Ben ne dusunuyorum biliyo musun artik? Bu sitede ciddi oranda okudugunu anlamama sorunu var.. tatlim dunden beri aciklama yapiyorum bu konuyla ilgili ama sen git benim 1 postuma tak: ) insanlar bunada bakabilir diyorum sen gelmis diyorsunki sirf ureme icin evlenirse o evlilik nolur? Sirf o yuzden diyen oldu mu?
Biri gelmis kadin 30 larda daha guzel oluyor erkekler gobekleniyor kellesiyor diyor..benim soyledigimle ne alakasi var bunlarin?
Duyan gorende benim 20 yasinda dogurdugumu sanacak esim buyukte o yuzden boyle konusuyorum sananlar gibi.. ama oyle degil. Genel bi algi var, ben soyleyince hepinizin zoruna gitmus oldu.
Evet 40-45 te doguranda var benim gibi 30 larda doguranda.. 20 lerde isteyip olmayanda var..yani bu ornekleri ha bire verip durmaniz yersiz... istediginiz tarafa cekiyorsunuz.. evet yasi cok ilerde olup evlenip cocuk dusunmeyende var. So what? Ben yok demisim sanki
Eger genel bi algi olmasa.. buraya onca kisi konu aciyor.. herkes yasim geciyor sonra cocugun olmaz diyor simdi yap diyor vs vs. Kisaca kadinlarin uzerinde bi tohuma kacacaksin baskisi var.. yok diyemez kimse.. he bu cevreye gorede degisir onuda biliyoruz.. ortalama bir turk kadini bunlara maruz kaliyor bence