Geri takip erkeği

Sedaydin56

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
70
54
18
Hanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi

Devir mi degisti ben mi gerideyim diye düşündüm niye yaparsın yanında hayatim dediğin insan varken sonra sıkma bunaltma deniyor sevgilisi olan erkegin biraz ağırlığı olmaz mi ya

sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek)
Peki bu gereksiz erkekle olmaya mecburmuş gibi hala hayatında olmaya çalışan kıza ne demeli?

Sana değer veriyor olsaydı senin rahatsız olduğunu anlayınca kimseyi takip etmezdi.Sana saygısı yok

Güvenip özgür birak kısıtlamalar iyi olmaz diye fikirler duymuştum ondan danışmak istedim
Sen aynı şeyleri yapsan adını ona buna çıkarır erkek hanzosu
Ama o yapınca bazı kadınlar kısıtlama falan filan kafasına girerler
Bende şeyi merak ediyorum işte millete bu kadar meraklı olan adamla hala devam etmeye çalışan kadın modeli neden illa kendine bunu yapar?

Kıskanmak hata mi yada kimi neyi takip ettiğini incelemek yanlış mi şifre isteyen falan biri hiç olmadim hayatimda

Illa devam gibi bir derdim olmadi merakımdan danışmak istedim karışmak dogru mu bundan emin olamadim kimseden şifre isteyen olay çıkaran biri olmadım biraz tecrubesizim

Bu, karısının çok güvenipte hiç irdelemediği bazı erkekler o rahatlıkla öyle işler çeviriyorlar ki siz bide sevgiliden bahsediyorsunuz yani... Size hak görmediği şeyleri kendinde hak görüyorsa silkeleyin üzerinizden be zor mu sanki ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…