- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
- Konu Sahibi PembeDantel
-
Sonra bizede anlat
çok merak ettim
yani açıkçası siz kişiliğinizden fazla taviz veriyorsunuz sanırım
ilişkilerde kaybetmenizin sebebi bu gibi.. kendinizi kapatmayın ancak kimseyi de gereğinden fazla önemsemeyin...
Yorumların hepsini okumadım evlenmek istediğiniz bey kaç yaşında.Kesinlikleben hazırlanayım şimdi :)
Hadi bakalımKesinlikleben hazırlanayım şimdi :)
Yorumların hepsini okumadım evlenmek istediğiniz bey kaç yaşında.
50 galibaYorumların hepsini okumadım evlenmek istediğiniz bey kaç yaşında.
Hadi bakalım
Gazan mübarek olsun masalkedisi
50 galiba
Bol şanslarSağol canım...bana şans dileyin :)
Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
Çocuk konusu yok zaten ...Çocuk
Evet 42 yaşındayım ama biraz çocuksu bir tafarımda var...bu doğru! Kaşmış boy posmuş takıldığımda yok aslında...Hatta ben dış görünüşe hiç önem vermem...böyle biri olması hayatımda tamamen tesadüf (keşke çirkin biri olsaydı diye hep düşünmüşümdür) bunlardan bahsetmem sadece kendisi biraz ukala ve sebebini anlatmaya çalıştım ve Allah için bende güzel biriyim dedim ...Ben niye onunla hava atmak isteyeyim ki çünki zaten yanımda gerçekten babam gibi durduğunu söyleyenler var ...ve gerçekten fiziksel olarak ondan daha önde olduğum bir gerçek! belki yanlış kelimelermi kullandım bilmiyorum sinirlerimde bozuktu, moralim bozuktu ama yaklaşımınız algılarınız çok yanlış !!!
Maalesef insanların birbirini aşkla sevmesi icin bu yazdıklarınız hiçbir Önemi yok. Etrafınıza bir bakın kötü niyetli, çirkin, kaba insanlara asık olan adamlar yok mu? Var. Hem de bir sürü.Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
İşte bu yüzden o nikah olmuyor.Bütün erkekler aynı. Hepsi kullanmayı seviyor.Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?