Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke gamsız, bencil ve acımasız olabilseydim zamanında...

1. sınıfa geri dönüp eğitimsel başarı için sıfırdan başlamak isterdim. Ama bu aklımla gitcem

Benim gibi en ufak bir hareket için bile "ne salağım niye yaptım ki" diyenler için hayat çok daha zor. Değiştirmek isteyeceğim milyonlarca şey vardır :)

çok şükür kötü anlamda keşkelerim yok sadece 10 yıl öncesinde üniversite seçimini doğru yapıp hemen işe başlasaydım

"Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim...."

Geriye dönseydim ne yapmak isterdim??? hayatın keyfine daha çok varırdım herhalde...

evet bende kocamı istemezdim hc evlenmek istemezdim tek pişmanlıgım böyle bi kcoayla evlendigim oldu

Degistirmek istedigim birsey bulamadim vazgecemedim yani hicbir yasadigimdan..

Ama daha dolu dolu zaman gecirseymisim hicbir geziyi kacirmasaymisim daha da guzel olurmus..

Bundan sonrakileri kacirmim bari :)

Herkesin bi keskeleri vardir bir deil birden fazla ama hayat bu iste film deilki geri sarasin

Zor bir hayatım oldu, dönmek istediğim bir yıl yok
Tek keşkem üniversiteye gitmemiş olmak
Çalışmaya başladığım ilk yıllarda hem okuyup, hem de çalışmadığım için pişmanım
Eski sistemde öys de aldığım o 492 puanı ziyan ettiğim için eşek gibi pişmanım....

Ben geri dönmek istemem
O zamanlar kızım yoktu çünkü, şimdi bir yaşında çok şükür
Hayat inişleri çıkışları olan bir yer
Hepimiz tatsız şeyler yaşıyoruz elbette ama ben şükretmeyi tercih ediyorum

aman hiçbir yere geri dönmm,aynı acıları yenıden yaşamak istemem,amaaa keşke hep bu yaşımda kalsam,bak onu dıyorum kızlar

ben yaptıklarımdan çok yapmadıklarımın pişmanlığını yaşıyorum bazen

Al benden de okadar

Al benden de okadar
Mesela bakıyorum insanoğlu nankör
Bana ne be diyorum sende bencil ol Çökkürge
İşte bana en güzel getiri, henüz 1 yaşında olan kızım
Geri gitsem o olmaz, o yüzden geri gidesim yok
Geçmişten ders alalım, en çok kendimizi sevelim değer verelim başkasına muhtaç olmayalım o yeter işte
Allah sağlık sıhhat versin başka bişey istemem

çok buyuk pısmanlıklarım yok hayata daır; yasanan herseyın yasanması gerektıgı ıcın yasandıgına ınanırım...
kımısı kader kımısı secımlerden ıbarettır...
ama gecmıse ozellıkle ergenlıgıme gerı donebılseydım arkadas ve sevgılı secımlerımı daha dıkkatlı yapardım, derslerıme daha da yogunlasır daha ıyı bır meslek ıcın egıtım almaya bakardım, bırde aıleme karsı yaptıgım asılıklerı yapıpta onları kırmazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…