Geri dönecek değil mi?

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
bazılarınızın bildiği üzere eski sevgilim subay ve ayrıldığımızdan beridir ona çok çok çok kötü davrandım.. az önce aradı tuhaf tuhaf konuştu sesi de kötüydü içmiştir diye düşündüm bi şeyler söyledi anlam veremedim sonra kapattı. İçim rahat etmedi bikaç dakika sonra aradım Sonra çıkardı ağzındaki baklayı. Afrin’e gönderiyorlarmış.. cuma günü gidiyor. Şaka yaptığını düşündüm ilk başta heralde trollüyo beni falan dedim çünlü hiç bahsetmedi. Şu an elim ayağım uyuşuk haldeyim. Daha bikaç gün önce aradığında afrindeki bi subay arkadaşının şehit olduğunu söylemişti. Çok detay vermedi hatta nerdeyse hiç detay vermedi ama sanırım gideceği 1 ay öncesinden belliymiş ve bana bir şey söylememiş. Çok çok korkuyorum orada başına bi şey gelirse diye. Kusura bakmayın çok tuhaf anlattım ama gerçekten elim ayağım titriyor

Allah yardımcısı olsun bütün görev başında olanların. Sizin de elinizden (bir dini inancınız varsa tabi) dua etmekten başka bir şey gelmez. Dilerim sağ salim dönerler.

Allah a emanet olsun.
Bu da aklımızdan çıkmayacak ders olsun.
İnsanları sadece Afrin de kaybetmiyoruz.
Bugün çok çok kötü davrandığınız insan trafik kazası da geçirebilir, bir yerden de düşebilir, her şey için yine geç olur.
Biri ile konuşurken aklımızın bir köşesinde bu konuşmanın son konuşma olma ihtimali olursa daha az kırıp döker, daha az can sıkarız.
Merak etmeyin.
Eger bir mesaj atma sansınız varsa iyi dileklerinizi yazın.
Onun dışında duamız onlarla.

Zaten yarın yanına gidicem cumaya kadar onla kalırım. Çok kötü bi kavga ettik ama keşke affetseymişim şu an verdiğim karardan çok pişmanım. Üzülürdüm evet ama onla doya doya vakit geçirirdim. Şimdi kimbilir bi daha ne zaman görücem

Bu hareketa her katılan şehit olmuyor,şehitlik yüce bi mertebedir herkese nasip olmaz,konudan bağımsız olarak birleşme kararınızı tekrar sorgulayıp değerlendirin,bu tarz durumları fırsat olarak kullanan çok insan var,gidenler için dua etmek ayrı gidiyor diye eski sevgiliyle birleşmek apayrı

Barışmak gibi değil yine de onu uzun süre göremeyeceğim ve haber alamayacağım yanında olmak istiyorum

Afrin harekatı başlayalı bir ay olmadı, nereden belliymiş?
Herşey aylar önce belliydi biz biliyorduk zaten operasyon olacağını. Tsk gece karar verip sonraki gün operasyon yapmıyor herhalde öyle değil mi

Konu sahibi eşimde tsk da bizde haber bekliyoruz operasyon için çok zor düşüncesi bile sinirlerimizi bozmaya yetiyor. Eşimin arkadaşı şehit oldu . Eski sevgilinin arkadaşı muhtemelen üstteğmen olandır Yada astsubay onlar çok acıydı çok farklı durumları var. sana özelden yazarım şimdi Allah yardımcıları olsun

Allah yardımcıları olsun bütün vatan aşkıyla görev yapan Mehmetçiklerimizin. Hepsi sağ Salim gelsin inşallah. Sabahtan beri haber izliyorum. İzlemesi bile çok zor onlar orda savaşıyor. Sevgilinize daha moral verici davranın lütfen.

Bahsettiginiz isimler günlerdir aklımdan çıkmıyor aci var, aci var böylesine kalp dayanmiyor.

Konu sahibi sirf bu sebepten barisacaksan hata olur.

Allah yardimcilari olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…