- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi PembeDantel
-
bence değildir.
iki kişinin baş başa yüzük takmasının altında erkeğin kadını kandırma numaraları yatabilir.
Nişan evliliğe ilk adımsa neden evlenmiyor?
aynı evde yaşadığınız için zaten evlenmeye gerek duymuyor. imza atıp bağlanmaya ne gerek var bu durumda diye düşünüyordur.
sizi istemeyeni sizde istemeyecek adamı unutacak yeni bir sayfa açacaksınız annenizle birlikte... gururlu olup adamın peşinden koşturmayın..
bir erkek gerçekten seviyorsa sizin hiç bir şey söylemenize gerek kalmaz, bir bakmışınız evlenmişsiniz bile.
bu adamın sizi sevdiğine pek inanmadım açıkçası ben...
İspatlarsın ama yasalar o kadar ilginç ki, geçen biri yazdı burada bir erkek bir kıza tecavüz etmiş. dava açılmış sonrasında kız tarafı davayı çeksin diye evlendirmek istemişler kızla erkeği. nişan döneminde kızın başka erkekle samimi resimlerini bulmuş erkek tarafı dava düşmüş gibi...İspatlayabilirim ama kime neyi??? ( nişan resimlerimiz var bir sürü) şahitler bir sürü)...ben işin maddi hukuki yönünde değilimki umrumdada dedğil..benim canım yanıyor....ben eski eşimdende tek kuruş bişey almadan ayrıldım o kadar varlıklı biri olmasına rağmen...
İspatlarsın ama yasalar o kadar ilginç ki, geçen biri yazdı burada bir erkek bir kıza tecavüz etmiş. dava açılmış sonrasında kız tarafı davayı çeksin diye evlendirmek istemişler kızla erkeği. nişan döneminde kızın başka erkekle samimi resimlerini bulmuş erkek tarafı dava düşmüş gibi...
Yani senin durumunu bilemeyeceğim ama nişan bir akit bile olsa bir garanti değildir. Sonuçta insan severek nişanlanır ama sonunu görmeyebilir. Sorunlar olabilir. Bu davayı kazanacağın anlamına gelmez.
İspatlarsın ama yasalar o kadar ilginç ki, geçen biri yazdı burada bir erkek bir kıza tecavüz etmiş. dava açılmış sonrasında kız tarafı davayı çeksin diye evlendirmek istemişler kızla erkeği. nişan döneminde kızın başka erkekle samimi resimlerini bulmuş erkek tarafı dava düşmüş gibi...
Yani senin durumunu bilemeyeceğim ama nişan bir akit bile olsa bir garanti değildir. Sonuçta insan severek nişanlanır ama sonunu görmeyebilir. Sorunlar olabilir. Bu davayı kazanacağın anlamına gelmez.
Aynı evdede yaşayamadık öyle doğrusu 2 ay önce geldi eşyalarını getirdi 1,5 ayı tartışmalarımızdan dolayı arkadaşında kaldı!
bir adamın peşinden ne kadar koşarsan oda kaçar bu hep böyledir. adam senin onu nasıl sevdiğinin farkında bu gidişi de senin dayanamayıp yine yeniden kendisini arayacağını onun bütün şartlarını kabul ettiğini söylemen ve adamı evine getirmek için ikna etmeye çalışman hatta senin özür dilemen için, sanki sen hata yapıyormuşsun gibi.. sakın yapma gittiyse bırak gitsin gerçekten sevdiyse seni nikah gününüzü alıp öyle gelecektir karşına hiç üzülme...Evet haklısınız ne zaman tartışsak haklıda olsam hep ben koştum peşinden....kendisi çok inatçıdır ...bende hiç kinci değilim!
bir adamın peşinden ne kadar koşarsan oda kaçar bu hep böyledir. adam senin onu nasıl sevdiğinin farkında bu gidişi de senin dayanamayıp yine yeniden kendisini arayacağını onun bütün şartlarını kabul ettiğini söylemen ve adamı evine getirmek için ikna etmeye çalışman hatta senin özür dilemen için, sanki sen hata yapıyormuşsun gibi.. sakın yapma gittiyse bırak gitsin gerçekten sevdiyse seni nikah gününüzü alıp öyle gelecektir karşına hiç üzülme...
adam çok iyi biliyor sizi ve ona göre davranıyor. bu sefer adamı şaşırtın aramayın konuşmayın zamana bırakın herşeyi bakalım ne olacak biteceksede bitsin gitsin..
Bu tamamen doğru bir tahmin!!! Onu sevdiğimi çok iyi biliyor, eh daha öncede bir defa gittiğinde gel dedim nikahsız yaşamaya razıyım dedim ..evet bunu yaptığım oldu daha önce! Daha sonra olmuyor dedim kendimi kötü hissediyorum dedim elalem neler söyler dedim, içim rahat değil, kendime yakıştıramıyorum dedim...Hep bana elalemden sana ne? elalem kapınımı çalıyor..mutluysan benimle neden böyle gereksiz şeyleri takıyorsun, o imza çokmu önemli hep karşılık böyle....Sonra tamam dedi en son Ocakta evlenelim!!!...Eeee bu sefer ona güvenim kalmamış daha öncede 2 yıl boyunca atılmış bu tarih ve geçerli sebep olsa amenna...Ben dedim 2 ay 3 ay daha bekliyemem acaba! diye? güvenmiyorum artık dedim ya bu hafta o nikah gününü alırız ya da bitsin...Bir ara bana beyaz bir elbise almak için bile bekletmişti! ben kendim alayım ..hayır olmaz ben alıcam maddi durum düzelsin biraz demişti...Hiç bir şey istemedim ne elbise ne ayakkabı ne de ufak bir tören sadece olduğumuz gibi gidelim kıyalım nikahımızı...baktım oda nikahları sadece evlilik cüzdanı için 69 liramı ne alınıyormuş...bunu söyledim o zaman ona da sinirlenmişti...zaten nikah lafı duydumu nevri dönüyordu adamın yaaa diyordum insan nikah yapacaksa konuşmazmı? planlamazmı? Hayır o zamanı geldimi kendisi söyleyecek! Şimdide en son işte ona çok bu konuda baskı yapıyormuşum bitsinmiş..bitti...gözü aydın...bundan sonra ben ona gitmicem ve o gelsede artık bilmiyorum ...ancak gel nikah tarihini alalım derse...
hala mı..
kadınların gözlerinin körlüğü yaşa bakmıyormuş an itibariyle bunu anladım...(tecrübe tecrübe diye bağıranlara duyrulur)
Allah kimseye yaşatmasın diyen benim! yani kızın böyle birşey yaşasa hoşuna gidermi dediğimde hemen kızarak kızımı karıştırma diyor ya...ben kızı için aynısını yaşasın demiyorumki...aynı durumda o olsa kabul edermisin diye soruyorum sadece...böyle bir olayda kızını bile anmak istemiyor yani...yaşatmasın tabi hiç bir kadına yaşatmasın Allahım! Teşekkür ederim ilginiz için benim zaten pek (hiç) arkadaşımda yok o yüzden burada içimi dökmek istedim ...Bütün hayatımı onun üzerine kurmuştum ...onu tanımadan öncede darbe almıştım 4 yıl kendimi eve kapamıştım ama mutluydum kimse beni üzemiyordu! yine kapanırım içime...hepsi aynı!
Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
Evet babamdan aldığım maaş kesilecek diye...
Evet yakın arkadaşlar ve baya kalabalık bir ortamda nişan yaptık....tanıdık herkes şahit nişan töreenimize! evlenelim ama boşanalım sözü benden gelmedi kesinlikle karşı olduğum bir durum ama ilk önce kabul etmememe rağmen daha sonra sevdiğim için ona bile razı geldim!
çalışmıyor emeklisi var sadece evi yok benim evim var...beni tedirgin eden birşey yok maddi açıdan tedirgin olan ve evlenip ayrılmayı teklif eden kendisi...
sizi istemeyeni sizde istemeyecek adamı unutacak yeni bir sayfa açacaksınız annenizle birlikte... gururlu olup adamın peşinden koşturmayın..
bir erkek gerçekten seviyorsa sizin hiç bir şey söylemenize gerek kalmaz, bir bakmışınız evlenmişsiniz bile.
bu adamın sizi sevdiğine pek inanmadım açıkçası ben...
en çok şaşırdığım ve mesajlarını alıntıladım.Bu tamamen doğru bir tahmin!!! Onu sevdiğimi çok iyi biliyor, eh daha öncede bir defa gittiğinde gel dedim nikahsız yaşamaya razıyım dedim ..evet bunu yaptığım oldu daha önce! Daha sonra olmuyor dedim kendimi kötü hissediyorum dedim elalem neler söyler dedim, içim rahat değil, kendime yakıştıramıyorum dedim...Hep bana elalemden sana ne? elalem kapınımı çalıyor..mutluysan benimle neden böyle gereksiz şeyleri takıyorsun, o imza çokmu önemli hep karşılık böyle....Sonra tamam dedi en son Ocakta evlenelim!!!...Eeee bu sefer ona güvenim kalmamış daha öncede 2 yıl boyunca atılmış bu tarih ve geçerli sebep olsa amenna...Ben dedim 2 ay 3 ay daha bekliyemem acaba! diye? güvenmiyorum artık dedim ya bu hafta o nikah gününü alırız ya da bitsin...Bir ara bana beyaz bir elbise almak için bile bekletmişti! ben kendim alayım ..hayır olmaz ben alıcam maddi durum düzelsin biraz demişti...Hiç bir şey istemedim ne elbise ne ayakkabı ne de ufak bir tören sadece olduğumuz gibi gidelim kıyalım nikahımızı...baktım oda nikahları sadece evlilik cüzdanı için 69 liramı ne alınıyormuş...bunu söyledim o zaman ona da sinirlenmişti...zaten nikah lafı duydumu nevri dönüyordu adamın yaaa diyordum insan nikah yapacaksa konuşmazmı? planlamazmı? Hayır o zamanı geldimi kendisi söyleyecek! Şimdide en son işte ona çok bu konuda baskı yapıyormuşum bitsinmiş..bitti...gözü aydın...bundan sonra ben ona gitmicem ve o gelsede artık bilmiyorum ...ancak gel nikah tarihini alalım derse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?