Gerildimmmmm

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadaşıma ailemle tanismaya geliyor. Daha sonra isteme nişan olacak. Bugün işten gec cıktım ve yarın erken iş başı yapacagım.iş yerim kuzenimin evine yakın diye kız kardesımle onda kalalım dedik pişman oldum.Öncelıkle kuzenim evinize temizleyen yardım ederim ama bana çanta al dedi. Ben ki zaten çagırmıycam temızlıge yardıma. Kardesımle ikisi bu gece bayaa morelımo bozdu. Ben bu kadar kafama takmıyorum onların dilinde hersey. Bu gece bana söyledikleri şeyler.. Sana yüzükle künye taksın laf olur. Saöınj başını nişanda o yaptırsın. Şunlar moda onlardan al. Sizin kimseniz yok kalabalık olmaz. Size kimse birşey takmaz. Ben evde isteme sonrası yüzük takacağım ve oynamak istemiyorum. Bunlar illa odayı bosaltacak ve beni oynatacak. Alacağım beyaz esyanın markası bosch. Yok git Baska al. Takma kirpik tak. Patik dantel al.Eve esyalar yerlestırılınce neymiş herkes gelip gelin evı görecekmiş.yok yatak odama falan her odaya bakcakmıs bu benim şanım şöhretimmıs.Evlenınce herkesi yemege al.Ki cok yogun calısıyorum.Yok şurada oturma. Her şeye bir laf. Cuma gunu kara cumaymıs. Gidip senetle çeyiz al. Ki işim şuan garanti değil borcsuz yavasca almak ıstiyorum.Benı ikisi de şiirdii.Bu yğzden nişan alısverısi falan herseye cıdden erkek arkadasımla gıdıcem. Bundan sonra kimseyle bu konuları konusmıycam şiştimmmmmmmmmmmmmm

Kendinizi zora sokmadan yapın düğününüzü evinizi öyle dizin.Yavaş yavaş tamamlanır hepsi.Düğünü milletin keyfine yapalım evi milletin keyfine dizelim hep bi stres en güzel zamanlarınız kimseyi de almayın eve yeni evli çifte eşya görmeye ne münasebet

Bir an önce evlenip heveslerini kendi yaşamlarında tatmin etsinler.
Senin kimsen yok ne demek ya acayip küstah tavırlar..
Alttan alta bir kıskançlık da sezmedim değil.
Mesela Bız 6bıne buzdolabı aldık.no fros ıste kuzenim yok dondurucu ustte olsun eskı model alın diyor. HANI gıdın 3bıne alın dıyor. Ee 6bın olan daha kaliteli. Kendi evlı niye cekemesınc ki

Gelin atta gör kimin kapisinda diye bir laf vardir. Durun bir. Bu ne acele. Erkek arkadasiniz bir annenizle tanissin once. Aileler de tanissin birbirleriyle. Soz kesilsin. Siz simdiden ceyiz hazirliklarini, sac bas modelini, dugunu mu konustunuz? Cok erken degil mi?

Öy
Kendinizi zora sokmadan yapın düğününüzü evinizi öyle dizin.Yavaş yavaş tamamlanır hepsi.Düğünü milletin keyfine yapalım evi milletin keyfine dizelim hep bi stres en güzel zamanlarınız kimseyi de almayın eve yeni evli çifte eşya görmeye ne münasebet
Öyle adet varmıs. Hatta foto gosterdi. Saçmalık cıdden

Sur
Gelin atta gör kimin kapisinda diye bir laf vardir. Durun bir. Bu ne acele. Erkek arkadasiniz bir annenizle tanissin once. Aileler de tanissin birbirleriyle. Soz kesilsin. Siz simdiden ceyiz hazirliklarini, sac bas modelini, dugunu mu konustunuz? Cok erken degil mi?
Sureklı bunların konusunu açıyorlar ve soyle yap sunu cagır falan hep bir akıl verıyorlar

Mesela Bız 6bıne buzdolabı aldık.no fros ıste kuzenim yok dondurucu ustte olsun eskı model alın diyor. HANI gıdın 3bıne alın dıyor. Ee 6bın olan daha kaliteli. Kendi evlı niye cekemesınc ki

Desenize sen kendininkini öyle yaparsın diye, niye buzdolabı eksperi kesilmesine izin veriyorsunuz..

Ev sizin düğün sizin, kendisi maddi olarak size yardımcı olacaksa ne ala yoksa burnunu sokmasın. Evli olması sizi kıskanmayacağı anlamına gelmez. Bazı anneler bile kızlarını evlendirirken, kendi düğünlerinde yapamadıklarının acısını, kızlarının kayın ailesinden çıkarmaya çalışıyor.

Nişan kıza aittir, bir kuaför parası İçin karşı tarafla yüzgöz olmaya değmez. Ben kendi nişanımda, görümcemin kuaför parasına kadar verdim. Stüdyo fotoğraflarının parasını ben karşıladım. Kimseye laf düşmedi.

Back
X