bizden daha iyi biliyorsunZaten kendimi toplayamadım kötü 2-3 gün yaşadım...birdenbire böyle çıkınca karşıma ...bilmiyorum yaaa...gerçekten bu evliliği istiyormuyum ben?! hiç birşey bilmiyorum şu an..
bende burada size ne diyeceğime karasız kaldım.erkekler bizden farklılar.siz evlenmek için zaten tartıştınız ayrıldınız.siz ben biraz düşüneyim derseniz bu seferde düşünecektin kararsızdın ne diye beni sıkıştırdın diyebilir.hemen kabul ederseniz sizin içiniz rahat etmeyecek.ozman nikaha kadar ayrı yaşayalım diyin .nikah için gün alınsın.normal de insanlar evlenirken nikahla birlikte aynı çatı altında yaşarlar öyle olmasını istiyorum diyin.bu sürede onun tavrını gözlemleyebilirsiniz size karşı olan.baktınız olmuyor o zaman vazgeçersiniz.madem seviyorsunuz.bir de huyu suyu nasıl normal de anlaşabiliyormusunuz.birlikteyken keyifli zamanlarınız oluyormuydu.tartişmalarınız hep evlilik için miydi.yoksa siz dayanacak kimsem yok hayat arkadaşım olsun kocam olsun diye mi evlilik istediniz bu zamana kdar .ne diyeceğimi bilemedim başka.arkadaşlardan daha akıllıca tavisyeler gelir inşallah .hakkınızda hayırlısı olsun.
size nikah kıyacaksa seviyor demektir bence .
BilmemNeden 2 yıl bekletti beni ????
siz ona nikahlı gibi bir hayat verdiniz .Erkekler hazırcılığı çok severler dedim ya .Neden 2 yıl bekletti beni ????
madem duygularindan emin degilsin.
hazir ayrilmisken salla gitsin o zaman.
zaten bir baltaya sap olamamis biri
seviyorsan ask ugruna don diyeyim. ama emin degilim diyorsan sallaaaaa
Üzüldün diye herhaldeHiç birşeyden emin değilim şu an...sadece bir şeyden eminim eğer onunla evlenirsek mutlu oluruz çünki bu nikah olayından başka tartıştığımız kavga ettiğimiz hiç bir şey olmadı bizim...gayet uyumlu fiziksel ve ruhen...birbirine yakışan bir çiftiz...etrafta kıskananlarda çok onuda gözlemledik her zaman ...dikkat çekiyorduk hep bu uyumumuzla ...ben niye böylekararsız oldum o zaman...acı çektirdiği için bana olabilir mi?
siz ona nikahlı gibi bir hayat verdiniz .Erkekler hazırcılığı çok severler dedim ya .
Ses tonu nasıldıAma nikah olmadan benim huzurlu olmayacağımıda biliyor...hep bildi ...zeki adam...kim isterki evlenmeden birlikte yaşasın ...herkes karım ya da kocam demekister hayatındaki insana...
bizim tek taretıştığımız konu bu nikah işiydi..onun dışında hiç bir problem yok o kadar mutluyuk ve her konuda o kadar uyumluydukki...ama yaralandım ben...3 günde böyle bir değişim sanırım şok oldum...hiç bir şey hisssetmiyorum şu an kendimi alıştırmaya başlamıştım ayrılığa...bilmiyorum..
Ses tonu nasıldı
sen nasıl konustun
siz 42 yaşındasınız.nişanlınız da herhalde sizin yaşlardadır.insana hayat arkadaşı esas bu saatten sonra lazım.mutlaka birileri akıl verdi ve beyefendinin de kafasına dank etti.uyumlu ve mutluysanız niye olmasın bu evlilik.siz bugüne kadar hep yanında olmuşsunuz ilk defa sizi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kaldı.o yüzden de kararı değişmiş olabilir.
Sonra bizede anlatSanki hiç birşey olmamış gibi...yani sen benimsin ötesi yok der gibi birazda...birazdan çıkacağım...ertelemek istedim ama belli bir program yapmış tamam dedim gelirim konuşuruz o zaman ...
yani açıkçası siz kişiliğinizden fazla taviz veriyorsunuz sanırımHayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?