- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Bu arada konu sahibi, ayrılmayı istemiyorsun madem. Sen de o arayınca mesaj atınca dön. Gerekmedikçe yazma. Hayatının merkezine alma. Bakalım napacak izle sonra. Baktın yine tık yok. Yol ver gitsin senden değerli bişey var mı bu dünyada.Selam kızlar, yaklaşık 2 aydır beraber olduğum bir sevgilim var. Soğuk mizaçlı bir insan. Gün içerisinde 1 kere bir kaç cümle mesajlaşırız, evlerimizin arası 5 dk olduğu halde haftada 1 ya da 2 kere buluşuruz. Pek sosyal biri de değil. Neyse bunlar çok dert değil ama canımı sıkan asıl mevzu 1 haftadır ailesi yanında , ve biz ailesi var diye görüşmüyoruz. Bu bana çok garip geliyor, ayrıca iş için şehir dışına çıkcaz ve büyük ihtimalle 15 gün daha birbirimizi göremicez. Ama bu onun hiç umurumda değil gibi. Yetişkin bir adamın 1 hafta boyunca ailesi onu ziyarete geldi diye evinin 5 dk uzağındaki bir cafede 1 saatini sevgilisine ayırmaması bana çok tuhaf geliyor kızlar kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca yaklaşık 1 ay önce bu tarz tavırlarından rahatsız olduğumu söylediğim için benden ayrıldı , ertesi gün barıştık çünkü çok üzülmüştüm, tekrar ayrılırsak üzülürüm biliyorum. Siz ne diyorsunuz, ne yapayım ben?
Mümkün değilEvli olma ihtimali nedir ???
Ya gece gece sesli güldüm ya Allah iyiliğini versinÇok pardon, direkt bu geldi aklıma.
Ben nereden ve nasıl biliyorsam bu şarkıyı?
+100 sen vasfını belirlemişsin zaten adamın daha neyini sorguluyorsun kiBaşlığı görünce "Aman Allahm ne büyük bir aşk" dedim hemen tıkladım
Senin şu geri sevgilinin ailesi değil de eşi gelmiş olmasın?
Rahatsiz oldugunuzu soylediginiz bir ozelligi icin sizden pat diye ayrilabilen bir adamla nasil bir gelecek bekliyorsunuz ki ? Yetiskin insanlarin hayatinda ki iliskileri ayiramamasini anlamiyorum zaten. Aile farkli is arkadaslari farkli sevgili ve es farklidir. Biri varken digerine gozunu tamamen kapatan biriyle gelecege bakabiliyor musunuz ? Ayrica sosyal olmamasi suan sorun degil ama evlilikte gayet de sorun. Hele siz gezmeyi seviyorsaniz. Ayrilinca illa ki uzulur insan ama bir omur uzulmekten iyidir. Karsiniza alip ciddi bir konusma yapin olmuyorsa yolunuza bakin. Zaman cooook kiymetliSelam kızlar, yaklaşık 2 aydır beraber olduğum bir sevgilim var. Soğuk mizaçlı bir insan. Gün içerisinde 1 kere bir kaç cümle mesajlaşırız, evlerimizin arası 5 dk olduğu halde haftada 1 ya da 2 kere buluşuruz. Pek sosyal biri de değil. Neyse bunlar çok dert değil ama canımı sıkan asıl mevzu 1 haftadır ailesi yanında , ve biz ailesi var diye görüşmüyoruz. Bu bana çok garip geliyor, ayrıca iş için şehir dışına çıkcaz ve büyük ihtimalle 15 gün daha birbirimizi göremicez. Ama bu onun hiç umurumda değil gibi. Yetişkin bir adamın 1 hafta boyunca ailesi onu ziyarete geldi diye evinin 5 dk uzağındaki bir cafede 1 saatini sevgilisine ayırmaması bana çok tuhaf geliyor kızlar kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca yaklaşık 1 ay önce bu tarz tavırlarından rahatsız olduğumu söylediğim için benden ayrıldı , ertesi gün barıştık çünkü çok üzülmüştüm, tekrar ayrılırsak üzülürüm biliyorum. Siz ne diyorsunuz, ne yapayım ben?
Güzelmiş.. Benim de gerizekalı bir sevgilim vardı..Çok pardon, direkt bu geldi aklıma.
Çok pardon, direkt bu geldi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?