Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geriye dönmek istemem aslında şuan mutluyum . Keşke demek insanı depresyona sokar .
Şuanki hayatın değerini bilmek güzelleştirmeye çalışmak lazım .
Zira bundan bi on yıl sonra da bi çoğu bu yıllara dönmek ister :)
Tek pişmanlığım eski bi dostum dediğim insana fazla güvenmek oldu .
Geriye dönüp onu hiç tanımamış olmayı dilerdim .

Keşkem ve pişmanlığım yok açıkçası. Yaptığım seçimlerden memnunum, memnun olmasaydım düzeltmeye uğraşırdım. Hayatım güllük gülistanlık olmadı tabii, ama ben yaşadığım ve seçtiğim her şeyden bir şeyler öğrendim ve önüme baktım. Geçmişte takılmayı, çok büyük bir olay olmadığı sürece pişmanlıklarla yaşamayı sevmiyorum. Atlatıp yoluma bakarım. Çözüm odaklı bir insanım, arabesk yaşamak bana ters. Size de tavsiye ederim.

Geçmişe donmek çözüm olmazdiki
Çunku bizi biz yapan hatalarımız ve onlardan aldıgımız dersler....

Keşke eşim ezik hissetmesin diye kendimi ezdirmeseydim. Tek pişmanlığım geleceği düşünüp bir işte kariyer yapmamış olmak. Kimseye güven olmazmış, aniden yabancı bir kimseye dönüşebiliyorlar. Sen ailem diye düşünürsün ama o aslında başından beri eloğludur...

Keske umutsuzluk mutsuzluk yaratir bu gun mutlu olmaya bakin olmuyorsa yarini kurtarin bugunun kopyasi olmasin diye ama biseyler yapin keskelerle olmaaaaaaaz

Geriye dönmek yerine ileri sarma şansımız var mı? Çok sıkıldım ben bu sınavlardan, 2 3 yıl ileei sarmak istiyorum

Reactions: fyi
Keske babam, babam olmasaydi hayatimin gerisi gayet guzel olurdu zaten.

Yaşadığım hiçbir şeyi geri almak istemem. Hepsi kendi tercihimdi. Kötü günler de geçirdim ama yaşadıklarımdan memnuh hayatımla barışığım. Yine baştan yaşasam aynı seçimleri yaparım sanırım.

Hatalarımdan da ders aldım ona göre yaşıyorum

Keske sayisal secip genetik muhendisligi okusaydim. Az bir sozelle full sayisal yaparak kazandim hukuk bolumunu ah aptal kafam ah. Ailemi ve fizik hocami dinleyip yatkin oldugum bolumu secseydim mutlu olurdum eminim. Bilimsel arastirmalar yapiyor olabilirdim simdi.

Bulunduğum noktaya gelmek için o kadar çok uğraştım ki.. Düne bile dönmek istemem.

Neleri istemezdim şuanda hepsini isterdim
bu demek değil ki mükemmel bir hayatım oldu, düştüğümde dört ayak üzerine düştüm.

gecmişte yasadıgım ve yaptıgım ve soyledıgın hıc bıseyden pişman değilim sonuclarına razıyım ve memnunum.

Bence gecmısı gecmıste bırakın bılıyorsunuzkı hıc bırımız gerıye donemeyecegız ve olan bıten bırseyı yok sayamayacagız.
Kocanızdan memnun degılsenız kapının önüne koyarsınız olur biter

Keşke babamın yaşadığı, elini omzumdan hiç çekmediği, her zaman yanımda, her gün beni arayıp sesimi duyduğu o güzel günlere geri dönebilsem.
Malesef giden hiçbir şey geri gelmeyecek.

Reactions: fyi
evliliğimin ilk yılına dönseydim, ev eşyasına o kadar para bayılacağıma, daha çok gezer tozardım.
stres mitres de olmazdı ne güzel.

yanlış kişiye aşık olmamak isterdim çünkü artık kimseye bir daha aşık olamayacağım onun dışında geriye dönmek düzeltmek istediğim bir şey yok gerisini ben hallederim çok şükür

Şuankı hayatımdan çok mutylum şükürler olsun geriye donmek ıstemezdım..
Allahıma şükürler olsun pişmanlığım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…