Geri mi dönmek istiyor?

Muhakkak eksik bişeyler olmalı soylemediginiz yoksa neden kin duysun? Ailesinden bezi ayrılınca başkasıyla mi görüştünüz yada arkalarindan mi konustunuz. Barışma istedi de ağır laflar mi ettiniz
Hayır hiç birini yapmadım. Diyorum ya beni suçladığı bir avuç şey. Ailem yanlislar yaptı ama sen acısını benden çıkarmaya calistin. Beni uzdun incittin bilmem ne. Bu. O bana neler yaptı hakaretler etti, benim gibi birini eş olarak istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ben ona hiç böyle bir şey söylemedim. Hatta basitligini gör bile demişti zamanında. Nişanı atarken ne ailesi ne kendi bir kere aramadilar bizi başından savar gibi engelledi beni. Kalktım yaşadığı şehre gittim ağlattı yolladı beni. Ya neler neler. Ve hala sen beni incittin üzerime geldin bilmemne diyip beni suclayabiliyor

Niyeti kinini kusmak. Belki vicdani rahatsız bir şekilde ve beni suçlayarak rahatlamaya çalışıyor. Kişiliği böyle çünkü

O zaman ailenin bulduğu kız tekme yi mi bastı hayırdır yazıp geçerdim ben olsam. Erkek olaymista ailesine ezdirmeseymis nisan attirana kadar size destek olaymis. Kafanızı bulandirmasina izin vermemelisiniz sizde onu engelleyin yapabilirseniz

Niyeti kinini kusmak. Belki vicdani rahatsız bir şekilde ve beni suçlayarak rahatlamaya çalışıyor. Kişiliği böyle çünkü

Asla iletişime geçmeyin, kendi kendini yesin dursun öyle bir niyeti varsa da. Böyle dengesizlere prim vermeyin. Yolunuza bakın, umarım karşınıza hem kafanıza hem gönlünüze uygun başka birisi çıkar.

Buyle sahtekar insanlardan uzak durun insanın nasil biri olduğu kötü zamanlarda belli oluyor vefasiz ve merhametsiz insanlardan uzak durun

Gecmis bitmis gitmis.. Onunuze bakin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…