- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mycroftholmes
-
Buna benzer bisey bende yasadim. Ben ondan ayrildim. 8 ay hic görüsmedik, birbirimizi gördügümüzde baska yerlere baktik. Birden geldi vbisey olmamis gibi konusmaya basladi benimle. Barismak mi istedi diye düsündüm. Seninkinin sana söyledigi benzer seyler söyledi. Cekti gitti bi kac ay sonra evlendi. Dengesiz bunlar. En iyisi engellemek
Lan hani bunları sadece kızlar yapıyordu?
Sana acı çektirmekten zevk alıyor.
Ama zaten tekrar ona yazıp niyetinin ne olduğunu sordum. Öyle olsa hala suçlamaya devam eder miydi? AminnBence sizi hala seviyor yerinizi dolduramiyor ama affedemiyor da. Barışmaniz için sizin uğraşmanizi istiyor gibi geldi. Hayırlısı olsun hakkınızda
Ailesiyle tanıştığımda kavgaliydik biz. Ailesi onun halini görünce bana pek kıymet vermedi. Nisan döneminde ailesi cok sorun çıkardı. Bende ailesinin yaptıkları için bozuluyordum ve onun üzerine gidiyordum. Bunun üzerine ayrılmak istedi ışte. Çok çektirdi çok söylendi bana. Nitekim terk etti. Sanki adam öldürdüm hala bitmiyor suçlaması. Ben yoruldum artık kendimi savunmaktan.Sizin sucunuz ne ki bu kadar abartacak bisey mi.
Hersey önemsizlesebiliyor. Bizde ailesi yuzunden ayrıldık ama görünen benim pes edisimdi. 2 yil sonra barıştik evlendik. Zor oldu ama oldu.Ailesiyle tanıştığımda kavgaliydik biz. Ailesi onun halini görünce bana pek kıymet vermedi. Nisan döneminde ailesi cok sorun çıkardı. Bende ailesinin yaptıkları için bozuluyordum ve onun üzerine gidiyordum. Bunun üzerine ayrılmak istedi ışte. Çok çektirdi çok söylendi bana. Nitekim terk etti. Sanki adam öldürdüm hala bitmiyor suçlaması. Ben yoruldum artık kendimi savunmaktan.
Ama aileler sevenlerden daha kindar maalesef. Bi şekilde bedel ödetiyor. Onsuz yasayabiliyorsaniz uzak durunHersey önemsizlesebiliyor. Bizde ailesi yuzunden ayrıldık ama görünen benim pes edisimdi. 2 yil sonra barıştik evlendik. Zor oldu ama oldu.
Kini kızgınlığı bitmiyor adamın. Anladığım kadarıyla acı çekiyor ve bu yüzden beni suçluyor. Çok değişik bir insan cokGüncellemeyi okudum da şok oldumGerçekten ne değmez bir insanmış. Hem yazıyor hem verdiği tepkiye bak adamın !! Pişkinliğin bu kadarını da görmemiştim doğrusu.
Şöyle ki onun ailesi bana kıymet vermedi ama beni terkeden yine o oldu. Çünkü sürekli beni suçlamaya olan herşeyin acısını benden çıkarmaya meyilliydi. Hala öyle. Çok çektim velhasıl bu adamdan. Sizin adınıza sevindim nasibinizde varmış demek kiHersey önemsizlesebiliyor. Bizde ailesi yuzunden ayrıldık ama görünen benim pes edisimdi. 2 yil sonra barıştik evlendik. Zor oldu ama oldu.
Muhakkak eksik bişeyler olmalı soylemediginiz yoksa neden kin duysun? Ailesinden bezi ayrılınca başkasıyla mi görüştünüz yada arkalarindan mi konustunuz. Barışma istedi de ağır laflar mi ettinizŞöyle ki onun ailesi bana kıymet vermedi ama beni terkeden yine o oldu. Çünkü sürekli beni suçlamaya olan herşeyin acısını benden çıkarmaya meyilliydi. Hala öyle. Çok çektim velhasıl bu adamdan. Sizin adınıza sevindim nasibinizde varmış demek ki
Güncelleme : Niyetini sordum apaçık. Yeniden başlamak istemediğini bunun neden imkansız olduğunu benim gibi eş istemediğini yazdı. Allah korusun evlensek gibi bir cümle bile kurdu. Karşısında duyguları olan bir insan yok gibi davranıp durdu. Sustum. Sonra bana çok sert davrandığı için üzüldüğünü beni anlamaya çalıştığını nelerin değiştiğini görmek istediği için yazmış!! Pek birşey değişmemiş. Beni suçladığı bir avuç argümanı sıralayıp durdu. Ben bu insanı zamanında sevdiğim için kendime nasıl kızıyorum. Ve bugün bile canımı yakmasina izin verdiğim için!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?