Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

Adam evlenicem diyor....ben karasızım şimdi...yardım edin ...neden böyle kararsız kaldım ???...çok acı çektim tam alışmışken ayrılığa aradı beni...

bende burada size ne diyeceğime karasız kaldım.erkekler bizden farklılar.siz evlenmek için zaten tartıştınız ayrıldınız.siz ben biraz düşüneyim derseniz bu seferde düşünecektin kararsızdın ne diye beni sıkıştırdın diyebilir.hemen kabul ederseniz sizin içiniz rahat etmeyecek.ozman nikaha kadar ayrı yaşayalım diyin .nikah için gün alınsın.normal de insanlar evlenirken nikahla birlikte aynı çatı altında yaşarlar öyle olmasını istiyorum diyin.bu sürede onun tavrını gözlemleyebilirsiniz size karşı olan.baktınız olmuyor o zaman vazgeçersiniz.madem seviyorsunuz.bir de huyu suyu nasıl normal de anlaşabiliyormusunuz.birlikteyken keyifli zamanlarınız oluyormuydu.tartişmalarınız hep evlilik için miydi.yoksa siz dayanacak kimsem yok hayat arkadaşım olsun kocam olsun diye mi evlilik istediniz bu zamana kdar .ne diyeceğimi bilemedim başka.arkadaşlardan daha akıllıca tavisyeler gelir inşallah .hakkınızda hayırlısı olsun.

Olursa tabiki öyle...ama ben duygularımdan emin değilim şu an onu anlatmaya çalışıyorum...çok acı verdi...ve 3 günde değişti fikirleri...
madem duygularindan emin degilsin.
hazir ayrilmisken salla gitsin o zaman.
zaten bir baltaya sap olamamis biri
seviyorsan ask ugruna don diyeyim. ama emin degilim diyorsan sallaaaaa

Zaten kendimi toplayamadım kötü 2-3 gün yaşadım...birdenbire böyle çıkınca karşıma ...bilmiyorum yaaa...gerçekten bu evliliği istiyormuyum ben?! hiç birşey bilmiyorum şu an..
Bunu sen bizden daha iyi biliyorsun
o yüzden acele etme iyice düşün karar ver
cevabini hemen vermek zorunda değilsin o seni 2 yıl bekletti sende sağlıklı karar verebilmek için onu biraz bekletebilirsin

bizim tek taretıştığımız konu bu nikah işiydi..onun dışında hiç bir problem yok o kadar mutluyuk ve her konuda o kadar uyumluydukki...ama yaralandım ben...3 günde böyle bir değişim sanırım şok oldum...hiç bir şey hisssetmiyorum şu an kendimi alıştırmaya başlamıştım ayrılığa...bilmiyorum..

madem duygularindan emin degilsin.
hazir ayrilmisken salla gitsin o zaman.
zaten bir baltaya sap olamamis biri
seviyorsan ask ugruna don diyeyim. ama emin degilim diyorsan sallaaaaa

Hiç birşeyden emin değilim şu an...sadece bir şeyden eminim eğer onunla evlenirsek mutlu oluruz çünki bu nikah olayından başka tartıştığımız kavga ettiğimiz hiç bir şey olmadı bizim...gayet uyumlu fiziksel ve ruhen...birbirine yakışan bir çiftiz...etrafta kıskananlarda çok onuda gözlemledik her zaman ...dikkat çekiyorduk hep bu uyumumuzla ...ben niye böylekararsız oldum o zaman...acı çektirdiği için bana olabilir mi?

Üzüldün diye herhalde
birde kendini ayrılığa alıştırmalar
Yinede onu görünce yelkenleri suya indirme

siz ona nikahlı gibi bir hayat verdiniz .Erkekler hazırcılığı çok severler dedim ya .

Ama nikah olmadan benim huzurlu olmayacağımıda biliyor...hep bildi ...zeki adam...kim isterki evlenmeden birlikte yaşasın ...herkes karım ya da kocam demekister hayatındaki insana...

siz 42 yaşındasınız.nişanlınız da herhalde sizin yaşlardadır.insana hayat arkadaşı esas bu saatten sonra lazım.mutlaka birileri akıl verdi ve beyefendinin de kafasına dank etti.uyumlu ve mutluysanız niye olmasın bu evlilik.siz bugüne kadar hep yanında olmuşsunuz ilk defa sizi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kaldı.o yüzden de kararı değişmiş olabilir.

aynen öyle oldu ....çünki beni iyi tanıyor ve biliyor...çok iyi tanıyor beni...kafasına dank etti herhalde...

yani açıkçası siz kişiliğinizden fazla taviz veriyorsunuz sanırım
ilişkilerde kaybetmenizin sebebi bu gibi.. kendinizi kapatmayın ancak kimseyi de gereğinden fazla önemsemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…