Gerizekalı sevgilim

Zekasını beğenmediğiniz adamın nesini seviyorsunuz ??
Ayrılmalısın sana sadece boş kaldığında mı vakit ayıracak (pardon boş vaktini değerlendirecek)

Bu arada konu sahibi, ayrılmayı istemiyorsun madem. Sen de o arayınca mesaj atınca dön. Gerekmedikçe yazma. Hayatının merkezine alma. Bakalım napacak izle sonra. Baktın yine tık yok. Yol ver gitsin senden değerli bişey var mı bu dünyada.

Daha fazla bağlanıp vakit geçirmeden bitirin. Biraz üzülürsünüz geçer gider. Böyle sevgili olmaz .

Benim anlamadigim bu kadar kotu ozellik siralayip, gerizekali diye nitelendirdiginiz biriyle hala nasil birlikte olabildiginiz... bir de uzulurum demissiniz. haftada 1 ha gormussunuz ha gormemissiniz. sevgili olmasaniz haftanin 6 gunu yerine 7 gunu gormemis olursunuz. cok bir sey kaybedeceginizi sanmiyorum ayrilinca.

Kendin baslikta adamin sifatini belirlemissin zaten sana zaman ayirmayan soguk biriyle niye zaman kaybedesin kimse degismez ilgisizligi bir sure sonra cekilmez olur bence hayatini renklendirecek seninle bulusmak icin heycanlanacak biriyle beraber olmalisin simdi birazcik uzulursun ama devam edersen devam ettigin surece uzulursun

ilişki böyle bir şey değil.daha 1 aylık şeyde adamın niyeti ortaya çıkınca seni bırakmış kendini paralamışsın, şu anda da bık git diye uğraşıyor.sevdiği için 10 saatlik yoldan her hafta gelip 2 saat görüp geri gidenler var.engellesen engellediğini bile fark etmez bu adam.yol yakından bırak kendini bu kadar değersizleştirme.

adam sızın kadar onemsemıyor ılıskınızı
normal sartlarda tuvalete bıle gırdıgınde aklında sız olmalısınız gorusmek ıcın ozellıkle fırsat bulmalı
ama aılesını bahane edıyor. emınım arkadaslarıyla gorusuyordur sıze aılem burda cıkamam dıyor

Adam sizi çok da tınlamıyor bence. Aynı durumu ben erkek kardeşimde gördüm. Erkek kardeşimi ziyarete gittik çalıştığı şehre. Kız arkadaşı da orada. Biz gittik hiç görüşmüyor kızla annem diyor oğlum siz çıkın kızı işten al evine bırak bari diye yalvarır noktaya geldi amaaan yok yeaaa diyor. Kıza da ailem hoş karşılamaz onlara ayıp olur demiş ben kızdan duydum şok

Rahatsiz oldugunuzu soylediginiz bir ozelligi icin sizden pat diye ayrilabilen bir adamla nasil bir gelecek bekliyorsunuz ki ? Yetiskin insanlarin hayatinda ki iliskileri ayiramamasini anlamiyorum zaten. Aile farkli is arkadaslari farkli sevgili ve es farklidir. Biri varken digerine gozunu tamamen kapatan biriyle gelecege bakabiliyor musunuz ? Ayrica sosyal olmamasi suan sorun degil ama evlilikte gayet de sorun. Hele siz gezmeyi seviyorsaniz. Ayrilinca illa ki uzulur insan ama bir omur uzulmekten iyidir. Karsiniza alip ciddi bir konusma yapin olmuyorsa yolunuza bakin. Zaman cooook kiymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…