Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

Valla suç ikinizde evlenmeden evli gibi yasarsan adam alacağını alır evliliğe ne gerek var der. Demekki gününü gün etmek içinmiş siznle oluşu..nasl göremedinz bunu.. belkide adam başkasyla evlidir.. yada olabilirdi...

evlenmek istemez çünkü zaten evli gibi yaşıyorsunuz, üstelik evlenince kesilecek bir maaşınız da var. demek ki kaybetme korkusu da yok.

Bir evi geçindiremeyecek bir adamın karısı diye bilinmek çok mu hoş bir şey?
Çocuğunuz oldu belki. Olabilir yani..
Böyle bir adam babası olsun ister misiniz?

Severken sadece kendime koca olarak değil çocuğuma baba olarak da yakıştırmalıyım da ben.
O nedenle sordum..

Sevmediği, oyaladığı, yararlandığı bir gerçek de siz buna neden izin veriyorsunuz, yazık değil mi size?

Bak halen fizik gibi seylere takiliyorsunuz. Sadece onun fizigine degil, daha çok kendin fiziginizede. Bu topikte bile kaç defa ne kadar güzel oldugunuzu dile getirdiniz. Sanki çirkin olunca insan sevgi, ask hak etmiyor. Sanki çirkin olunca insan arzulanamiyor. Ki bu kavramlar bile objektif degil. Sana çirkin olan birsey, bana çok çekici gelebilir.

Neticede bunlar halen çok basit ve yüzüysel seylerdir. Velev ki nisanliniz çirkin, yinede tezim çürümüs olmuyor. Sizin derdiniz nisanliniz degil, sizin derdiniz evlenmek. Evlenip, ayrilmayi kabul eden bunu gösteriyor çünkü. Ve bunlar hiç olgun, hayati yasamis, tecrübe edinmis bir bayana aslinda yakismayan davranislar.

Yani sorun sizin biraz "çoçuksu" olmaniz degil. O konuda benimde çoçuksa taraflarim vardir fakat siz hayattan birsey almamisiniz, ögrenmemisiniz. Basindan evlilik geçmis bir bayanin daha temkinli davranmasi gerek. Ne demek annen ile nisanlin ile ayni evde yasamak sirf evlenebilmek için?

Sizi çok umutsuz ve daha önemli, özgüvensiz gördüm. Siz sevilmeyi o kadar açsiniz ki, halbuki siz kendinizi bile sevmiyorsunuz. Herseyden önce kendinizi sevin. Kendi basiniza mutlu olmayi, kendi huzurunuzu yaratmaya çalisin. Bunlari baska birinden beklemek hem çok yalnis hem çok sagliksiz bir düsünce ve sonuçlar zaten ortada. Kendinize zaman ayirmayi ve bir psikologa gitmeni öneririm.

Maalesef insanların birbirini aşkla sevmesi icin bu yazdıklarınız hiçbir Önemi yok. Etrafınıza bir bakın kötü niyetli, çirkin, kaba insanlara asık olan adamlar yok mu? Var. Hem de bir sürü.

Evlilik icin Erkeğin kadını deli gibi sevmesi gerek bence. Evlilikten kaçıyorsa sizi yeterince sevmiyordur. Ya da seviyordur ama karı koca sevgisi gibi degil, öylesine bir insan sevgisi.

Bence akıllı olun sizi kullanıyor. Anlamıyorum biz kadinlar niye hep kendimizi kandırırız. Bırak bu kadar olumlu özelliğin varsa seninle evlenmek isteyen adamlar da çıkar karşına sen de asık olursun kim bilir.

fazla iyi niyetlisin.adamın önceden başından kötü şeyler geçmiş korkuyor.sabırlı ol hiç arama.evlenmeye karar vermeden görüşmeyeceğini söyle.kararlı olursan eninde sonunda arar

yazınız ıcıme oyle dokundukı
kımse ıcın ne eve kapanmaya deger nede hayatımızı degıstırmeye.. hayatta oyle acılar gecıyorkı..
ben 18 yasında babamı topraga verdım ellerımle bır dahada hıc bır erkegın arkasından goz yası dokmedım..

benım babamda 45 yaslarında capkın bı adamda kac kadın evlenmek ıstedı dıye kavga cıkartıp evlenmedı bı bılsenız..

varya hıc bı erkek ıcın degmez hıc bırı ıcın !!!! hele bıde aynı evde yasayıp evlenmek ıstemeyenler yokmu delı oluyorum onalara yaaa kafalarını duvara surtup kıvılcım cıkartmak ıstıyorm o derece

İşte bu yüzden o nikah olmuyor.Bütün erkekler aynı. Hepsi kullanmayı seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…