Geri dönen (?) eski sevgilim

Ben dersimi aldım bir daha böyle üzmesine izin vermeyeceğim güzel duaların için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden

Ayy canım evet epey bi kafam karıştı okurken zaten :) bilemedim ki şimdi belkide intikam için fln geri dönmüştür :/

Sevse terketmez baska amaçlar pesınde gibi geldi ama emim olduğum nokta sevmiyor koymı sevdiıinden vazgeçmek öyle salla tekrar alt üst etmesine izin verme

Sadece yoklamis,gerçek bir geri dönüş değil bu... Tepkisiz kalmaya devam edersen muhtemelen yeniden hayatına dahil olmaya çalışacak fakat kisa bir sure sonra eski konuları bahane edip seni yeniden terk edecek. Nerden biliyorsun dersen etrafimda bunun yüzlerce örneğini gördüm. Olay yerine donen katil misali... İnanma yani... Denenmişi üçüncü defa denemeye gerek yok bence.

muhtemelen dönmek istiyor ama özür dilemeye af dilemeye eriniyor anlaşılan si zbi adım atsanız sevgili olursunuz gibi geldi bana kendisi erkeklik yapıp özür dilemek konusunu gurur yapıyor anlaşılan ama hoş değil .. Barışmak için çaba göstermeli ..

taktik yapmak istemiyorsan açık açık sor.
neden terkettin ve neden döndün, bundan sonrası için ne bekliyorsun diye sor. erkekler bir anda mantıklı yalan söyleyemez. ya kıvranır ya da samimiyse gerçekleri söyler.

Alıştıra alıştıra yaklaşmaya çalışıyor bence... Arayacaktır tekrar..

Aynen öyle çok takar böyle gurur konularına ama şöyle de bir gerçek var ki ayrılan o gurur yapması çok anlamsız, kendi bilir.

ne için oldugu belirsiz yazmasının. ama 4 ay sevdiğinden ayrı nasıl kalabilir insan.
aranmış, aradıgını bulamamış, sizde bir şansını denemek istemiş. neden size bunu yapmasını izin veriyorsunuz? aklınızda soru işaretleri bırakabilmiş..

Bildigim bir sey varsa kirilan bir seyin toparlanmadigidir..bosuna zamaninizi ziyan etmeyin..olacak olsa olur ayrilik boyutuna gelmezdiniz

saçmalamış.
kimsesiz kalmış. yine gelmiş aklınızı karıştırmış . sinir oluyorum böyle insanlara.
madem devamını getirmeyeceksin . niye gelip akıl karıştırıyorsuz .

Esincee insan bazen psikolojik durumundan ya da yaşanılan sorunlardan hislerinden emin olamayabiliyor gerçekten sevmeseydi tekrar aramazdı bence burada yapman gerekn ona bı sans vermek bence ama ne olursa olsun içten içe hep temkinli ol hem böyle olman senın için de çok daha iyi olur. Bir kere ayrılınca bitiyor diye bi şeye kesinlikle katılmıyorum bazen mola oluyor ya da taraflardan birinin buna ihtiyacı olabiliyor..

Canım bu ara kesinlikle bana iyi geldi onu hayatımın merkezine koymuştum oysa şimdi kafam rahat, o merkeze kendimi aldım. Olabilecek en kötü şey oldu zaten, terk edildim. Artık korkacak bir şeyim yok. Peki nasıl davranmalıyım ona sıcak mı soğuk mu, terslemeli miyim açık konuşmaya mı zorlamalıyım? Dün yokladığına emin olmuştum ama bugün tekrar mesaj attı bir resim göndermiş.

Ya canım inan bilemiyorum aslında bu konuda yön vermek çok doğru olmaz onu en iyi tanıyan sensin sendeki zaafı neydi onu kullanman lazım yani yaptığın naz mı? attığın trip mi? ona uygun hareket etmen lazım. Ama ben kendi adıma senin gibi bir durum yaşasam ilk önce tamamen bana gelip yeniden birlikte olmak istediğini, çok üzüldüğünü ve pişman olduğunu duymayı beklerdim ondan sonra da ''bilmiyorum'' ''emin olmak çok zor'' ''zor zamanlar yaşadım kendimi topladım Allahtan yeniden göze almak , bilmiyorum biraz düşünmeliyim'' der topu ona atar biraz koşturturdum. Olması gereken bu zaten ..

Arkadas gibi düşün, dusunemiyorsan gidinceye kadar yere cöm bekle, daha da gitmezse taş at Hoşt de.
Yoklama çekmiş yahu, seni sevmiyor, dusunmuyor, belki baskasiyla fingirdedi o kizdan tekmeyi yedi, egosu sissin diye seni yokladi.
Şaşmaz. Yaslar da kucuk muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…