Geri mi dönmek istiyor?

Barısırsanız bence hiç sağlıklı bi durum olmaz.boşlukta birini bulamamış canı sıkılıyor herhalde

arkadasa katılıyorum. engelle kurtul. yazmasına ızın verme

Ya zaten o kadar kendini haklı görüyor ki konuşmama fırsat bile vermiyor. Dayamış döşemiş sonra da seni kırmak istemiyorum ama gerçekler bunlar yazmış. Beni kırmak istemiyormuş bana yaptıklarını dediklerini bir duysaydiniz zamanında. Vicdani hiç susmaz inşallah. Yine sustum ben. Adam terketti gitti bırak pişman olmayı hala suçlama derdinde. Ben anlayamıyorum bu psikolojiyi.

Bence sizi hala seviyor yerinizi dolduramiyor ama affedemiyor da. Barışmaniz için sizin uğraşmanizi istiyor gibi geldi. Hayırlısı olsun hakkınızda

Sizin sucunuz ne ki bu kadar abartacak bisey mi.
Ailesiyle tanıştığımda kavgaliydik biz. Ailesi onun halini görünce bana pek kıymet vermedi. Nisan döneminde ailesi cok sorun çıkardı. Bende ailesinin yaptıkları için bozuluyordum ve onun üzerine gidiyordum. Bunun üzerine ayrılmak istedi ışte. Çok çektirdi çok söylendi bana. Nitekim terk etti. Sanki adam öldürdüm hala bitmiyor suçlaması. Ben yoruldum artık kendimi savunmaktan.

Güncellemeyi okudum da şok oldum Gerçekten ne değmez bir insanmış. Hem yazıyor hem verdiği tepkiye bak adamın !! Pişkinliğin bu kadarını da görmemiştim doğrusu.

Hersey önemsizlesebiliyor. Bizde ailesi yuzunden ayrıldık ama görünen benim pes edisimdi. 2 yil sonra barıştik evlendik. Zor oldu ama oldu.

Güncellemeyi okudum da şok oldum Gerçekten ne değmez bir insanmış. Hem yazıyor hem verdiği tepkiye bak adamın !! Pişkinliğin bu kadarını da görmemiştim doğrusu.
Kini kızgınlığı bitmiyor adamın. Anladığım kadarıyla acı çekiyor ve bu yüzden beni suçluyor. Çok değişik bir insan cok

Hersey önemsizlesebiliyor. Bizde ailesi yuzunden ayrıldık ama görünen benim pes edisimdi. 2 yil sonra barıştik evlendik. Zor oldu ama oldu.
Şöyle ki onun ailesi bana kıymet vermedi ama beni terkeden yine o oldu. Çünkü sürekli beni suçlamaya olan herşeyin acısını benden çıkarmaya meyilliydi. Hala öyle. Çok çektim velhasıl bu adamdan. Sizin adınıza sevindim nasibinizde varmış demek ki

Kendi sorunlu ailesi sorunlu...bitmiş gitmiş bir ilişki. ...numarasini engelle seni daha fazla uzmesine izin verme ...

Muhakkak eksik bişeyler olmalı soylemediginiz yoksa neden kin duysun? Ailesinden bezi ayrılınca başkasıyla mi görüştünüz yada arkalarindan mi konustunuz. Barışma istedi de ağır laflar mi ettiniz

Sessiz kalmaya devam etsen yalvarma moduna geçecekmiş. Bu adamdan bir cacık olmaz, çok dengesiz..

Terbiyesiz. Madem o kadar "Allah korusun" durumundaymış da niye inatla sizi arayıp duruyormuş, bu kadar bitirmeyi göze alan kişi hiçbir şekilde iletişime geçmek istemez. Keşke susmayıp "O zaman beni arayıp rahatsız etme, benim değişip değişmediğim artık seni ilgilendirmez benimle iletişime geçip hayatımı yaşamama engel olma" deyip direkt engeli bassaydınız. Dengesiz. Üzülmeyin. Bir daha da katiyen iletişime geçmeyin, ne olursa olsun. Bu tipler çünkü sürekli aynen böyle rahatsız ederek yeni bir ilişkiye başlamanıza da engel olurlar, hatta kendisi başka ilişkiler yaşarken sizi duygusal açıdan istismar ederler sırf kendini tatmin etmek için. Buna izin vermeyin bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…