amin Allahım sendende razı olsun canım geri dönüş yaptığında onu kaale bile alman eşittir hata olmuş hemen içinden geçirmiştir bir işarete bakar bu kız hala aynı deli divane benim için diye egosunu tatmin için yoklama yapmıştır onun ne düşündüğü önemi yok asıl sen ne istiyorsun seni üzülmesine izin verirsen hayatına çabucak yerleşir fakat getireceği olumsuzluklarla aklını başına al bence hiç bir şekilde iletişimde olma senin kendine yapabileceğin en büyük iyilik olur Allah yar ve yardımcın olsun amin
Ayy canım evet epey bi kafam karıştı okurken zaten :) bilemedim ki şimdi belkide intikam için fln geri dönmüştür :/Canım dönen başka bi sevgilimle ilgili de kony açmıştım o kişi bu değil :) Tam tersi bundan ben ayrılmıştım geri döndüm şimdi o ayrıldı yani sırayla terk ediyoruz birbirimizi ama bu sondu galiba :)
Ayy canım evet epey bi kafam karıştı okurken zaten :) bilemedim ki şimdi belkide intikam için fln geri dönmüştür :/
Değişik canım. .kendini uzdurme canım da gerisini boşver. .kimseye degmiyorCanım intikam için dönmediğine eminim intikam için olsa 11 ay sürmez ilişkimiz. Zamanla anlayacağız bakalım.
Kesinlikle buYoklamış.Baktı ki zorlasa başaracak hevesi kaçmış kolay olabileceğini görünce.
muhtemelen dönmek istiyor ama özür dilemeye af dilemeye eriniyor anlaşılan si zbi adım atsanız sevgili olursunuz gibi geldi bana kendisi erkeklik yapıp özür dilemek konusunu gurur yapıyor anlaşılan ama hoş değil .. Barışmak için çaba göstermeli ..
Alıştıra alıştıra yaklaşmaya çalışıyor bence... Arayacaktır tekrar..
saçmalamış.4 ay önce, 11 aydır beraber olduğum sevgilim tarafından terk edilmiştim. Buraya konu da açtım, hatırlayanlarınız vardır... Bu süreçte tepkisiz kaldım, ayrılığı kabul ettim, ona hiçbir
şekilde ulaşmaya çalışmadım. Bu 4 ayda küçük küçük işaretler
gönderiyordu bana, beni whatsapptan yanlışlıkla araması, benimle ilgili sosyal
medyasında yazı paylaşması, olağanüstü bir durumda merak edip nasılsın demesi gibi. Ve
sonunda bana mesaj attı. Nasılsın, hayat nasıl gidiyor fasıllarından sonra buluşmak istedi.
Ben de biraz düşünüp buluşmayı kabul ettim. Velhasıl, buluştuk. Buluştuğumuzda bana
iyi ki tepkisiz kaldın, düşünme fırsatı buldum dedi. Beni terk etmesiyle alakalı bu affedilmeyecek bir şey değil, değil mi diye sordu. Bitirdin mi diye sordu. Bunların hepsine muallak cevaplar verdim. Buluştuğumuzda da hiç üzgün görünmedim, aksine çok mutlu göründüm. Ona karşı hiçbir kırgınlığım, kızgınlığım kalmamış gibi. Oysaki ayrılığımızın ilk 3 ayı hep güçlü olmaya çalışmakla geçti. Sebepsiz yere ağlamalar, öfke nöbetleriyle ve bunları dışarıya yansıtmamaya çalışmakla geçti. Tam toparlanıyorum derken, umudumu kesmek üzereyken, sevmediğini kabullenmişken tekrar geldi. Buluştuktan sonraki gün mesaj attı, yemek yapmış onun resmini göndermiş. Afiyet olsun dedim, teşekkür etti ve konuşma bitti. 4 gündür de hiç konuşmuyoruz, yazmadı tekrar. Sizce mesaj atmasının sebebi neydi, pişman mı oldu yoksa sadece yokladı mı? Tekrar mesaj atar mı, atarsa ben nasıl bir yol izlemeliyim? Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Esincee insan bazen psikolojik durumundan ya da yaşanılan sorunlardan hislerinden emin olamayabiliyor gerçekten sevmeseydi tekrar aramazdı bence burada yapman gerekn ona bı sans vermek bence ama ne olursa olsun içten içe hep temkinli ol hem böyle olman senın için de çok daha iyi olur. Bir kere ayrılınca bitiyor diye bi şeye kesinlikle katılmıyorum bazen mola oluyor ya da taraflardan birinin buna ihtiyacı olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?