Çene Estetiği Geride olan çenem ileri alındı !

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

çok ama çook geçmiş olsunn

meraba ameliyat olmuşunuz geçmiş olsun size bi soru sorucaktım.. sizin gibi bende ameliyat olucam ama korkuyorum şu anda ortodontik tedavi görüyorum 4 ay oldu bittiğinde ameliyat olucam.. ameliyat hakkında birazcık bilgim var ama bana yeterli değil ameliyattan sonra kaç günde şişlikleriniz ve ağrılarınız düzeldi bide platin takıyolar ya onlar ordamı kalıyo kemik kaynaması nasıl oluyor platinler çıkartılıyormu bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim

kızlar ankarada amelyat olan warmı yada bi hastane önerirmisinz..ben gataya gıttım ama 4 yıla amelyat randevsu werdı wazgectım 4 yıla kımbılır nolur:S

kizlar ceneniz cok gerideyse neden bukadar buyuk bir operasyon dusunyorsunuz
ceneni kesiyorlar, bir hafta hastanede yatma durumun var cok zor bir operasyon

benimde cenem cok geride buyuzden burnum uzuh gorunuyor
burda cene cerrahiside ameliyat olursajm sigortam karsiliyor fakat aslan boyle zor bir ameliyati isetemem
kendime niye bukadar aci cektireyimki

protez daha kolay, ve cabuk iyilesiyor ayni gun yemek bile yiyebiliyorsun.
ben onu dusunuyorum. artik medpor protez var omur boyu kalici ve kayma riski yokmus.

cenne cerahisine okdadar para verecenize tellere ameliyata v.s protezle daha kolay ve daha uygun cikarsiniz icinden
protezli cenelere bakin googledan super guzel

baktım şimdi. Daha önce böyle bi konu hakkında bilgi sahibi değildim. Allah a şükür laızm olmadı o yüzden , ama bakınca bi çok insna da bu sorun varmış diye de üzüldüm ..

arkadslar benımde cenem gerıdeydı.ust dıslerım ondeydı.dişlerim tam kapanmıyordu.ama dişerimin sıralanısı duzgundu.ısırma problemı.cenede kırkırdamalr.agrılar vardı.sonra bana tel takıldı.yaklasık bır sne durdu teler sımdı de amlıyat oldum.4 ay olcak ama hala suratım şişçenem komple one alınmadı.çene ucu denılıo sanırım ordan one alındı.ust cenemde gömüldü.zor gunlerdı.şimdi daha ıyıyım.ama dudaklarım tam kapanmıo.(dudaklarımda şiş.yanklarımda öle.sanırım şişlikler innce tamamen kapncak dıe umut edıorum.ALLAH bu amlıyatı geciren herkese sabır versın...

gecmıs olsun canım bende9 sene once cıft cene amelıyatı oldum o anları cok ıyı anlarım

gecmıs olsun canım bende9 sene once cıft cene amelıyatı oldum o anları cok ıyı anlarım

tşk ederim aynı drumdayız.msjınız okuyunca rahatladım gercekten.sizede gecmıs olsun.ama sız atlatmısınız cok sukur .benım cenem komple kesılmedı cene ucundan kesılıp one alındı doktorum ole da ıyı olcanı düşündü..sızın sanırım komplemı kesıldı alt cene???ust cenemde gömuldu sızınkı gıbı...

bırde plantınlerı aldırıp çene estetıgı yaptrdınımı.??palatınler nasıl oluo bana doktorum demedi alıncak dıe?bıde benımkı gıbı dudaklarınızı kapamakta zorluk cektınızmı????.tam olarak ıyılesme surecınız ne zamn tammlndı???.benım 4 ay olcak telerım duruo helan.bide halen şiş suratım.blkı bıdakı aya doktor cıkarcanı soledı.inş...

ben kendımı anlatayım 16 17 yasına kadar parmak emdım bu yasa kadar bı sıkıntım olmadı.Ama 17 yasımda kulaklarım cok sıddetlı ağrımaya baslayınca dr. gıttım oda kulagında sorun yok sen bı dıscıye gıt dedı dıscı muaynesınden sonra bana aynen soyle dedı.Kzım senın cenen kaymıs sen amelıyat olmalısın dedı daha o zamana kadar cene kaymasıda neymıs duymadım neyse bı ortodontıye gıtmeye basladım once dıs aralarıma lastık gıbı bı sey yaptılar sonra ust damagım darmıs damak acıcı taktılar sonra tel takıldı alta ve uste daha sonra cıft cene amelıyatı oldum amelıyatım 9 saat surdu amelyattan bı gun once tellımın altına ustlerıne demır takıldı amelıyattan sonra lastıkle agzım kapatıldı tabı bu sırada burnumdan beslendım amelıyattan sonra yaklasık 4 sene kadar telım durdu sonra cıktı sımdı cok sukur iiiyim.Senın amelıyatın kac saat surdu

bende platın yok amelıyat sırasında benım cenem kople kırılıp ıcıne platın takıldı o zamanla kemıklesır dedı dr.amelıyat sırasında ceneme estetık yapmıslar tam olarak ıyılesme surecım yaklasık beş altı ayı bulduda gectı bıle suratını kafana takma o şişlikler zamanla geçer ben aynalara bakamadım uzun bı süre ama şimdi o günleri hatırlayıp iyi ki ameliyat olmusum diyorum.

ladybird88 agzın neden kapanmıyor kapatamıyormusun yoksa oylemı olması gerekıyormus

ladybird88 agzın neden kapanmıyor kapatamıyormusun yoksa oylemı olması gerekıyormus

bende kucukken dılımle cok oynamısım ust dıslerı one doru ıtmısım farkında olmadan.ilk doktara gıtım amlıyat dedıler 17 yasındamı neydım.ama sonra hanı hıç bişi olmas bole devam edebılır dedıler.aslında doru bılgı verılseydı.daha erken amlıyat olurdum.herseyın hayırlıs tabı.bu zman daha dogru bır zamanmıs demeki.bana demedıler ılerde sorun olur.agrı olur dıe.sadece ısrma problemı yasarsın dedıler.o bıle sorun aslında.zaten yzumn gorunusundede sorun vardı ama blı olmuodu cok.çenem gerıdeydı.çenemın gerıde oldunu da ıste bu durumu daha ayrıntılı arastrdımda doktorlar sayesınde ogrendım.ust cene cok gelısmıstı.alt cenede ufak kalmıstı.bende hıc bılmıordum çene amlıyatının oldunu.ozman lar amlıyt deyınce cok korktum bıda ılgılenmedım.baktım agrılar oluo agzım cabuk yoruluyo konusurken.kulamada agrı gelıodu arada ama hemen gecıodu uzun surmuordu.kıkırdamalar felan derken ıcene arstrdık.dişelrım duzgundu .tel takılınca herkes dedı hanı dılser duzgun nıe ttakıldı dıe.kımse bılmıokı anlatasın:)ust dısler ondeydı teler sayesınde ıcerı cekldı.1 sene ye yakın telı durdum .sonra amlıyat 4.30 5 sat surmus amlıyata.senn kaç saat surmustu??????bende bakamadım aynlara.yemek yeme sorunum oldu ama anem saggolsun hep basımdaydı cok kıloda vermedım .hta dedım gobek vardı bende zayıflar yemekte yıyemıcamya gıder dedım .gıtmedı ya:)sımdı ceneme dokunamıorum yumusak orası.dişlerım artık tam kapanıo ust uste gelıo bırlesıo yanı onceden bırlesmıodu.yemek yıyorum suanda daha rahat yıyorum.çiğniorumda hafıften. rotgen cektırıosun ya orda dıo dılını ısır ole cekıolar ben ısıramıordum sımdı ısırıorum:)sadece dudaklarımı kapatamıorum arada cok az bosluk var.doktorum şişler ınsın teler de cıksın daha rahat kapatcan dedı.sımdı kapatmak için kasıorum alt dudamı.inş kapabılırım ılerde...tel takılmadan oncede dudaklarımı kapatamıordum zaten.bıde çift çeneydı ya benım zordu.agzımın yapısına alışmaya calısıorum.onceden ust dislerım ondeydıya.bazen evdekıler garıp sorular soruorum dıorum sızınde dıslerınız benım gıbı duruo dımı felan dıe:)gercekten cok sabır gerektırın bısı ben bıde tez canlıyım cok hemen ıyılesmek ısterım.bnde dıorum ıkı olmusum bu amalıaytı dıe pısmanlıgım yok o konuda.eger olunması gerekıosa olunmalı gercekten....

baya cok uzun surmus amalıyatın senn.sonra telde durmus baya.bakalım benmkıler bıdakı ay cıkabılır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…