- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Erkek arkadaşıma ailemle tanismaya geliyor. Daha sonra isteme nişan olacak. Bugün işten gec cıktım ve yarın erken iş başı yapacagım.iş yerim kuzenimin evine yakın diye kız kardesımle onda kalalım dedik pişman oldum.Öncelıkle kuzenim evinize temizleyen yardım ederim ama bana çanta al dedi. Ben ki zaten çagırmıycam temızlıge yardıma. Kardesımle ikisi bu gece bayaa morelımo bozdu. Ben bu kadar kafama takmıyorum onların dilinde hersey. Bu gece bana söyledikleri şeyler.. Sana yüzükle künye taksın laf olur. Saöınj başını nişanda o yaptırsın. Şunlar moda onlardan al. Sizin kimseniz yok kalabalık olmaz. Size kimse birşey takmaz. Ben evde isteme sonrası yüzük takacağım ve oynamak istemiyorum. Bunlar illa odayı bosaltacak ve beni oynatacak. Alacağım beyaz esyanın markası bosch. Yok git Baska al. Takma kirpik tak. Patik dantel al.Eve esyalar yerlestırılınce neymiş herkes gelip gelin evı görecekmiş.yok yatak odama falan her odaya bakcakmıs bu benim şanım şöhretimmıs.Evlenınce herkesi yemege al.Ki cok yogun calısıyorum.Yok şurada oturma. Her şeye bir laf. Cuma gunu kara cumaymıs. Gidip senetle çeyiz al. Ki işim şuan garanti değil borcsuz yavasca almak ıstiyorum.Benı ikisi de şiirdii.Bu yğzden nişan alısverısi falan herseye cıdden erkek arkadasımla gıdıcem. Bundan sonra kimseyle bu konuları konusmıycam şiştimmmmmmmmmmmmmm