jeyloo, nasılsın canım, bu başlığı açtığından beri takip ediyorum. şu an durumun nasıl? ben de ameliyata karar verdim bir süre önce. çok endişelerim var bu konuda. sağ tarafım hala hissiz demiştin bir süre önce. şimdi nasıl?
ameliyat sonrası yüz egzersizleri yapmak gerekiyormuş, yaptın mı? doktor bu konuda birşey söyledi mi? Platinlerin alındı mı, alınma aşaması nasıl oluyor anlatır mısın?
bende tel takınacaktım ,telden sonra ameliyat dedi doktor sonra asıl diş doktorum bana aynen şöyle dedi,
bu ameliyat çok zor meşakkatli dedi bu hastanenin ortaklarından sayılırım para kazanmak isterim tel takınca para kazanacağız ama değmez bu kadar acı çekmene dedi.
yemede,konuşmada sağlık açısından etklisi fazla yoksa sana değmez bence :)
kaba taslak :)
1,5 ,2 sene tel takılıyor
ameliyat 1 sene yada 2 sene ye kadar hissizlikler sürüyor sonra 1 kaç sene tel tedavisi
toplam 4,4.5 sene bu tedavi sürüyor bana göre :)
Ameliyatim 3.5 de olacak,
31.5 de de tellerim cikacak artik.
2 sene takmis oluyor ama cok fark etti.
kızlar çeneye protez taktırmakla da çok iyi sonuçlar alınıyor.Ben burun ameliyatı düşünürken doktorum burun fotolarını gösterdi,bazılarına çene protezi de yapmış,acayip güsel olmuş,o kız gitmiş başka biri gelmiş.bunu düşündünüzmü hiç.
Benim 3.5 inde daha önceki ameliyatdan kalan platinler alinacak ve ayni zamanda ön cenemi kridirp öne cekecegim, daha dogal ve güzel duruyor.
Protezde kayma falan ola biliyor munda o durum yok.
bakalim umarim güzel olur, insallah.
birce2 senin tarif ettigin sekilde düzelmeler olur tabii, ama disler üst üstüne bakmayinca cene yapin düzgün degildir ve sorunlar olacaktir, protez sadece görsel olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?