- 20 Haziran 2020
- 70
- 54
- 18
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Peki bu gereksiz erkekle olmaya mecburmuş gibi hala hayatında olmaya çalışan kıza ne demeli?sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek)
Sevgiliniz sizi yok sayip sosyal medyada önüne gelenle takiplesmesi normal mi demiştim müdahele edilmeli mi neyi kimi takip ettigine sorum buyduBir ben mi bir şey anlamadım ya
Sana değer veriyor olsaydı senin rahatsız olduğunu anlayınca kimseyi takip etmezdi.Sana saygısı yokHanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi
Sen aynı şeyleri yapsan adını ona buna çıkarır erkek hanzosuGüvenip özgür birak kısıtlamalar iyi olmaz diye fikirler duymuştum ondan danışmak istedim
Illa devam gibi bir derdim olmadi merakımdan danışmak istedim karışmak dogru mu bundan emin olamadim kimseden şifre isteyen olay çıkaran biri olmadım biraz tecrubesizimSen aynı şeyleri yapsan adını ona buna çıkarır erkek hanzosu
Ama o yapınca bazı kadınlar kısıtlama falan filan kafasına girerler
Bende şeyi merak ediyorum işte millete bu kadar meraklı olan adamla hala devam etmeye çalışan kadın modeli neden illa kendine bunu yapar?
Şu an devam ediyor musun bu kişiyle ilişkiye?Illa devam gibi bir derdim olmadi merakımdan danışmak istedim karışmak dogru mu bundan emin olamadim kimseden şifre isteyen olay çıkaran biri olmadım biraz tecrubesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?