Çok geçmiş olsun canım. Sağlıklı günlerde kullan :)
Durmun nasıl şimdi memnunmusun? ön cepheden ve profilden yüzünde cok değişim oldu mu? gerçi yorum yapmak için daha erken ama. Bide son olarak ortodontistinin ve çene cerrahının ismini yazabilirmisn özelden msj olarak veya burdan? Şuan doktor araştırıyorum. İki ortodontistle görüştüm ama hala kararsızım çok endişeliyim zor bi ameliyat sonucta
tşkler canım evet canım ozelıkle yandan profılım cok cok degstı dıyebılrım.şilikler bır ınse tammdır:)yanı degstıgımı soluolar.inş iyi bir doktor bulabılrsın burdan ısım vermıyım canım ozeldende msj atamıorum bana sana ulasabılcegım maıl adresı verbırmısın.buraya yaz sonra sılersın.yada sen msj atabılıorsan at bana.yardımcı olmak ısterım...
Canım adresimi burdan yazmak istemiyorum ama arkadaş olarak eklersem kabul edermisin? Herkesin görmemesi için fotomun altına yazacam adresi. Albümümü yalnız arkadaşlarım görebiliyor ordan eklersin :)
İlgin için teşekkürler
canım resmlerı goremedım ben
Neyse benim 100 mesaja az kaldı :) özelden mesaj atarım ben hala göremiyorsan.
ayrıca bende yeni öğrendim.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
burdaki topicte mesaj sayını doldurmak için şarkı, şiir, geyik falan ne istiyorsan yapabiliyorsun :) işine yarayabilir
tmm cnm benım cok var sanırım sen tammla msj sayısını.fotolarda burun resmlerı var ondan bahsetın sanırım guzl burun:)ama orda adres felan goremedım bensen bıran once doldur:)haber beklıorum...
Evet burun resimlerim. Çeneyle birlikte onuda düzeltirmek istiyordum ayy neresi güzel etli tombik bişe :)) Adresimi hemen yazmadım kimseler görmesin diye :)
canım ekldeım adresini kivilcimli bir adres benım kı maıl atarım sana
bnm alt çenemin 3-4 mm ileri alınması gerekyrmuş ameliyatla.artı tel tedavisi de yapılacak.sizce ameliyata değer mi özellkle bu ameliyatı olmş arkadaşlara soruyorum ve 2 ay içinde okuluma devam edeblir miyim? riskleri de var.. 15 gün içinde kararımı doktora bildirmek zorundaym ltfen bişey yazınçenem tam kapanmıyor hatta hiç
cnm ben bu amlıyatı olanlardanım cene ılerı alındaı okadr ılerı alınmıstr benımde tel tedavsıs gordum ust dısler ondeydı ama dıslerım duzgundu benım.telle acıklık kapandı.1 buck sene felan gectı amalıyt oldum.yan profılım ve onden ozlıkle yandan cok degstı goruntum.mayısın 5 ınde oldum amlıyt ve bende sınava gırdım aöf sınavlarınaa daha bır ay olmamsken sende basarabılrsın. 2 ay sonra cok fazla sısılık olmas bıle.doktorunu ıyı sec.ben suan mutluyum.agrım felanda yok ama hala bıras suratımda sısılık var.bunu ben hısedıorum.elmacık kemıklerde var şişlıkler bende .ben cıft cene oldum bıde.alt cene one geldı ust ceneyıde gomduler.suanda tellerım cıktı kalıp takıorum sefaf.3ay olcak onları kulanalı.sonrada ıcerden tel takcak doktorum.ozman yıne kalıpları kulanmaya devam edermıyım bılmıorum.bakalım..suanda 24 yasındayım.ıyı dusun tasın derım ben...kıb...herseyın hayırlısı olsun...
çok zor bi süreç bu.karar vermek çok zor.bu yuzden herkese özellkle tecrübelilere sormak istiyorum.umarım doğru kararı veririm.teşekkr ederim..
rica ederim.bende bir tecrubelı olarak soruna cvp vermeye calıstım.umarım hersey senn ıcın ıyı olur canım...
selam .. ladybird nasılsın ? benim çenem geride bir doktorla görüştüm fakat ücreti çok fazlaydı malesef anlaşamadık.. şuan doktor araştırıorum . senin durumun nasıl memnunmusunnn?? mail adresi versem bana yardımcı olurmusun ?
tabı cnm ver adresnı konusurs.ben ım amelıyt surecım bıtı.tel felan cıktı.hersey yerınde sükür hem resmlerımı de gorrsun.ıns herseyın en ıyısı olur senn ıçın
tabı cnm ver adresnı konusurs.ben ım amelıyt surecım bıtı.tel felan cıktı.hersey yerınde sükür hem resmlerımı de gorrsun.ıns herseyın en ıyısı olur senn ıçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?